Média
A Dal 2017: Ma van a harmadik válogató műsor
Betűméret:             

Ma este rendezik A Dal 2017 harmadik válogatóját: a Duna televízióban élőben látható showműsorból újabb hat produkció jut tovább az elődöntőbe.

A Dal 2017 végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a szombati harmadik adásban is tíz lesz látható-hallható.

Közöttük lesz Fedor Kyra (dalának címe Got to Be A Day), Muri Enikő (Jericho), Pál Benjamin (Father's Eyes), Pápai Joci (Origo), Radics Gigi (See It Through), Sapszon Orsi (Hunyd le a szemedet), a Soulwave (Kalandor), a The Couple (Vége van), Tóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi (Hosszú idők), valamint Zävodi + Berkes Olivér (#háttérzaj). A Dal 2017 műsorvezetője Tatár Csilla és Harsányi Levente, a zsűriben Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel ül.

A Dal harmadik műsorának vendége az Irie Maffia együttes lesz.

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség; szavazni A Dal 2017 applikációval a MédiaKlikk Plusz keretalkalmazáson keresztül lehet. A produkciókra leadott voksokat összesítik, átlagolják és hozzáadják a négy zsűritag pontjaihoz. Ez alapján öt dal és előadó kerül a középdöntőbe, emellett a közönség további egy számot továbbjuttathat kedvenc produkciója kódjának beküldésével.

Idén is szavazni lehet a számok akusztikus verzióira, amelyeket a mediaklikk.hu/a-dal-videok/ oldalon az Akusztik menüpont alatt lehet meghallgatni, a mediaklikk.hu/a-dal oldalon pedig voksolni rájuk a válogató adás utáni pénteken éjfélig. Az Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Akusztik koncertlehetőségen kívül felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadó színpadán is.

A Dal - Kulissza című műsor közvetlenül a dalválasztó show után lesz szombaton este a Dunán. A műsorban Sipos Dávid Günther, a Petőfi Rádió műsorvezetője beszélget a versenyzőkkel, zsűritagokkal, korábbi nyertesekkel. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Warner Bros, Discovery (WBD) bejelentette, hogy május 21-én több európai országban elindítja továbbfejlesztett tartalomsugárzó szolgáltatását, a Maxot. Az új streamingszolgáltató egyesíti a HBO Max kinálatát, és a Discovery ismeretterjesztő műsorait az Eurosport prémiumszolgáltatásával, hogy az egész család...
2024. MÁRCIUS 22.
[ 16:37 ]
A Vajdasági Újságírók Független Egyesülete (NDNV) arra kérte az ügyészséget és a rendőrséget, hogy sürgősen indítsanak eljárást azok ellen a személyek ellen, akik nyíltan gyilkossággal fenyegetik Dinko Gruhonjić egyetemi tanárt, az NDNV programigazgatóját. Ma reggel fenyegető üzenet jelent meg annak az épületnek a...
2024. MÁRCIUS 21.
[ 14:59 ]
Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket. Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti...
2024. MÁRCIUS 20.
[ 14:25 ]
Beolvasás folyamatban