Sport
Járvány az olimpián: Nő a fertőzöttek száma az olimpiai faluban

A Kyodo News arról számolt be, hogy kedden kilenc újabb koronavírus-fertőzöttet találtak az olimpiai faluban. A tokiói olimpia pénteken kezdődik, a fertőzések száma egyre nő, az összes fertőzötek száma eddig 71. Ezek közül nem mindenki lakik az olimpiai faluban.

A napok múlásával tehát egyre jobban növekszik azoknak a száma, akik fertőzöttek és bent laknak az elvileg szuperbiztonságosnak ítélt olimpiai faluban. Látható, hogy mennyire biztonságos az olimpiai falu.

Közben Tokióban elkezdődött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság kongresszusa, ahol Thomas Bach elnök bejelentette: a NOB egyetlen pillanatra sem engedte el soha a sportolók kezét és soha nem merült fel az olimpia törlésének lehetősége. Thomas Bach szerint a törlés az olimpia halálát jelentette volna. (origo.hu)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Magyar Repülő Korong Szövetség Disc Golf Bizottsága 2021 július 29-augusztus 1 között rendezi meg a Közép-európai Disc Golf Bajnokságot a Szarvasi Arborétum területén. A CEDGC hét közép-európai disc golfos ország (Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia és Magyarország) közös...
2021. JÚLIUS 27.
[ 15:07 ]
Rossz váltás miatt kizárták a 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltót a tokiói olimpia úszóversenyeinek keddi előfutamából. A Holló Balázs, Zombori Gábor, Kozma Dominik, Márton Richárd összetételű négyesből Kozma volt, aki 14 századmásodperccel korábban ugrott a medencébe. (MTI)
2021. JÚLIUS 27.
[ 13:56 ]
A magyar férfi vízilabda-válogatott 16-11-re nyert Japán ellen második csoportmérkőzésén a tokiói olimpián. Az egy győzelemmel és egy vereséggel álló magyar csapat legközelebb csütörtökön ugrik vízbe, akkor a dél-afrikaiak ellen. Férfi vízilabdatorna, A csoport, 2. forduló: Magyarország-Japán 16-11 (4-3, 4-5,...
2021. JÚLIUS 27.
[ 13:02 ]
Beolvasás folyamatban