Média
Jó Pajtás (2019. december 5.): Milyen lesz a jövő iskolája?

Ádáz küzdelmek 64 mezőn – a Jó Pajtás legfrissebb számában színes beszámolót olvashattok a 44. alkalommal megrendezett sakktornánkról. Az eredmények mellett kiderül az is, hogy ki miért szeret sakkozni, és hogy miért nem babra ment a játék Felsőhegyen.

Hadaró Timi és Hadaró Miki szintén izgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött, ugyanis egy vagány kertes házban történt élmények, és a fekete péntek eseményei ihlették az írásokat.

Táncoló babát is készíthettek és mesét is hallgathattak az óbecsei Ricsaj népművészeti találkozón a résztvevők.

Milyen lesz a jövő iskolája? Erre is keressük a választ, és utána jártunk annak is, hogy milyen lesz a jövő papírja, amelyhez egyetlen fát sem kell majd kivágni. Kicsi és mérges - Élő környezetünk című rovatunkban a világ legkülönlegesebb élőlényéről és egy olyan emlősről olvashattok, amelynek mérgező a harapása. A Sztárvilág oldalain a hírességek szokatlan formákban bukkannak elő. A Tiniturmixban a szóbeli feleléshez adunk néhány jól bevált tippet, és megpróbálunk választ találni arra is, hogy mitől félnek a fiúk.

Legújabb számunkban külön oldalakat szenteltünk a Mikulásnak is. Olvashattok a róla szóló legendáról, készíthettek Mikulás-csizmát és a mikulásvirág titkára is fény derül.

Ne felejtsétek el megőrizni karácsonyi nyereményjátékunk utolsó szelvényét, hiszen hamarosan értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Indul a Heti Fortepan - illusztráció
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 16:05 ]
A Magyar Szó Lapkiadó Kft. gyermek- és diáklapjait népszerűsítették ma Magyarkanizsán a gyerekek körében. A Mézeskalács, a Jó Pajtás Trianon 100 és a Képes Ifjúság Trianon 100 címet viselő legfrissebb tematikus számait mutatta be Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője és Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács...
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 15:46 ]
Átértékelődött a koronavírus alatt megtermelt zöldségek és gyümölcsök jelentősége, mert olyanok is termeltek, akik eddig nem, vagy csak néha fogtak a kezükbe kapát, kaszát, hogy olcsó és egészséges termékeket állítsanak elő maguknak és a családjuknak. A Tisza menti kertbarátok rendszeresen találkozókat szerveznek,...
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 9:56 ]
Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 38. számunk tartalmából kiemeljük: * VILÁGKÉP: Nobel-békedíj Belgrádnak? * Digitális jegybankpénzt „nyomnának”. TÓTH Péter jegyzete * KÉPMÁS: Egyházi hírek * Szerényen ünnepelt Zenta....
2020. SZEPTEMBER 15.
[ 12:51 ]
Beolvasás folyamatban