Sport
Nagy Szebasztián: Világbajnokként még könnyebb lesz tovább edzeni
Betűméret:             

Egy nehéz meccsen diadalmaskodott grúz ellenfele fölött Nagy Szebasztián világbajnok magyarkanizsai birkózó a belgrádi VB-n. Megilletődve fogadta szülővárosa szurkolóinak szeretetét, s mindez a siker arra ösztönzi, hogy két év múlva megcélozza a párizsi olimpiát.

"Edzeni ugyanígy fogok, nem változtatok rajta, az akaratom is szerintem ugyanaz lesz, csak bennem lesz az, hogy ha egyszer már megcsináltam, s akkor ismét meg tudom csinálni", mondta a magyarkanizsai fiú munkatársunknak adott interjújában, amelyet Válasz rovatunkban olvashatnak.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Szerb válogatott védőt igazolt az Újpest - illusztráció
2023. SZEPTEMBER 29.
[ 10:35 ]
Alighogy beállt, máris gólt szerzett a Liverpool-Leicester Ligakupa-meccsen Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott játékosa csereként állt be csapatába a 65. percben, és öt perccel később gólt szerzett, ezzel 2-1-re módosította az állást. A július elején Liverpoolba szerződő magyar focista ezzel második gólját lőtte...
2023. SZEPTEMBER 28.
[ 10:20 ]
Hamad Međedović, a Novi Pazar-i teniszező bejutott az asztanai ATP-torna második fordulójába, miután Györe László 6:3, 2:1-re veszített az első fordulóban. Međedović a második szettben 2:1-re vezetett, majd Györe a nyaksérülésre hivatkozva feladta a meccset. A mérkőzés 48 percig tartott. (Tanjug)
2023. SZEPTEMBER 27.
[ 18:57 ]
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) úgy döntött, hogy visszaengedi az égisze alatt zajló nemzetközi sportági eseményekre a 17 éven aluliak alkotta orosz futballválogatottakat. Az ukránok erre reagálva bojkottot jelentettek be. A határozat az UEFA végrehajtó bizottságának keddi, limasszoli ülésén...
2023. SZEPTEMBER 27.
[ 17:48 ]
Beolvasás folyamatban