Média
Jó Pajtás (2023 november 30.): Milyen sikereket értek el a topolyai tanulók a robotika világbajnokságon
Betűméret:             

A Jó Pajtás legújabb számában arról olvashatsz, hogy milyen sikereket értek el a topolyai Nikola Tesla iskola tanulói a panamai robotika világbajnokságon.

Óbecsén tizenhatodik alkalommal tartották meg a tolerancia-napi szavalóversenyt, amelyen az óbecseieken kívül részt vettek a dreai, bácsföldvári és mileševói diákok is.

Petőfi Sándorról szóló rovatunkban Az apostol című műről olvashatsz rövid elemzést.

Tudományos rovatunkban ezúttal a vattacukorbolygóról tudhatsz meg többet. Élő természet című oldalunkon pedig a sivatagi róka jellemzőit gyűjtöttük össze.

A légzést minden ember a természetes élet velejárójának tartja, de elgondolkodtál-e már azon, hogy vajon helyesen veszed-e a levegőt? A Tiniturmixban a helyes légzés titkairól tudhatsz meg többet.

Kik voltak az első szuperhősök, és mi a pattogatott kukorica eredetének története? – megtudhatod, ha fellapozod a Jó Pajtás Kaleidoszkóp című rovatát.

Ezúttal is megtalálod a lapban a sztárhíreket, a rajzfilmajánlót, az Iránytűt, a keresztrejtvényt, a Múltidézőt, a Bizalmas sorokat és természetesen a vicceket is.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 8. számunk tartalmából kiemeljük: * „Az a tény, hogy anyanyelvem magyar…” — Tóth Lívia heti jegyzete * VILÁGKÉP: V4-Ukraine TalentFusion Program. Program indult a visegrádi régió és Ukrajna...
2024. FEBRUÁR 20.
[ 16:41 ]
A legnépszerűbb hazai színészek főszereplésével készült nyolcrészes sorozat Szerbia huszonegy évvel ezelőtt meggyilkolt miniszterelnökéről, Zoran Đinđićről, és az ellene elkövetett merénylet utáni eseményekről. A sorozat első részét a tervek szerint jövő szombaton vetítette volna a szerbiai közszolgálati...
2024. FEBRUÁR 19.
[ 17:51 ]
Ne legyen más A zújvidéki lány esete Pesten: A nap nem ért véget egy pezsgő után „Azt hiszem, a színészek varázsolni is tudnak” – Gusztony Endre Ótátrafüredi nyugalom Az LVII. Középiskolások Művészeti Vetélkedőjének műfajai és pályázatai „Világunk rosszul sikerült vázlat” – Vincent van...
2024. FEBRUÁR 19.
[ 15:46 ]
Beolvasás folyamatban