Sport
Vízilabda: Megtámadták a Crvena Zvezda játékosait Splitben - videóval

Megtámadták a belgrádi Crvena Zvezda négy vízilabdázóját szombaton Splitben a regionális vízilabda liga Mornar elleni mérkőzése előtt. A mérkőzést elhalasztották - számolt be róla a Tanjug hírügynökség.

Szombat délután botokkal, vasrudakkal és késekkel felfegyverzett csoport támadt a belgrádi pólósokra. A fővárosi sajtó szerint a Crvena Zvezda játékosai hazautaznak és nem játsszák le a mérkőzést.

Igor Milojević, a Crvena zvezda vízilabdacsapatának igazgatója szerint a Split központjában megtámadott játokosok nem provokálták a helyieket. Aleksandro Kralj, aki a támadók elől a tengerbe ugrott, orrsérülést szenvedett, Dušan Vasić a hátán sérült meg, Miloš Maksimovićot pedig vasrúddal ütötték meg a lábán.

Viktor Jelenić, a Szerb Vízilabda Szövetség első embere szerint hasonló esetek történtek már Horvátországban, de reméli, hogy többet ilyenre nem kerül sor.

A házigazda spliti Mornar csapata élesen elítéli a Crvena Zvezda játékosai elleni támadást - mondta Vili Marinić, a horvát klub elnöke. (Tanjug)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Lazio
2019. FEBRUÁR 11. [ 9:13 ]

Splitben sohasem volt épelméjű dolog belgrádi sportegyesület jelképeivel figyelmet felkelteni.


Hi
2019. FEBRUÁR 9. [ 19:26 ]

Nem találom a videót!

Moderátor kommentje a fenti hozzászóláshoz:
2019. FEBRUÁR 9. [ 22:40 ]
A kép helyén van, csak kattintson rá.

Tenisz: Babos már az első fordulóban búcsúzott Dubaiban - illusztráció
2019. FEBRUÁR 17.
[ 19:18 ]
A MOL-Pick Szeged 30-29-re legyőzte az ukrán Motor Zaporizzsja csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, vasárnap. A szegediek számára szinte teljesen tét nélküli volt a találkozó, hiszen az már korábban eldőlt, hogy nem végezhetnek a másodiknál rosszabb helyen a csoportjukban, az...
2019. FEBRUÁR 17.
[ 19:12 ]
A Telekom Veszprém 29-27-re győzött a macedón Vardar Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, szombaton. A két csapat nyolcadik alkalommal találkozott egymással a BL-ben, a magyar együttesnek egy vereség és egy döntetlen mellett ez volt a hatodik győzelme. Korábban a SEHA...
2019. FEBRUÁR 16.
[ 20:53 ]
Fucsovics Márton 6.3,6.2-es vereséget szenvedett az első helyen kiemelt japán Nisikori Kei ellen az 1.96 millió euró összdíjazású rotterdami kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A két játékos korábban még sohasem találkozott egymással, így a kezdeti ismerkedés után Nisikori elvette ellenfele adogatását,...
2019. FEBRUÁR 16.
[ 8:32 ]
Beolvasás folyamatban