Média
Izgalmas műsorokkal vár ősszel is a Duna Televízió
Betűméret:             

Az őszi szezonban a közmédia főadójának számos közkedvelt műsora újdonságokkal tér vissza a képernyőkre. Szórakoztató-, kulturális-, nemzetiségi- és vallási műsorok, életmód magazinok és számos új és közkedvelt sorozat várja a nézőket szeptembertől.

Minden hétköznap a reggeli Híradó után 6.45-től és 7.10-től nemzetiségi műsorokat sugároz a Duna Televízió, majd a Ridikül című talk-show ismétlése következik. 8.35-től a Lola című amerikai-kolumbiai filmsorozat, 9.20-tól pedig A múlt árnyékában című szlovák tévéfilmsorozat legújabb részeit láthatják az adón.

Két új műsorvezetővel és felfrissült díszlettel várja a Család-barát minden héten hétfőtől szombatig a nézőket a Duna képernyője előtt. A jubileumi, tízedik évadát megkezdő műsor augusztus 28-tól heti hat napon át, 10.30-tól jelentkezik a közmédia főcsatornáján. A műsorból már jól ismert Novodomszky Évához és Somogyi Diához szeptembertől két új műsorvezető csatlakozik: Éva oldalán Kolozsi Kiliánt láthatjuk, Dia mellett pedig Csalami Csabát ismerhetik meg a nézők.

A déli Híradót követően kora délután a gasztronómiáé és a sorozatoké a főszerep. 12.50-től Jamie Oliver kifogyhatatlan recepttárából készít el újabb ínycsiklandó fogásokat. 13.25-től érkezik mindenki kedvenc emberszabásúja a Charly – majom a családban második évadában. 14.15-től Zorro, a maszkos hős kel a gyengék védelmére a klasszikus történet 2007-es teleregény-adaptációjában. Ezt követően A vidéki doktor rendel, amelytől nem kell elbúcsúznunk, mivel a 11. évad végét követően a 12. is képernyőre kerül hétköznaponként. A délelőtti után négytől A múlt árnyéka érkezik egy újabb epizóddal, majd 17 órától Dióssy Klári várja a nézőket a Ridikül című talk-show legújabb részével. A műsorban Klári és vendégei mindig egy adott kérdéskört járnak körül női és férfi szemszögből is, a színes, változatos témák közt – ahogy egy női táskában is – minden megtalálható.

Az esti Híradót a Rex felügyelő 4. évada követi, 19.30-tól pedig Dr. Martin Gruber várja a pácienseket A hegyi doktor – Újra rendel 7. évadában.

Hétfő esténként a krimiké a főszerep. Szeptember 4-től Olajos Gergő várja a nézőket a Kékfény című bűnügyi magazinműsorban 20.25-től, amely aktuális és nem hétköznapi témákat mutat be testközelből. 21.25-től forróbb éghajlaton nyomozhatnak tovább nézőink a Hawaii Five-O csapatával, 22.20-tól pedig egy új sorozat, a Rejtélyek asszonya kerül képernyőre. A sorozatban a fiatal fotóművész, Samantha Kinsey izgalmas nyomozásához csatlakozhatunk. Éjszaka filmeket sugároz a csatorna.

Szeptember 12-től kedd esténként visszatér a közkedvelt Önök kérték Bényi Ildikóval, aki 20.25-től nézői kívánságokkal és televíziótörténeti jelentőségű felvételekkel várja a nézőket. Ezt követően a Velvet Divatház és a Cédrusliget 3. évadaiból láthatnak egy-egy újabb epizódot.

Szerdánként az esti Skandináv lottó sorsolás után érkezik 20.35-től a Zsaruvér című bűnügyi tévéfilmsorozat, 21.20-tól pedig a No limit című francia akciófilm-sorozat legújabb része.

