Sport
Luka Modrič: Leszögezhetem, hogy nem fogunk térdelni

Luka Modrič, a horvát válogatott aranylabdás csapatkapitánya, elmondta, a válogatott játékosai nem fognak térdelni a mérkőzéseket megelőzően – írja az Origo a BBC-re hivatkozva.

„Leszögezhetem, hogy nem fogunk térdelni. Nincs különösebb oka, egyszerűen megbeszéltük a csapattal, és így döntöttünk. De ez nem jelenti azt, hogy ne állnánk ki a rasszizmus, vagy bármilyen más, a futballpályákon előforduló diszkrimináció ellen” – fogalmazott a Real Madrid középpályása.

„Természetesen elítéljük az ilyen viselkedést, de nem gondoljuk, hogy az ilyen problémákra a térdelés lenne a megoldás.

Van számos más módja is a tiltakozásnak. A lényeg: Horvátország nem fog térdelni” – szögezte le Modrič.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Magyar Repülő Korong Szövetség Disc Golf Bizottsága 2021 július 29-augusztus 1 között rendezi meg a Közép-európai Disc Golf Bajnokságot a Szarvasi Arborétum területén. A CEDGC hét közép-európai disc golfos ország (Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia és Magyarország) közös...
2021. JÚLIUS 27.
[ 15:07 ]
Rossz váltás miatt kizárták a 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltót a tokiói olimpia úszóversenyeinek keddi előfutamából. A Holló Balázs, Zombori Gábor, Kozma Dominik, Márton Richárd összetételű négyesből Kozma volt, aki 14 századmásodperccel korábban ugrott a medencébe. (MTI)
2021. JÚLIUS 27.
[ 13:56 ]
A magyar férfi vízilabda-válogatott 16-11-re nyert Japán ellen második csoportmérkőzésén a tokiói olimpián. Az egy győzelemmel és egy vereséggel álló magyar csapat legközelebb csütörtökön ugrik vízbe, akkor a dél-afrikaiak ellen. Férfi vízilabdatorna, A csoport, 2. forduló: Magyarország-Japán 16-11 (4-3, 4-5,...
2021. JÚLIUS 27.
[ 13:02 ]
Beolvasás folyamatban