Média
Családi Kör (november 24.): Az oroszokkal nem akarunk ujjat húzni, Amerikával és az EU-val nem merünk
Betűméret:             

Folyamatban van a Családi Kör karácsonyi akciója. Az akció keretében két csomagot is kínál ajándékként a lap. Az egyik egy olyan, 15 receptmagazinból és konyhai kiegészítőkből álló csomag, amely segítségével több mint 100 édességet készíthetünk el gyermekünkkel vagy unokánkkal úgy, hogy a kicsik élvezni fogják a sütés minden pillanatát. A fiúk a természet csodáit fedezhetik fel azzal a 15 részes magazincsomaggal, amelyhez műgyantába zárt valódi rovarokat, ásványokat és sok millió éves kövületeket is találunk.

Akiknek pedig távol, külföldön élő szeretteik vannak, azoknak online Családi Kört is ajándékozhatnak, amelynek feltételeiről szintén tájékozódhatunk az e heti lapszámból.

Mennek a magyarok! Vígi Zsoldos Zsaklina beszélgetése Joó Horti Lívia pszichológussal, a Magyar Nemzeti Tanács tagjával arról, miért fontos az objektív kutatás az elvándorlásról.

Naplójegyzetében Végel László is arról ír, hogy nincs vége az elvándorlásnak, hogy egyre rosszabb a vajdasági magyarok közérzete!

Egy aktuális felmérés eredményei szerint Aleksandar Vučić kormányfő majdnem olyan népszerű, mint Tito. Bajtai Kornél írja meg ezzel kapcsolatban a véleményét.

A Második Nyilvánosság és az összeesküvések. Vataščin Péter, a Facebook csoport egyik tagja elemzi az összeesküvés-elméleteket.

Informatika, sport, olvasás. Szándékok és szükségek szorításában – Beretka Ferenc, a lap pedagógus munkatársa a tanügy épp időszerű kérdéseit feszegeti.

Az oroszokkal nem akarunk ujjat húzni, Amerikával és az Európa Unióval nem merünk – mindezt viszont Nagy Nándor meg merte írni.

Végső pusztulás fenyegeti az Adria királynőjének is nevezett Velencét – erre Bálint József figyelmeztet bennünket.

Mi pedig arra figyelmeztetjük az olvasót, hogy vásárolja meg az e heti Családi Kört is!

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Warner Bros, Discovery (WBD) bejelentette, hogy május 21-én több európai országban elindítja továbbfejlesztett tartalomsugárzó szolgáltatását, a Maxot. Az új streamingszolgáltató egyesíti a HBO Max kinálatát, és a Discovery ismeretterjesztő műsorait az Eurosport prémiumszolgáltatásával, hogy az egész család...
2024. MÁRCIUS 22.
[ 16:37 ]
A Vajdasági Újságírók Független Egyesülete (NDNV) arra kérte az ügyészséget és a rendőrséget, hogy sürgősen indítsanak eljárást azok ellen a személyek ellen, akik nyíltan gyilkossággal fenyegetik Dinko Gruhonjić egyetemi tanárt, az NDNV programigazgatóját. Ma reggel fenyegető üzenet jelent meg annak az épületnek a...
2024. MÁRCIUS 21.
[ 14:59 ]
Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket. Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti...
2024. MÁRCIUS 20.
[ 14:25 ]
Beolvasás folyamatban