Sport
F1: A koronavírus miatt elhalasztják a Kínai Nagydíjat

Hivatalossá vált, hogy az április 19-i hétvégén nem rendezik meg a Formula–1-es világbajnokság idei 4. futamát, a Kínai Nagydíjat, miután a sportágat irányító Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) hivatalos honlapján kiadott közleményében bejelentette: a verseny szervezőivel együtt arra a döntésre jutottak, hogy a Kínában kitört koronavírus-járvány miatt elhalasztják a versenyt.

A Nemzetközi Automobil-szövetség és a jogtulajdonos Liberty Media – a Kínai Automobil- és Motorkerékpársport-szövetséggel (CAMF) és a verseny promóterével (Juss Sports Group) együtt – a közlemény szerint ugyanis mindenképpen szeretné elérni, hogy később, az év vége felé pótolják a futamot.

A Kínai GP az idény negyedik versenye lett volna, eredetileg április 19-én rendezték volna meg Sanghajban, ám az immár több mint 1000 halálos áldozatot követelő koronavírus-járvány miatt a CAMF és a Juss Sports Group kérte a verseny elhalasztását, amit az FIA el is fogadott. (NSO)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A világranglista-vezető, világbajnoki címvédő Siklósi Gergely 15-12-re legyőzte a címvédő dél-koreai Park Szang Jungot, ezzel bejutott a legjobb négy közé a férfi párbajtőrözők vasárnapi egyéni versenyében a tokiói olimpián, jelenti az MTI.
2021. JÚLIUS 25.
[ 10:55 ]
Ezüstérmet nyert a szerbiai Damir Mikec a tokiói olimpián légpisztoly lövészetben. A szerb válogatott sportlövő 578 kört lőtt a kvalifikációban, így nyolcadikként jutott döntőbe. Ma élete első olimpiai érmét nyerte. Az aranyérmet az iráni Dzsavad Forugi olimpiai csúccsal, 244.8 körrel szerezte meg, míg Mikec 237.9...
2021. JÚLIUS 24.
[ 15:31 ]
Bronzérmet szerzett a tokiói olimpián a szerb taekewondos, Tijana Bogdanović. Vigaszágon jutott a bronzmeccsre, ahol higgadt és kiegyensúlyozott küzdelmet követően 20:6-ra nyert japán ellenfelével szemben.
2021. JÚLIUS 24.
[ 15:07 ]
Beolvasás folyamatban