GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2018. január 11. [11:05]

Zenta: Véget ért a kispályás labdarúgó torna, melyet Kovács Gyula – Gyufi emlékére rendeztek

Zenta: Véget ért a kispályás labdarúgó torna, melyet Kovács Gyula – Gyufi emlékére rendeztek
Fotó: Rúzsa Mária
A nyertesek

Az verbászi Leteći Holandjanin csapatának győzelmével ért véget a 2017/18-as Kovács Gyula – Gyufi -emléktorna, amelyet a községi sportszövetség szervezett Zenta község önkormányzatának támogatásával.

Az első alkalommal létrehozott téli teremfoci-torna szerda esti döntőjében nagy érdeklődés mellett a verbászi csapat a rendes játékidőben elért 5:0 magabiztos győzelemmel nyert a homokrévi csapat ellen. A zentai sportcsarnokban zajló mérkőzéseket december 15-étől tartották, a tavaly elhunyt, legendás sportrajongó és focista, Kovács Gyula emlékére.

Egész Vajdaságból 24 csapat nevezett be, a verseny összdíjazása 330 ezer dinár volt.

– Nagyon elégedett vagyok a sporteseménnyel, a vendégcsapatok visszajelzései is erről tanúskodnak. Jó volt látni a rengeteg nézőt, zentai szurkolókat, egykori tanárokat, diákokat, megmutatni az szép, új sportlétesítményünket, megmozgatni az embereket a téli szünidőben - nyilatkozta Danilo Popov községi tanácsos a sporteseményről.

A torna főszervezője, koordinátora Mandić Miodrag pedig elmondta, hogy a szervezéshez még több emberre lenne szükségük, hogy gördülékenyebben alakuljon a torna. A folytatásban, a következő emlékversenynél már tapasztaltabbak lesznek. Nagyon elégedett a csapatok játékával, a színvonallal és az focicsapatok érdeklődésével is. A zentai szurkolók is élvezték a hétvégi mérkőzéseket.

A teremfocitorna ünnepélyes díjkiosztóval zárult, amelyen a szervezők és a város elöljárói kiosztották az elismeréseket a dobogós csapatoknak. A legjobb kapus Vadaski Sava (Fortuna csapat), a legjobb góllövő Danilo Vukovbrat, legjobb játékos Perović Predrag (Leteći Holandjanin). A harmadik helyezett csapat а Fortuna Óbecséről, 50 ezer dinár nyereménnyel, a második helyen végzett a Poslastičarnica Tataratira, Homokrév csapata 80 ezer dinár jutalommal, az elsők pedig a Leteći Holandjanin játékosai lettek és 200 ezer dináros nyereménnyel térhettek haza. A sportszerűségi díjat pedig a Helyi közösség (Feketetó) játékosai érdemelték ki.

A bajnokságot a város önkormányzata, a Zentai Sport Mindenkinek Egyesület, a Zentai Ifjúsági Egyesület támogatta, valamint vállalatok és vállalkozók, mint a Romel festéküzlet, az SP üzletek, a ®itopromet malomipari vállalat.

Rúzsa Mária


2018. január 22. [13:55]

A hatszoros győztes Novak Đoković kiesett az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében! A szerb klasszist a dél-koreai Csung Hjon búcsúztatta három játszmában... >>

2018. január 22. [9:13]

Nem sikerült Fucsovics Mártonnak bejutnia az Australian Open negyeddöntőjébe, miután a férfi egyes nyolcaddöntőjében 6:4, 7:6, 6:2-re kikapott címvédő svájci Roger... >>

2018. január 21. [19:07]

A gyenge eredmények miatt menesztették Marco Silvát, az angol labdarúgó Premier League 10. helyén álló Watford vezetőedzőjét. A portugál szakembernek azután kellett... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.50 dinár
1 dollár 96.93 dinár
100 forint 38.30 dinár
100 dinár 261.06 forint
Heti kérdés
Hogyan értékeli Donald Trump elnökösködésének első évét? (Az 5-ös a legjobb.)
5
4
3
2
1

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka