Média
Jó Pajtás (november 16.): Milyen a jó tanár?
Betűméret:             

Milyen a jó tanár? Eldönthetjük, miben hiszünk? Melyik a legerősebb anyag? – a Jó Pajtás legújabb számában többek között ezekről a témákról olvashatsz.

De kiderül az is, milyen állat a rozsomák, és hogy mire készülnek a topolyai Mosolycsalók gyermekszínjátszó csoport tagjai.

Az elsüllyesztett hajók bosszúja – az ellenség azt gondolta, tengerfenékre küldte a hajókat és vége…, de jöttek a hajóácsok. A Múltidézőben ezen a héten is izgalmakkal teli történetet találsz.

Az edzés vagy a fitnesz egész életen át segíthet megőrizni az egészségedet, illetve az alakod – a Tiniturmixban összegyűjtöttünk pár hasznos tippet az edzéstervedhez, amivel formába hozhatod magad. De arról is olvashatsz, miként győzd le a csúfolódást.

A Kaleidoszkópból megismerkedhetsz Maneki neko, az integető macska történetével, és azt is megtudhatod, mit jelent a csízió.

Rajzfilmajánlónkból ezúttal egy családi dráma, egy gépapokalipszis és a robotok sem maradtak ki.

Olvasd el az Iránytűt és a sztárhíreket is. Ezen a héten is megtalálod a Jó Pajtásban a vicceket, a keresztrejtvényt és a fejtörőket is!

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Hét Nap (november 29.): A vonat nem vár - illusztráció
2023. NOVEMBER 28.
[ 16:02 ]
A Jó Pajtás legújabb számában arról olvashatsz, ki milyen élményekkel gazdagodott a 13. Szűcs Imre Gyermekvers- és Prózamondó Versenyen Udvarnokon. Az óbecsei Zdravko Gložanski iskola tanulói a füstmentes világnap kapcsán mondják el véleményüket a dohányzásról. Tudományos rovatunkban a jövő közlekedéséről...
2023. NOVEMBER 22.
[ 14:21 ]
Az elmúlt tizenegy hónapban huszonhét nőt gyilkolt meg a férje, élettársa Szerbiában. A statisztikai adatok azt mutatják, minden harmadik nő, aki áldozatul esett a párja támadásának, a gyilkosságot megelőzően már feljelentette az elkövetőt az illetékes intézményeknél. Hiába. – Tómó Margaréta vezércikke ...
2023. NOVEMBER 22.
[ 9:45 ]
November 28-án, kedden tartják 17 órai kezdettel Magyarkanizsán a Dobó Tihamér Képtárban a Hét Nap hetilap Fotózzon a címlapra! című pályázatának záróeseményét. A rendezvényen, amely egyúttal díjátadó ünnepség is lesz, megnyílik a pályázat 100 legsikeresebb fotójából álló kiállítás is. A jelenlévőket...
2023. NOVEMBER 21.
[ 17:17 ]
Beolvasás folyamatban