Média
MTV EMA 2020: Vasárnap este az egész világ Magyarországra figyel!

Rendhagyó virtuális showműsorban mutatja be Palvin Barbara Magyarországot a világnak az MTV EMA a világ egyik legnagyobb könnyűzenei díjátadóján, amely november 8-án négy ikonikus magyarországi helyszínről jelentkezik majd.

November 8-án az egész világ Magyarországra figyel majd, ugyanis Londonnal együtt Magyarország ad otthont a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az MTV EMA-nek. Idén a világjárványra való tekintettel rendhagyó módon, virtuális műsorral jelentkezik a gála, többek között négy ikonikus magyarországi helyszínről.

Az esemény szervezői biztosra mentek akkor is, amikor kiválasztották a hazai esemény házigazdáját, aki nem más, mint Palvin Barbara. A világhírű modell testhezálló feladatot kapott, ugyanis nem csak a virtuális vörös szőnyegen kalauzolja végig a nézőket, de közel egymilliárd embernek mutatja meg az országot is.

Mindemellett a fellépőkről és a jelöltekről sem szabad megfeledkezni. A magyar mezőnyben többek közt olyan jelöltek csapnak össze, mint Metzker Viki, ByeAlex vagy az Irie Maffia, de a nemzetközi vonal is bombaerős, hiszen Dua Lipa, Lady Gaga, Miley Cyrus, Justin Bieber és Harry Styles is versenyben van a legjobb előadó kategóriában.

A díjátadó november 8-án, 20 órakor kezdődik, 21 órától pedig indul a virtuális gála az MTV Hungary csatornáján! A magyar feliratos verzió ismétlése november 9-én 17:00-tól, további ismétlések november 13-án 10:15-től és november 15-én 07:45-től láthatók.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő elmondta, szerint óriási lehetőség az MTV EMA Magyarország számára, egy tökéletes lehetőség arra, hogy Magyarország versenyelőnyhöz jusson, amikor újraindul a turizmus.

”Figyeltünk arra, hogy az ikonikus fővárosi helyszínek mellett legyenek olyan vidéki városok is, amelyek akár hosszabb utazásra is inspirálhatják az ide érkezőket, hiszen bőven van felfedezni való az országban.”

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az Európai Parlament (EP) rendkívül aggasztónak tartja a médiaszabadság helyzetét az Európai Unióban, elítéli az újságírókat célzó erőszakot, zaklatást és nyomásgyakorlást, továbbá követeli a médiára gyakorolt kormányzati befolyás mértékének, valamint a tulajdonosi szerkezet átláthatóságának vizsgálatát -...
2020. NOVEMBER 25.
[ 21:15 ]
A Jó Pajtás legújabb számának címoldalán Pešut Noel, szabadkai motocrossbajnok szerepel. Az interjúból kiderül, hogy milyen kihívások és lehetőségek rejlenek e sportágban. Sőt a vízilabda világából is megtudhattok néhány fontos információt. A csapatszellem, a gyors helyzetfelismerés és a döntéshozatal képességének...
2020. NOVEMBER 25.
[ 13:34 ]
Nem is hinnénk, milyen jól élünk! Noha az előrejelzésekkel szemben kétévnyi csúszással, de tavaly mégiscsak elértük Szerbiában az ötszáz eurós nettó átlagos jövedelmet. A következő öt esztendőben pedig Aleksandar Vučić államfő és Siniša Mali miniszter újabb ígéreteinek szárnyán a 900 eurós fizetés felé...
2020. NOVEMBER 25.
[ 9:55 ]
Beolvasás folyamatban