Média
Jó Pajtás (2020. január 23.): A háromdimenziós nyomtatásról

Fogkefe, játék, gyógyszer, sőt még torta is készült már háromdimenziós nyomtatás segítségével. A Jó Pajtás legújabb számában erről az új technológiáról olvashattok. Sőt a tavalyi év jelentős előrehaladásaként, a szervnyomtatás izgalmas részleteiről is beszámolunk nektek.

Egyéb újdonságok is helyet kaptak a lapban, ugyanis a 2019-es év legjobb tudományos jelenségeiről készült fotókból válogattunk.

Hadaró Timi megkapta a várva várt és kiérdemelt ajándékát. Hogy mit is kapott Timi és hogy milyen élményekkel gazdagodott a szünidőben, azt a lap harmadik oldalán olvashatjátok. Helyszínelő című rovatunkban a versmondásról és az úszásról, a sielés élményéről valamint a színházról találtok érdekes riportokat.

A Tiniturmixban a lámpaláz leküzdésének mikéntje mellett fény derül néhány olyan apró dologra is, amelyek károsak lehetnek az egészségünkre.

Híres emberek megdöbbentő és bizarr szokásiaról is olvashattok a lapban. Az ausztráliai erdőtüzekről és a fagyos tájak állatainak életéről is beszámolunk.

A Jó Pajtás legújabb számából közkedvelt rovataink, a Bizalmas sorok, a Zsibongó, a Vihogi, és a fejtörők sem maradtak ki. Sőt még Jusztika is elárulja, miért mérges!

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Indul a Heti Fortepan - illusztráció
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 16:05 ]
A Magyar Szó Lapkiadó Kft. gyermek- és diáklapjait népszerűsítették ma Magyarkanizsán a gyerekek körében. A Mézeskalács, a Jó Pajtás Trianon 100 és a Képes Ifjúság Trianon 100 címet viselő legfrissebb tematikus számait mutatta be Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője és Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács...
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 15:46 ]
Átértékelődött a koronavírus alatt megtermelt zöldségek és gyümölcsök jelentősége, mert olyanok is termeltek, akik eddig nem, vagy csak néha fogtak a kezükbe kapát, kaszát, hogy olcsó és egészséges termékeket állítsanak elő maguknak és a családjuknak. A Tisza menti kertbarátok rendszeresen találkozókat szerveznek,...
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 9:56 ]
Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 38. számunk tartalmából kiemeljük: * VILÁGKÉP: Nobel-békedíj Belgrádnak? * Digitális jegybankpénzt „nyomnának”. TÓTH Péter jegyzete * KÉPMÁS: Egyházi hírek * Szerényen ünnepelt Zenta....
2020. SZEPTEMBER 15.
[ 12:51 ]
Beolvasás folyamatban