Sport
Vízilabda: Megtámadták a Crvena Zvezda játékosait Splitben - videóval

Megtámadták a belgrádi Crvena Zvezda négy vízilabdázóját szombaton Splitben a regionális vízilabda liga Mornar elleni mérkőzése előtt. A mérkőzést elhalasztották - számolt be róla a Tanjug hírügynökség.

Szombat délután botokkal, vasrudakkal és késekkel felfegyverzett csoport támadt a belgrádi pólósokra. A fővárosi sajtó szerint a Crvena Zvezda játékosai hazautaznak és nem játsszák le a mérkőzést.

Igor Milojević, a Crvena zvezda vízilabdacsapatának igazgatója szerint a Split központjában megtámadott játokosok nem provokálták a helyieket. Aleksandro Kralj, aki a támadók elől a tengerbe ugrott, orrsérülést szenvedett, Dušan Vasić a hátán sérült meg, Miloš Maksimovićot pedig vasrúddal ütötték meg a lábán.

Viktor Jelenić, a Szerb Vízilabda Szövetség első embere szerint hasonló esetek történtek már Horvátországban, de reméli, hogy többet ilyenre nem kerül sor.

A házigazda spliti Mornar csapata élesen elítéli a Crvena Zvezda játékosai elleni támadást - mondta Vili Marinić, a horvát klub elnöke. (Tanjug)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Lazio
2019. FEBRUÁR 11. [ 9:13 ]

Splitben sohasem volt épelméjű dolog belgrádi sportegyesület jelképeivel figyelmet felkelteni.


Hi
2019. FEBRUÁR 9. [ 19:26 ]

Nem találom a videót!

Moderátor kommentje a fenti hozzászóláshoz:
2019. FEBRUÁR 9. [ 22:40 ]
A kép helyén van, csak kattintson rá.

Óbecsei motoros siker - illusztráció
2019. JÚLIUS 17.
[ 9:07 ]
Vizes vb: Varga Dénes megsérült, valószínűleg vége a vb-jének - illusztráció
2019. JÚLIUS 16.
[ 16:50 ]
A belga Wout van Aert nyerte hétfőn a Tour de France országúti kerékpáros körverseny tizedik szakaszát, amelyen a francia Julian Alaphilippe megőrizte sárga trikóját, míg több összetett esélyes komoly hátrányt kapott. A Saint-Flour és Albi közötti 217.5 kilométeren egy gyorsasági részhajrá és négy kategorizált –...
2019. JÚLIUS 15.
[ 19:12 ]
Könnyed győzelemmel rajtolt a magyar férfi vízilabda-válogatott a kvangdzsui vizes világbajnokságon: Märcz Tamás együttese hétfőn 24-4-re nyert Új-Zéland ellen. A magyarok könnyedén, lazán játszott, a műanyag legyezőkkel ütemesen tapsoló, főként középkorúakból álló, mintegy háromszáz helyi néző pedig...
2019. JÚLIUS 15.
[ 15:17 ]
A világelső Novak Đoković ötödször nyerte meg a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes versenyét, mivel a vasárnapi döntőben két meccslabdát hárítva 7:6 (7-5), 1:6, 7:6 (7-4), 4:6, 13:12 (7-3)-ra legyőzte a nyolcszoros bajnok Roger Federert. A címvédő szerb játékos kiélezett csatában, rövidítés után hozta a...
2019. JÚLIUS 14.
[ 20:36 ]
Beolvasás folyamatban