Média
Jó Pajtás (2019. november 14.): A szavalás élmény

A szavalás valódi élmény, erről tanúskodik az Udvarnokon megtartott Szűcs Imre gyermekvers- és prózamondó verseny, amelyre idén kilencedik alkalommal került sor. A Jó Pajtás legfrissebb számában részletesen beszámolunk a verseny alakulásáról és eredményeiről.

Mizujs című rovatunkban ezúttal Hadaró Ancsi mesél legújabb szimpátiájáról, vagyis a Zsombi-őrületről. A topolyai hetedikesek múzeumi élményeikről és játékos vetélkedőről adnak hírt. Temerini kistudósítóink őszi maratonon jártak, az óbecseiek pedig környezetvédelmi tudnivalókat ismertetnek.

Irodalmi rovatunkban megjelenő könyvrészletnek egy virtuális térben létrejövő barátság a témája.

A lap hasábjairól kiderül az is, hogy a jövő már a jelenben van, vagyis a legújabb találmányokról és fiatal feltalálókról valamint furcsa és ismeretlen vívmányokról olvashattok összefoglalót.

Hogyan védjem meg magam? Kis lépések című rovatunkban a harcművészetek világába kalauzolunk benneteket. A Tiniturmuxból pedig fény derül arra is, hogy miként erősítsük az immunrendszerünket és hogyan segítsünk télen a madarakon.

S ne feledjétek megőrizni karácsonyi nyereményjátékunk második szelvényét, hiszen december közepén értékes nyereményekre számíthattok!

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Újabb hat produkció jutott tovább a Fölszállott a páva idei gyerekévadának negyedik élő adásában péntek este, ezzel kialakult a középdöntők mezőnye. A Duna Televízióban sugárzott műsorban tizenkét versenyzőt láthatott a közönség. A táncos szólisták és táncospárok közül Sándor Benjámin Solt, a...
2019. NOVEMBER 29.
[ 22:36 ]
Újabb hazugságot terjeszt a közmédiáról a "sánta kutya média" - közölte pénteken az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatban a The Guardian című brit lapban megjelent cikkre reagálva. Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták:...
2019. NOVEMBER 29.
[ 20:26 ]
Ma ünnepli fennállásának hetvenedik évfordulóját a Vajdasági Rádió és Televízió. 1949-ben ezen a napon szólalt meg először az Újvidéki Rádió, 26 évvel később, 1975. november 26-án pedig a televízió is elkezdte sugározni műsorát. Az RTV épülete az 1999-es NATO-bombázások következtében használhatatlanná...
2019. NOVEMBER 29.
[ 13:16 ]
Beolvasás folyamatban