GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaia


Internet ©tamparija reklám


Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. július 15. [18:37]

Torlódás a montenegrói határátkelőkön, verekedés is volt

Torlódás a montenegrói határátkelőkön, verekedés is volt
Fotó:
A Jabuka átkelőn is várni kellett a nap folyamán

A Szerbia és Montenegró közötti gostuni határátkelőn hatalmas a tömeg, az utasok órákat várnak, hogy átléphessék a határt, a nap folyamán már verekedés is volt.

A szerbiai határrendőrség szombat délutáni adatai szerint a gostuni határátkelőn 2-3 órás a várakozási idő, ezért inkább a Jabuka vagy a Mehov Krą átkelőt javasolják.

A Blic riportere a helyszínről jelentette, hogy a kocsisor három kilométeres, a várakozás többórás, s a nap folyamán volt néhány incidens is.

„Főként szerbiai rendszámú autók várakoznak arra, hogy bejussanak Montenegróba, az emberek fáradtak és türelmetlenek, információt legfeljebb az ellenkező irányból érkező autósoktól kapnak, akik azt tanácsolják, forduljanak vissza és keressenek másik átkelőt, mert itt káosz van”, mondta a Blic munkatársa, hozzátéve, a nap folyamán leszámolásokra is sor került, s a rendőrség is beavatkozott, egy újvidéki rendszámú, a sorba oldalról befurakodó kocsi útját például elzárták és „móresre akarták tanítani” a vezetőjét.

A szerb oldalon Gostunnál szombaton reggel mindössze egy sávot nyitottak meg, s emiatt torlódott fel a gépkocsisor. Később viszont, amikor látták a tömeget, a rendőrök és a vámosok szinte minden ellenőrzés nélkül engedték át a kocsikat.


2017. november 21. [16:47]

Boąko Obradović, a Dveri képviselője a laptopjának egerével támadt rá Aleksandar Martinovićra, a Szerb Haladó Párt (SNS) képviselőjére, aki egyben a Közigazgatási... >>

2017. november 21. [15:21]

A szerbiai hatalom nem szeretné Szerbiához csatolni a boszniai Szerb Köztársaságot, közölte a Danas napilappal Aleksandar Vučić szerb államfő kabinetje.A kabinet annak... >>

2017. november 21. [12:48]

Macedónia és Szerbia kapcsolata baráti, mindkét ország legfőbb külpolitikai célja az európai integráció, és Szkopje a szomszédos országok közül Belgráddal igyekszik... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.59 dinár
1 dollár 101.00 dinár
100 forint 37.91 dinár
100 dinár 263.73 forint
Heti kérdés
Helyesli-e a közös európai hadsereg létrehozására vonatkozó terveket?
Igen.
Nem.

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka