Média
Jó Pajtás (2020. február 27.): Mit tudunk a vírusokról?
Betűméret:             

Mit tudunk a vírusokról? Mióta léteznek és hogyan harcolnak ellenük? Milyen a koronavírus, hogy is néz ki a veszélyes vírus? Többek között ezeknek a kérdéseknek próbáltunk utánajárni a Jó Pajtás legújabb számában. De elgondolkodtunk azon is, hogyan kerülhetjük el az igazságtalanságot, és létezik-e ,,erkölcsi szerencse”?

Hadaró Ancsi pedig arról számol be, hogy milyen hatással volt az osztályra néhány apró cédula és borítékokban rejlő üzenet.

Nyolcadikosok figyelmébe ajánljuk a pályaválasztásról szóló rovatunkat. Ezúttal az óbecsei Műszaki Középiskola tanárával és tanulóival beszélgettünk, valamint egy tervezőgrafikust kérdeztünk meg mindennapjairól.

Helyszínelő című rovatunkban a nagybecskereki Sonja Marniković iskola szentmihályi kihelyezett tagozatának diákjait mutatjuk be. Az Iránytűben legendás állatokról és természethistóriákról szóló könyveket ajánlunk.

Hírt adunk még a világ legősibb meséjéről, az ujjlenyomatokról, és egy igencsak gazdag képzelőerővel megáldott kettős ügynökről is.

A Jó Pajtás legújabb számából közkedvelt rovataink, a Bizalmas sorok, a Tiniturmix, és a fejtörők sem maradtak ki.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Warner Bros, Discovery (WBD) bejelentette, hogy május 21-én több európai országban elindítja továbbfejlesztett tartalomsugárzó szolgáltatását, a Maxot. Az új streamingszolgáltató egyesíti a HBO Max kinálatát, és a Discovery ismeretterjesztő műsorait az Eurosport prémiumszolgáltatásával, hogy az egész család...
2024. MÁRCIUS 22.
[ 16:37 ]
A Vajdasági Újságírók Független Egyesülete (NDNV) arra kérte az ügyészséget és a rendőrséget, hogy sürgősen indítsanak eljárást azok ellen a személyek ellen, akik nyíltan gyilkossággal fenyegetik Dinko Gruhonjić egyetemi tanárt, az NDNV programigazgatóját. Ma reggel fenyegető üzenet jelent meg annak az épületnek a...
2024. MÁRCIUS 21.
[ 14:59 ]
Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket. Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti...
2024. MÁRCIUS 20.
[ 14:25 ]
Beolvasás folyamatban