Csütörtök esténként a humoré a főszerep: 20.25-től a Mucsi Zoltán által megformált Tóth János abszurd helyzetekkel teli életébe tekinthetünk be. Augusztus 31-én 21 órától best of válogatást láthatunk A BagiNacsaShow legjobb pillanataiból, amit szeptember 7-től minden páros héten vadonatúj epizódok követnek. A páratlan heteken ugyanebben az idősávban Fábry Sándor humoros talk-showja, a Fábry új évadát sugározza a csatorna. Péntek esténként magyar és külföldi filmek várják a közmédia nézőit, októbertől pedig a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató műsor szórakoztatja majd a Dunára kapcsolókat.

Szombaton 6.45-től a Térkép kalauzol az ország határain túlra, izgalmas külhoni történeteket, magyar közösségeket, formabontó kezdeményezéseket bemutatva. Ezt követően a hetente váltakozó Hazajáró és a Szerelmes földrajz című műsorok következnek. Nyolc óra előtt tíz perccel érkezik a Rúzs és selyem, amely a divat ezerarcú világába enged bepillantást, 8.25-től pedig az Ízőrzők mutatja be egy település helyi ízeit és gasztronómia különlegességeit. Kilenc óra előtt pár perccel Rátonyi Kriszta érkezik a Noé barátai című műsorral, amely jelenlegi és leendő állatbarátoknak szól. 9.25-től az M4 Sport kisBAJNOK című műsorának ismétlése látható, amely sportról, feltörekvő tehetségekről, sportműhelyekről és egészséges életmódról szól az egész családhoz. 10.30-tól a Család-barát hétvégi adása, majd az M5 csatornán futó Új idők új dalai című műsor ismétlése következik. 13.15-től a Peru, Chile című magyar ismeretterjesztő filmsorozat viszi egzotikus helyekre a csatorna nézőit. A délutáni film után fél négytől a „Duna nosztalgia” sávban klasszikus magyar filmeket vetít a csatorna, majd 17 órától Borbás Marcsival kóstolhatjuk végig Magyarország minden tájának legfinomabb ételeit a Gasztroangyal legújabb részében. Az este hatórai Híradót és a SzerencseSzombatot pedig egész estés filmek követik 19.30-tól.

Vasárnap délelőtt a vallási műsoroké a főszerep, majd a déli Híradó következik. Egy óra előtt tíz perccel az Univerzum című ismeretterjesztő filmsorozat egy epizódját láthatják a nézők, majd film és egy újabb klasszikus következik a „Duna nosztalgia” sorozat keretében. Öt órától visszatér a Hogy volt?!, Bényi Ildikóval és a magyar színészek, zenészek, alkotók színe javával. Az esti Híradó után sorozatpremier következik: A kalandor és a lady című angol kalandfilmsorozatban a British Museum kurátora, Lady Alex Lindo-Parker és Hooten, az amerikai kincsvadász izgalmas történeteit követhetjük nyomon. Fél nyolctól visszatért az őszi szezonra csatorna kedvelt vetélkedője, a Magyarország, szeretlek!, amely megújult díszlettel, új feladatokkal és egy új csapatkapitánnyal várja a nézőket: Rátonyi Kriszta lesz ezentúl Harsányi Levente ellenfele az országismereti vetélkedőben, amit Szente Vajk vezet.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Warner Bros, Discovery (WBD) bejelentette, hogy május 21-én több európai országban elindítja továbbfejlesztett tartalomsugárzó szolgáltatását, a Maxot. Az új streamingszolgáltató egyesíti a HBO Max kinálatát, és a Discovery ismeretterjesztő műsorait az Eurosport prémiumszolgáltatásával, hogy az egész család...
2024. MÁRCIUS 22.
[ 16:37 ]
A Vajdasági Újságírók Független Egyesülete (NDNV) arra kérte az ügyészséget és a rendőrséget, hogy sürgősen indítsanak eljárást azok ellen a személyek ellen, akik nyíltan gyilkossággal fenyegetik Dinko Gruhonjić egyetemi tanárt, az NDNV programigazgatóját. Ma reggel fenyegető üzenet jelent meg annak az épületnek a...
2024. MÁRCIUS 21.
[ 14:59 ]
Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket. Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti...
2024. MÁRCIUS 20.
[ 14:25 ]
Beolvasás folyamatban