Média
Jó Pajtás (2020. január 23.): A háromdimenziós nyomtatásról

Fogkefe, játék, gyógyszer, sőt még torta is készült már háromdimenziós nyomtatás segítségével. A Jó Pajtás legújabb számában erről az új technológiáról olvashattok. Sőt a tavalyi év jelentős előrehaladásaként, a szervnyomtatás izgalmas részleteiről is beszámolunk nektek.

Egyéb újdonságok is helyet kaptak a lapban, ugyanis a 2019-es év legjobb tudományos jelenségeiről készült fotókból válogattunk.

Hadaró Timi megkapta a várva várt és kiérdemelt ajándékát. Hogy mit is kapott Timi és hogy milyen élményekkel gazdagodott a szünidőben, azt a lap harmadik oldalán olvashatjátok. Helyszínelő című rovatunkban a versmondásról és az úszásról, a sielés élményéről valamint a színházról találtok érdekes riportokat.

A Tiniturmixban a lámpaláz leküzdésének mikéntje mellett fény derül néhány olyan apró dologra is, amelyek károsak lehetnek az egészségünkre.

Híres emberek megdöbbentő és bizarr szokásiaról is olvashattok a lapban. Az ausztráliai erdőtüzekről és a fagyos tájak állatainak életéről is beszámolunk.

A Jó Pajtás legújabb számából közkedvelt rovataink, a Bizalmas sorok, a Zsibongó, a Vihogi, és a fejtörők sem maradtak ki. Sőt még Jusztika is elárulja, miért mérges!

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Országút címmel új kulturális lap indult a Magyar Szemle Alapítvány kiadásában, Falusi Márton főszerkesztésével. A lap nyomtatásban kéthetente, minden páros pénteken jelenik meg, online változata folyamatosan frissül a www.orszagut.com oldalon. Az első szám január 31-én, a második február 14-én jelent meg - mondta...
2020. FEBRUÁR 14.
[ 18:53 ]
Mikor vált a nagy érzelmek, a szerelmesek, és az ajándékozás napjává február 14-ke? A szerető és a szerelmes ember vegykonyhája rendkívül érdekesen működik. Mivel ebben a témában mindenki érintett, a Jó Pajtás legújabb számában a szerelem napja körüli legendákról, a szerelem kémiájáról olvashattok. Arról is...
2020. FEBRUÁR 12.
[ 11:40 ]
Január végén röppent fel a hír, hogy Szerbia 30 ezer tonna jó minőségű búzát importál Magyarországról arra hivatkozva, hogy a hazai termés nagy része nem felel meg a feldolgozóipar elvárásainak. Annak próbáltunk utánajárni, hogy valóban rossz minőségű-e a vajdasági gazdák búzája, és hogyan érintette őket ez a hír...
2020. FEBRUÁR 12.
[ 9:40 ]
Beolvasás folyamatban