Média
Jó Pajtás (2019. december 5.): Milyen lesz a jövő iskolája?

Ádáz küzdelmek 64 mezőn – a Jó Pajtás legfrissebb számában színes beszámolót olvashattok a 44. alkalommal megrendezett sakktornánkról. Az eredmények mellett kiderül az is, hogy ki miért szeret sakkozni, és hogy miért nem babra ment a játék Felsőhegyen.

Hadaró Timi és Hadaró Miki szintén izgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött, ugyanis egy vagány kertes házban történt élmények, és a fekete péntek eseményei ihlették az írásokat.

Táncoló babát is készíthettek és mesét is hallgathattak az óbecsei Ricsaj népművészeti találkozón a résztvevők.

Milyen lesz a jövő iskolája? Erre is keressük a választ, és utána jártunk annak is, hogy milyen lesz a jövő papírja, amelyhez egyetlen fát sem kell majd kivágni. Kicsi és mérges - Élő környezetünk című rovatunkban a világ legkülönlegesebb élőlényéről és egy olyan emlősről olvashattok, amelynek mérgező a harapása. A Sztárvilág oldalain a hírességek szokatlan formákban bukkannak elő. A Tiniturmixban a szóbeli feleléshez adunk néhány jól bevált tippet, és megpróbálunk választ találni arra is, hogy mitől félnek a fiúk.

Legújabb számunkban külön oldalakat szenteltünk a Mikulásnak is. Olvashattok a róla szóló legendáról, készíthettek Mikulás-csizmát és a mikulásvirág titkára is fény derül.

Ne felejtsétek el megőrizni karácsonyi nyereményjátékunk utolsó szelvényét, hiszen hamarosan értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Fogkefe, játék, gyógyszer, sőt még torta is készült már háromdimenziós nyomtatás segítségével. A Jó Pajtás legújabb számában erről az új technológiáról olvashattok. Sőt a tavalyi év jelentős előrehaladásaként, a szervnyomtatás izgalmas részleteiről is beszámolunk nektek. Egyéb újdonságok is helyet kaptak a...
2020. JANUÁR 22.
[ 12:20 ]
Az év kezdetével életbe léptek azok a változtatások, amelyeket a végrehajtásról és biztosításról szóló törvényben fogalmaztak meg. Január elsejétől kezdve már eszerint a módosított törvény szerint kell végrehajtani a „harmadik személyek” kilakoltatását, akik a gyakorlatban legtöbbször átvert emberek, hiszen...
2020. JANUÁR 22.
[ 9:56 ]
Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 4. számunk tartalmából kiemeljük: * Utazni és tanulni. TÓTH Lívia heti jegyzete * VILÁGKÉP: Bor.hu. Hivatalos honlapot kapott a magyar bor * BELGRÁDI SZEMMEL: Jövőre népszámlálás. Még...
2020. JANUÁR 21.
[ 14:08 ]
Beolvasás folyamatban