Média
Szeptember 6-ától ismét látható az Almárium és Család-barát című műsor a Duna Televízióban

A nyári szünetet követően szeptember 6-án, hétfőn folytatódik a Duna Televízió két népszerű magazinműsora, a Család-barát és az Almárium.

A Család-barát című műsor hétfőtől péntekig délelőttönként 10 óra 25 perctőtől, szombatonként 10 óra 35 perctől, az Almárium pedig hétköznap délutánonként 14 óra 20 perctől várja a Duna Televízió nézőit a képernyők elé - olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Mint írják, Radványi Dorottya és Banner Géza tornával, befőzéssel és kerti munkával készül az Almárium című szolgáltató magazinműsor visszatérésére.

Az immár 14. évadát kezdő Család-barát magazin műsorvezetői, Novodomszky Éva, Rátonyi Kriszta, Somogyi Dia, valamint Banner Géza, Csalami Csaba és Fehérvári Gábor Alfréd nyári élményeiket megosztva várják az őszt a közmédia műsorában. A nézők a már jól ismert rovatokkal, élő bejelentkezésekkel, receptekkel, sztárvendégek dalaival és érdekes témákkal találkozhatnak a műsorban.

Az Almárium és a Család-barát magazin aktuális adásai 60 napig korlátlanul újranézhetők a Médiaklikk.hu felületén. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Megszületett a leghosszabb, szakmai tematikájú, kötött időtartamú személyes interjúsorozat hazai rekordja - áll a Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet (MMA MMKI) MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében. Mint írják, a Pesti Vigadó könyvtárában megrendezett eseményen 24 óra...
2021. SZEPTEMBER 18.
[ 17:25 ]
Vasárnap, szeptember 19-én debütál a Duna Televízió képernyőjén a Toldi című animációs rajzfilmsorozat. A bemutatóra az MTVA Archívuma is készül, válogatást kínál a Toldival kapcsolatos audiovizuális örökségből. „Elérhetők korábbi Toldi-feldolgozások a rádió- és a mozgóképarchívumban, ezekből a művekből...
2021. SZEPTEMBER 15.
[ 10:23 ]
Díjak, elismerések, világhírnév – így lehet röviden összegezni dr. Karikó Katalin másfél évét: a kutató a Családi Körnek adott interjúban elmondta, tavaly tudatosult benne, hogy az, amin évtizedek óta dolgozik, egyik napról a másikra az egész világ számára fontos lett. – Pósa Tamara interjúja a kutatóval ...
2021. SZEPTEMBER 15.
[ 8:06 ]
Beolvasás folyamatban