Szerbia
Kilométeres sorok Horgosnál

A horgosi határátkelőn két és fél óra körüli a várakozási idő, de torlódás van a gostuni átkelőn is Montenegró felé, ahol a kilépő oldalon két órát kell várni, tájékoztat a Szerbiai Motoros Szövetség (AMSS).

Horgosnál a három kilométert is eléri a sorok hossza. A Szerbiába történő belépés 30-60 percig tart, ehhez jön még a várakozás a magyar oldalon.

Az AMSS a kelebiai és a béregi határátkelőhelyet javasolja, amelyek 24 órában működnek.

A gostuni átkelőn a Szerbiából történő kilépésre mintegy két órát kell várni, de a belépő oldalon is fokozott a forgalom, viszont a várakozási idő jelentősen kevesebb, mindössze fél óra körüli. A Szerbiai Motoros Szövetség a jabukai határátkelő használatát javasolja.

A Horvátországgal közös határon a batrovci átkelő a legforgalmasabb, körülbelül egy órát kell várni a Szerbiába való belépésre, míg a kilépő oldalon 30-60 percig tartóztatják az utazókat. A šidi átkelő használata javasolt.

A bolgár hatóságok fokozottabb ellenőrzése miatt a gradinai határátkelőn is hosszabb várakozási idő alakulhat ki, üzeni az AMSS.

A nap folyamán minden fontosabb útvonalon megnövekedett forgalomra kell számítani, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Dél-afrikai Köztársaságban megölték az 51 éves Jugoslav D.-t. A gyilkosság szombaton, fényes nappal történt Roodepoortban, Johannesburg egyik külvárosában. A helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy az áldozat egy 51 éves férfi, aki motorja mellett állt, amikor megállt mögötte egy fekete autó, amelyből két...
2019. MÁRCIUS 19.
[ 12:11 ]
Az államigazgatási és helyi önkormányzati minisztérium azt tervezi, hogy módosítja a politikai pártokról szóló törvényt. Jelentős újdonságnak számít, hogy az alapítókat felmentik bizonyos költségek fizetése alól, így az egységes választói névjegyzékbe történő feliratkozás igazolásának, a személyi igazolvány...
2019. MÁRCIUS 19.
[ 12:04 ]
Húsz évvel Jugoszlávia bombázása után - tanulságok az európai biztonság számára a 21. században címmel tartottak hétfőn konferenciát Belgrádban. Aleksandar Vučić szerb államfő beszédében hangsúlyozta, ma már nyíltan beszélünk a történtekről, nem gyűlölettel, hanem azzal a vággyal, hogy elítéljük azt, amit...
2019. MÁRCIUS 18.
[ 17:21 ]
Beolvasás folyamatban