Magyarország
Varga Judit: „Nem kívánom senkinek, hogy valaha ilyen helyzetbe kerüljön"
Betűméret:             

Megszólalt Varga Judit, Hajdú Péternek beszélt a házasságáról a Frizbi TV YouTube csatornáján. Azt mondta: Magyar Péter folyamatosan kritizálta őt. Társaságban rendszeresen megalázta, becsmérelte szellemi képességeit, családtagjait pedig debilnek nevezte. Az első gyermekük megszületése után romlott meg a házasságuk, amiből azért nem lépett ki hosszú éveken át, mert próbálta megmenteni a családját. A volt igazságügyi miniszter azt is mondta: szörnyen megalázó a jelenlegi helyzet számára, soha nem szerette volta magánélete borzalmait bemutatni az embereknek.

Családja tisztességének és igazságérzetének védelme miatt vállalta az interjút – mondta Varga Judit Frizbi TV YouTube csatornáján közzétett videóban.

„Amikor arról a fájdalomról, amit az ember hosszú éven át, főleg a lelki kegyetlen bántalmazások és játszmák éveik meg ezekben a szörnyű családi drámákban átél és végre az ember megszabadul és kezdhetné az új életét és odamegy valaki nyilvánosság elé és azt mondja, hogy ez egy olaszos házasság volt, de szeretetteljes volt, meg sírtunk a bontóperen, tehát amikor hazudik arról a szörnyű bűnről, ami a mi családunk számára egy hatalmas fájdalom volt, akkor úgy érzem, hogy tartozom annyival a saját szüleinek, a nővéremnek, a nővérem családjának, akik nagyon sokat segített, a gyereki, akik ott álltak az én gyerekeim mellet, hogy ezt helyre kell tenni” – mondta a volt igazságügyi miniszter.

A korábbi igazságügyi miniszter azt mondta: az első gyermek születésekor kezdődtek a gondok volt férjével, Magyar Péterrel.

„Mikor megszületett az első gyermekünk, az volt az első tőrdöfés az első igazán nagy tőrdöfés a szívembe, de akkor már házasok voltunk és volt egy gyerekünk. Hazavittük a kórházból a kisbabát és én nem tudtam betelni a gyönyörrel, hogy volt valaki, most van valaki, aki nem volt azelőtt és járkáltam be a gyerekszobába és mondtam Péter nézd már meg milyen gyönyörű ez a gyerek, mert nyilván a hormonok is fiatal szervezetembe ott dúltak és nagyon boldog voltam. És ült bent a nappaliban és rám nézett: mi van nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot, nem jártál nyelvtanórára. Szövegértési problémáid vannak? És annyira nem értettem, hogy ez, hogy jön abba a szituációba,

ebbe a nagy boldogságba, amikor éppen gyermekkel adományoztam meg a férjemet, ezt mindig utálta, ezt a kifejezést, mi ez ez egy biológiai tény, hogy szültél”

– árulta el Varga Judit az interjú során.

Varga Judit a Magyar Péter által titokban rögíztett felvételekre is kitért.

„Nem kívánom senkinek, hogy valaha ilyen helyzetbe kerüljön, hogy a házastársa róla, titokban hangfelvételt készít azzal a célzattal, hogy zsarolja folyamatosan.

Magyar Péter nem politikai célzattal készítette ezt a hangfelvételt és nem is azért, hogy engem megvédjen. Hiszen ezzel folyamatosan zsarolt.

Először azért, hogy ha el merek válni, akkor feljelent és ezt bizonyítani fogja, utána, hogy ha bármi történik az ő pozícióival, és nem intézkedem, akkor szintén valamiféle hangfelvétellel fog előjönni. A legutóbb meg azt mondta, hogy ha a nyilvánosság elé merek állni azzal, hogy milyen házasságunk volt, – például a HVG megkeresésekor eléggé megijedt és rögtön írt nekem, hogy ha én nem mondom a HVG újságírójának, hogy ez egy szimpla családi veszekedés volt, akkor rosszul fogok járni” – mondta a volt igazságügyi miniszter.

Varga Judit szerint, ha a volt férje megismerkedésükkor így bánt volna vele, messze elkerülte volna.

