Média
Jó Pajtás (2019. november 14.): A szavalás élmény

A szavalás valódi élmény, erről tanúskodik az Udvarnokon megtartott Szűcs Imre gyermekvers- és prózamondó verseny, amelyre idén kilencedik alkalommal került sor. A Jó Pajtás legfrissebb számában részletesen beszámolunk a verseny alakulásáról és eredményeiről.

Mizujs című rovatunkban ezúttal Hadaró Ancsi mesél legújabb szimpátiájáról, vagyis a Zsombi-őrületről. A topolyai hetedikesek múzeumi élményeikről és játékos vetélkedőről adnak hírt. Temerini kistudósítóink őszi maratonon jártak, az óbecseiek pedig környezetvédelmi tudnivalókat ismertetnek.

Irodalmi rovatunkban megjelenő könyvrészletnek egy virtuális térben létrejövő barátság a témája.

A lap hasábjairól kiderül az is, hogy a jövő már a jelenben van, vagyis a legújabb találmányokról és fiatal feltalálókról valamint furcsa és ismeretlen vívmányokról olvashattok összefoglalót.

Hogyan védjem meg magam? Kis lépések című rovatunkban a harcművészetek világába kalauzolunk benneteket. A Tiniturmuxból pedig fény derül arra is, hogy miként erősítsük az immunrendszerünket és hogyan segítsünk télen a madarakon.

S ne feledjétek megőrizni karácsonyi nyereményjátékunk második szelvényét, hiszen december közepén értékes nyereményekre számíthattok!

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Megjelent a Híd új száma - illusztráció
2020. JÚLIUS 3.
[ 19:17 ]
Tóth Szilárd János politológus a június 21-ei voksolás menetét követve arra a megállapításra jutott, hogy a választások során tapasztalt visszaélések száma ijesztő, amelynek célja nem is a Szerb Haladó Párt győzelmének bebiztosítása volt, hanem a részvételi arány növelése. A szakértő szerint a parlamenti munka ezek...
2020. JÚLIUS 1.
[ 9:13 ]
Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 27. számunk tartalmából kiemeljük: * Reményteli várakozás. Fehér Márta heti jegyzete * VILÁGKÉP: Júliustól Németország az EU soros elnöke * BELGRÁDI SZEMMEL: EU-tagság 2026-ra? Brüsszelben...
2020. JÚNIUS 30.
[ 15:29 ]
Elment Lazukics Anna is. Fotók közé zárta az életét és munkáját, így hát ha valakiről elmondható, hogy életének és munkájának nyoma megmarad, róla elmondható. Itt maradnak ezek a lényegretörő, sokszor lecsupaszított, csak a kivárt pillanatra fókuszáló fekete-fehér fotók, amelyek többnyire egy kemény és nyers...
2020. JÚNIUS 29.
[ 20:22 ]
Beolvasás folyamatban