Szerbia
Megjelentették a nyugtás nyereményjáték pontos szabályait
Betűméret:             

A szerb kormány ma elfogadta a Vedd el a nyugtát és nyerj 2018 – Első kör elnevezésű nyereményjáték szabályait, a nyereményalap 117,3 millió dinár, jelentette ki Zoran Đorđević munkaügyi miniszter.

A miniszter elmondta, hogy a játéknak két fordulója lesz, egy márciusban és egy áprilisban, és hogy a nyereményalap a tavalyi duplája.

Bejelentette továbbá, hogy az első körben, a tárgynyeremények mellett kisorsolnak 5 lakást és 50 autót, a második körben pedig 6 lakást és 50 autót.

„A nyereményjáték célja az adó hatékonyabb megfizettetése, és hogy a polgárok megértsék, milyen előnyökkel jár a számukra, és az állam számára is a jobb adómegfizettetés”, emelte ki Đorđević.

A nyugták és a bankkártyás fizetés alkalmával kapott szelvények beküldése február 1-jén kezdődött meg, és eddig 139.130 boríték érkezett.

A nyereményjáték első körében, amely március 3-a és 31-e között lesz, négy sorsolást tartanak, március 3-án, 10-én, 17-én és 24-én, közölte a Beta hírügynökség.

A Vedd el a nyugtát és nyerj nyereményjátékban azok a nagykorú személyek vehetnek rész, akik szerbiai lakhellyel, vagy tartózkodási engedéllyel rendelkeznek. A játékban való részvételhez az idei év január elsejétől kiadott 10 nyugtát vagy 10 szelvényt tartalmazó borítékot kell beküldeni, a nyugtákon és szelvényeken szereplő összeg legalább 100 dinár kell, hogy legyen. A nyugtákat és a szelvényeket külön borítékban kell küldeni, és idén a polgárok bármilyen borítékkal játszhatnak, de használhatják a tavalyi nyereményjátékhoz kiadott borítékokat is.

A borítékot nem kell külön címre küldeni, csak azt kell ráírni, hogy Uzmi račun i pobedi 2018, a postaköltség ingyenes. A borítékokon nem szabad feltüntetni a küldő személyi számát.

Mint ahogy a tavalyi évben, így idén is versenyre kelnek egymással azok a községek és városok, amelyek a legtöbb borítékot küldik be.

A nyereményjátékban tavaly a szerbiai polgárok 40 százaléka vett részt, több mint 85 millió nyugtával, írja a Beta.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Vedd el a nyugtát és nyerj nyereményjáték idei első fordulójára – amelyre április 8-a óta lehet regisztrálni – ma 14 óráig 10.042.870 nyugtát küldtek be. Ebben a körben az első sorsolást május 11-én tartják, és az előző fordulókhoz hasonlóan a polgárok nem borítékban küldik be a nyugtákat, hanem...
2024. ÁPRILIS 17.
[ 19:10 ]
A népirtás áldozatainak és tanúinak egyesülete, valamint a Srebrenica és Žepa Enklávé Édesanyáinak Mozgalom felszólította Bosznia-Hercegovina ügyészségét, valamint a Bosznia-Hercegovinai Föderáció ügyészségét, hogy folytassanak vizsgálatot Aleksandar Vučić ellen, írja a Beta. Kérték továbbá, hogy Milorad Dodik...
2024. ÁPRILIS 17.
[ 18:09 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök bejelentette, hogy ma nyílt megbeszélést folytatott Matteo Mecaccival, a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának (ODIHR) igazgatójával a választási folyamat javítására vonatkozó javaslatokról. Vučić az Instagramon közölte, hogy a javaslatok minden aspektusáról, valamint bizonyos...
2024. ÁPRILIS 17.
[ 15:10 ]
Beolvasás folyamatban