Sport
Kézilabda: Már hat játékos koronavírusos a Szeged csapatában

A csütörtöki tesztelés során kiderült, hogy az eddigi öttel szemben hat játékos koronavírusos a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában.

A második tesztelésen a játékosok mellett a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak is részt vettek az együttes honlapjának pénteki beszámolója szerint.

A klub ezúttal sem nevesítette az érintetteket, akik közül egyelőre csak Bánhidi Bence jelentette be, hogy megbetegedett.

Akiknek mindkét vizsgálat negatív eredményt hozott, pénteken elhagyhatták a hatósági karantént. Az edzések szigorú egészségügyi intézkedések mellett újraindulhatnak.

A csütörtökre tervezett Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést, és a szombati, Cegléddel szembeni bajnoki meccset elhalasztották, de a csapat jövő hétre tervezett találkozóinak sorsáról egyelőre nem közöltek híreket.

A MOL-Pick Szeged hétfőn egy, kedden további négy, ezúttal pedig újabb egy megbetegedésről számolt be. (MTI)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Josef Cerny szökés végén diadalmaskodott a Giro d´Italia országúti kerékpáros-körverseny pénteki, kaotikus körülmények között megrendezett 19. szakaszán, amelyen csapattársa, Valter Attila 64. lett, míg Wilco Kelderman megtartotta első helyét összetettben. Eredetileg az idei olasz körverseny leghosszabb szakasza, a...
2020. OKTÓBER 23.
[ 20:41 ]
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének első fordulójában az L-csoportban a szerb bajnok Crvena zvezda 2-0-ás vereséget szenvedett a német Hoffenheim otthonában. Az első félidő egyenrangú küzdelmet hozott, a második játékrészben viszont fölénybe került a hazai csapat, sokáig azonban nem tudta feltörni a Crvena zvezda...
2020. OKTÓBER 23.
[ 7:48 ]
A holland Wilco Kelderman átvette a vezetést összetettben a Giro d´Italia országúti kerékpáros-körverseny csütörtöki, 18. szakaszán, amelyet csapattársa, az ausztrál Jai Hindley nyert meg. A Pinzolo és Laghi di Cancano közötti 207 kilométeres etapon egy második és egy első kategóriás emelkedő után következett a...
2020. OKTÓBER 22.
[ 18:28 ]
Beolvasás folyamatban