Média
Jó Pajtás (2019. október 17.): A testbeszéd

A Jó Pajtás legújabb számában megpróbálunk utánajárni annak, hogy miről mesélnek a részletek, mit rejt az arc, és miről árulkodik a test. A testbeszéd színészi kihívásairól a Zentai Magyar Kamaraszínház alkotóit kérdeztük. De beszámolunk arról is, hogy a mindennapokban milyen üzenetet közvetít a mimika, a kézmozdulat, a fejtartás vagy egy-egy mosoly. Kiderítettük azt is, hogy az állatoknál mit jelent mindez, és hogy honnan ered a szmájli?

Hírt adunk az óbecsei mesemondó verseny győzteseiről, a különféle gyermekheti rendezvényekről, a Gion Nándorról elnevezett őszi olvasási verseny nyerteseiről, valamint az idei Kisdobosok Nemzetközi Fesztiváljának padéi résztvevőiről.

Kínai és koreai előadás is szerepelt a szabadkai 26. Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválon. Színes beszámolót olvashattok a lapban a látványos díszletekről és az ismeretlen nyelvű produkciókról.

Dallamok, ritmusok és mesék bűvkörében - Kis lépések című rovatunkban két táncoslábú topolyai fiatalt mutatunk be.

A fél világ félreolvasta a nevét, és olyan tulajdonságokkal is felruházták, amelyekkel nem rendelkezik. Hogy melyik halról lehet szó? A választ a Horog című rovatban keressétek!

Az Iránytű, a Tiniturmix, a Zsibongó, viccek, fejtörők és a nyereményjáték sem maradt ki a Jó Pajtás legfrissebb számából!

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az európai műsorszórás egyik hazai szaktekintélyét, Kissné Akli Máriát, valamint a legendás műsorvezetőt, Kudlik Júliát tüntette ki a színes televízió feltalálójáról, Goldmark Péter Károlyról elnevezett életműdíjjal Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke - tájékoztatta az NMHH...
2019. NOVEMBER 11.
[ 19:26 ]
Hat produkció jutott tovább a Fölszállott a páva idei gyerekévadának első élő adásában péntek este. A Duna Televízióban sugárzott műsorban tizenkét versenyzőt láthatott a közönség. A táncos szólisták és táncospárok közül Dudás Lili és Kispál Domonkos, a táncegyütteseknél a Vasi Kislegényczéh, az...
2019. NOVEMBER 8.
[ 21:57 ]
Az első élő adással folytatódik a Fölszállott a páva idei gyerekévada, péntek este tizenkét produkciót láthatnak a nézők. A Duna Televízióban 19 óra 30 perctől sugárzott műsorban a gyerekek ezúttal is négy kategóriában - énekes szólisták és énekegyüttesek; hangszeres szólisták és zenekarok; táncos...
2019. NOVEMBER 7.
[ 20:34 ]
Beolvasás folyamatban