Sport
Momir Ilić: A játékosaim megmutatták, hogy nagyon tudnak küzdeni
Betűméret:             

A Telekom Veszprém óriási meccsen 34-31-re legyőzte a Paris Saint-Germain csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki mérkőzésén. A mérkőzés után a főszereplők értékelték a látottakat.

Momir Ilić, a Telekom Veszprém új vezetőedzője így értékelte élete első BL-mérkőzését a magyar csapat kispadján: "Elképesztő meccs volt, nagyon elégedett vagyok nem csak a győzelemmel, de a csapat játéka által bemutatott játékkal is. Az első félidő végén ötlettelenek voltunk, de ezután rátaláltunk a játékunkra. A játékosaim megmutatták a karakterüket, és hogy nagyon tudnak küzdeni. Köszönöm a támogatást a szurkolóknak. A szerb szakember szerint csodálatos érzés már önmagában az a tény, is hogy az első BL-meccsén irányíthatta a csapatát.

"Nagyon magas színvonalú mérkőzés volt, igazi Bajnokok Ligája rangadóhoz méltó. Azzal a céllal jöttünk ki a pályára, hogy megmutassuk a csapat karakterét és azt, hogyan kell egy ilyen fantasztikus közönség előtt kézilabdázni. Örülök a győzelemnek és büszke vagyok a csapatra" - mondta a tíz gólt szerző Omar Yahia.

"Gratulálok a Veszprémnek, nagyon jól kezdte a csapat a mérkőzést, de a második félidőre egyre több hibát védett. Amikor egy játékossal kevesebbel játszottak, akkor mi voltunk a jobbak, de az utolsó 15 percre egyenlő létszámnál ez megváltozott" - mondta Raúl González a PSG vezetőedzője.

Kamil Syprzak, a vendégek beállója így értékelte a találkozót: "Az első 30 percben jobban játszottunk, mitn a Veszprém, de a másodikban jobbak voltak nálunk. Nem elég egy félidőt jól játszani, ebben mindenképp fejlődnünk kell. Túlságosan kapkodtunk támadásban,ennek és nem a védekezésünknek és a jól védő kapusainknak köszönhető a vereség. A Veszprém nagyon gyors kontrákat vezetett, ami eldöntötte a meccset." (origo.hu)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Világos Adriana topolyai klubhoz igazolt - illusztráció
2024. ÁPRILIS 15.
[ 19:19 ]
A világranglista első és második helyezettje, azaz Novak Đoković és Jannik Sinner sem jutott be a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna döntőjébe. A 24-szeres Grand Slam-bajnok Đoković a szombati elődöntőben 2 óra 16 perces csatában maradt alul a norvég Casper Ruuddal szemben. Mindketten négyszer vették el a másik...
2024. ÁPRILIS 14.
[ 11:49 ]
A világelső Novak Đoković nem jutott be a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután a szombati elődöntőben 2 óra 16 perces csatában maradt alul a norvég Casper Ruuddel szemben. Mindketten négyszer vették el a másik adogatását, és a hercegségben kétszeres győztes Đoković végül egy kettős...
2024. ÁPRILIS 13.
[ 22:02 ]
Kizárta a román tornaszövetség (FRG) a korosztályos tornaválogatottból azt a három sportolót, akik magyarsága miatt megalázták és súlyosan bántalmazták 15 éves társukat a válogatott resicabányai edzőtáborában - tudatta az esetet korábban leleplező ProSport című lap pénteken. A lugosi magyar fiú bántalmazói nem...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 22:04 ]
Beolvasás folyamatban