Sport
Labdarúgás BL: A Real Madrid Milánóban is legyőzte az Intert
Betűméret:             

A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában a Real Madrid Milánóban győzte le 2–0-ra a több mint egy félidőt emberhátrányban játszó Internazionalét a csoportkör 4. fordulójában.

A csoport másik meccsén Borussia Mönchengladbach 4-0-ra verte a Sahtar Donecket.

Négy forduló után a Gladbach vezeti a csoportot, az Inter helyzete a továbbjutás szempontjából gyakorlatilag reménytelen.

A B-csoport állása: 1. Borussia Mönchengladbach 8 pont, 2. Real Madrid 7 pont, 3. Sahtar Doneck 4 pont, 4. Internezionale 2 pont.

Az A-csoportban a címvédő Bayern München 3–1-re legyőzte a Szoboszlai Dominikkal felálló FC Salzburgot. Mivel a kvartett másik mérkőzésén az Atlético Madrid nem tudta legyőzni a Lokomotiv Moszkvát, már most eldőlt, hogy a Bayern az A-csoport élén zár.

A csoport állása: 1. Bayern München 12 pont, 2. Atlético Madrid 5 pont, 3. Lokomotiv Moszkva 3 pont, 4. Salzburg 1 pont

A C-csoportban a Manchester City 1–0-ra nyert az Olympiakosz vendégeként, ezzel biztossá tette továbbjutását a legjobb 16 közé. A kvartett másik mérkőzésén a Porto 2–0-ra győzött Marseille-ben, és nagy lépést tett a nyolcaddöntő felé.

A C-csoportot a City vezeti 12 ponttal, a Portónak 9 pontja van, az Olympiakosz 3 pontot szerzett, míg a Marseille pont nélkül áll a táblázat végén.

A D-csoportban az Ajax hazai pályán 3–1-re nyert a Midtjylland ellen, az Atalanta pedig meglepetésre a Liverpool otthonában győzött 2–0-ra, így továbbra is nyitott a továbbjutás kérdése.

Az állás: Liverpool 9 pont, Ajax 7 pont, Atalanta 7 pont, Midtjylland 0 pont (NSO)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Đoković menesztette horvát edzőjét - illusztráció
2024. MÁRCIUS 27.
[ 20:18 ]
A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. A két csapat első egymás elleni találkozóján Szoboszlai Dominik szerzett vezetést egy megpattanó lövéssel az 58. percben, a végeredményt pedig...
2024. MÁRCIUS 26.
[ 21:38 ]
Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. "Ahogy pénteken Törökországot, úgy kedden Koszovót is telt ház előtt fogadja a magyar csapat, miután minden belépő gazdára talált" - tájékoztatta az MTI-t Sipos...
2024. MÁRCIUS 26.
[ 11:27 ]
Vesztegetés és kenőpénz elfogadása miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Csen Hszü-jüant, a kínai nemzeti futballszövetség korábbi vezetőjét - jelentette a kínai állami média kedden. Csent egy életre megfosztották politikai jogaitól, és minden személyes vagyonát elkobozzák - áll a közép-kínai...
2024. MÁRCIUS 26.
[ 8:30 ]
Beolvasás folyamatban