Magyarország
Halálosan megfenyegették a Mi Hazánkat Ukrajnából
Betűméret:             

A levélben a névtelen fenyegetők Toroczkaiék autóinak felrobbantásával, a politikusok meggyilkolásával fenyegetőznek, valamint azt is leírták, hogy leég majd a párt irodája.

Rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze szerdán a Mi Hazánk Mozgalom, miután a párt parlamenti frakciójának összes tagja ukrán nyelvű halálos fenyegetést kapott, írja a blikk.hu.

Ez magyarra fordítva:

„Toroczkai!!! Ön és párttársai a Mi Hazánk, szigorúan meg lesznek büntetve Kárpátalja elfoglalására irányuló megszállási ötleteikért. A Rajongók a háborúban (sic) nevű szervezetünk tüzes üdvözletét küldi nektek. Az önök rohadék határőrei beengedtek minket menekültként a területükre. Sokan vagyunk. Először az irodátok fog leégni, aztán autók fognak felrobbanni. Meg fognak ölni titeket. Azt tanácsoljuk a rokonaidnak, hogy kezdjenek pénzt gyűjteni a temetésedre. Nem tudtok elbújni, mindenhol ott vagyunk… A megtorlás elkerülhetetlen.

Olyasmi történt, amire még nem volt példa. Egy teljes parlamenti frakció kapott halálos fenyegetést. Nem burkolt fenyegetésről van szó, hanem egészen konkrétan a Mi Hazánk Mozgalom frakciója tagjainak meggyilkolásáról” – reagált Toroczkai László.

A pártelnök elmondta: a fenyegető üzenet Ukrajnából érkezett, magyar és ukrán nyelven. A feladók Ukrajnában harcoló harcosokként mutatkoztak be az üzenetben. Minden levelet Toroczkainak címeztek, ám a párt parlamenti frakciójának összes tagja megkapta.

A levélben autóik felrobbantásával, a politikusok meggyilkolásával fenyegetőznek, valamint azt is leírták, hogy leég majd a párt irodája. Az üzenethez képeket is csatoltak, amiken maszkos illetők láthatók, illetve a Mi Hazánk politikusai halálfejes festéssel az arcukon.

A Mi Hazánk politikusai feljelentést tettek az ügyben.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

"A kormány álláspontja egyértelmű és változatlan: akármilyen döntést is fogadjanak el, mi nem fogjuk feladni sem a jogi, sem a fizikai határzárat" - mondta Dömötör Csaba a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte: az Európai Parlament a...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 15:39 ]
A nyugat-balkáni országok minél előbbi felvétele az Európai Uniónak is érdeke, ezért is elfogadhatatlan az integrációs folyamat lassúsága, amely az egész bővítési politika hitelességét aláássa - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten. A minisztérium közleménye...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 10:32 ]
Szentkirályi Alexandra lett a Fidesz budapesti elnöke - tájékoztatta a nagyobbik kormánypárt csütörtökön közleményben az MTI-t. Tudatták: a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség budapesti választmányának elnöksége a nap folyamán tartott ülésén Szentkirályi Alexandrát választotta meg a párt budapesti elnökének,...
2024. ÁPRILIS 11.
[ 21:22 ]
Beolvasás folyamatban