Az interjúban elhangzott, hogy sem a kormány, sem a Fidesz részéről nem hangzott el utasítás arra vonatkozóan, hogy miként kezelje a magánéletét.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Pista
2024. ÁPRILIS 1. [ 13:42 ]

Televista Presente...


Yoga11
2024. MÁRCIUS 29. [ 11:05 ]

Ami nem világos... Ha már az első gyermek születése után jelentkeztek a kapcsolatban a problémák, miért vállalt még két gyermeket? Az sem világos, miért nem gyanakszik, hogy MP-t politikai szándék vezérelte a hangfelvétel készítésekor, ami be is bizonyosodott. Az sem világos, miért nem jelenti ki, hogy valótlanságot állított az ominózus hangfelvételen, csak hogy békén hagyja MP. Súlyos vádakkal illette a kormányzatot, az ügyészséget igazságügyi miniszterké


Nem
2024. MÁRCIUS 29. [ 8:36 ]

Nem hazudik. Szavahihető, intelligens, tehetséges. MP perelje, ha tudja. Nem fogja, gyáva és beteg lelkű, nincs igaza és ezt tudja. Asszonyt, gyereket aki terrorban tart, arra nincs szó. Meg egyes kommentre sem. Az egy dolog, ha valaki utálja a Fideszt, de hogy az oda tartozó, egyértelműen áldozatot mocskolja....


kj87
2024. MÁRCIUS 28. [ 20:21 ]

Hazudik a nő, mint a vízfolyás. "Szegény védtelen igazságügyMINISZTER"... Aki ezt beveszi, annak a számára van egy eladó tengerparti házam Topolyán. Először állítólag MP "kiabált vele" most már "késsel kergette". Holnap szipogva fogja az M1-ben előadni ez a BIZONYÍTOTTAN KORRUPT HAZUDOZÓ ASSZONY, hogy őt MP bizony meg is ölte háromszor. Undorító egy nő, és pocsék anya.


Béla
2024. MÁRCIUS 28. [ 17:12 ]

Kezd jobb lenni,mint egy brazil szappanopera!!!!!


München
2024. MÁRCIUS 28. [ 16:40 ]

Én csak abból indulok ki, hogy milyen ember az, aki bántalmaz egy nőt. A feleségét! A többi már mind mellékes. Ilyennek hogy lehetnek követői?


Sadafi
2024. MÁRCIUS 28. [ 15:01 ]

Az un. MP-nek már így is terjengős szaga van kár még tovább kavargatni.


Yoga11
2024. MÁRCIUS 28. [ 14:28 ]

No-nemááá...


Ez
2024. MÁRCIUS 28. [ 13:21 ]

Ez KO a ripacs exének. A bántalmazott nő mellé kiáll a normális ember. Valahogy nagy a hallgatás a péteri oldalon.


kj87
2024. MÁRCIUS 28. [ 8:18 ]

És aki ezt elhiszi, az annyit is ér. Mutassa be a bizonyítékait. Nem teszi mert nincsenek neki. És itt már nem írathatja át a dolgokat kedvére, mint mikor miniszter volt (és tudjuk az effélék hogy kerülnek olyan posztba).


Kétharmados, titkos szavazáson döntött úgy a parlament, hogy nem indítják el a megfosztási eljárást. Az államfő tisztségétől történő megfosztására irányuló ellenzéki kezdeményezést tárgyalta hétfőn az Országgyűlés, amely kétharmados titkos szavazáson úgy döntött, nem indítja el az eljárást – írja az...
2024. JÚNIUS 10.
[ 22:06 ]
Kudarcnak értékelte a Momentum szereplését az európai parlamenti választáson, ezért - a felelősséget vállalva - lemond a párt vezetéséről Donáth Anna. A poltikus ezt hétfőn jelentette be a Facebookon. A vasárnapi önkormányzati és európai parlamenti (EP-) választásokat értékelve a Momentum távozó elnöke kiemelte:...
2024. JÚNIUS 10.
[ 20:45 ]
Az történt az európai parlamenti választáson, amit elterveztünk, és szerettünk volna elérni: sikerült lelassítani Európa háborúba sodródását – mondta Orbán Viktor a tegnapi választásokat értékelve a közmédiának adott exkluzív interjúban hétfőn. A miniszterelnök rámutatott: még soha annyian nem szavaztak...
2024. JÚNIUS 10.
[ 19:54 ]
Beolvasás folyamatban