Szerbia
Kilométeres sorok Horgosnál

A horgosi határátkelőn két és fél óra körüli a várakozási idő, de torlódás van a gostuni átkelőn is Montenegró felé, ahol a kilépő oldalon két órát kell várni, tájékoztat a Szerbiai Motoros Szövetség (AMSS).

Horgosnál a három kilométert is eléri a sorok hossza. A Szerbiába történő belépés 30-60 percig tart, ehhez jön még a várakozás a magyar oldalon.

Az AMSS a kelebiai és a béregi határátkelőhelyet javasolja, amelyek 24 órában működnek.

A gostuni átkelőn a Szerbiából történő kilépésre mintegy két órát kell várni, de a belépő oldalon is fokozott a forgalom, viszont a várakozási idő jelentősen kevesebb, mindössze fél óra körüli. A Szerbiai Motoros Szövetség a jabukai határátkelő használatát javasolja.

A Horvátországgal közös határon a batrovci átkelő a legforgalmasabb, körülbelül egy órát kell várni a Szerbiába való belépésre, míg a kilépő oldalon 30-60 percig tartóztatják az utazókat. A šidi átkelő használata javasolt.

A bolgár hatóságok fokozottabb ellenőrzése miatt a gradinai határátkelőn is hosszabb várakozási idő alakulhat ki, üzeni az AMSS.

A nap folyamán minden fontosabb útvonalon megnövekedett forgalomra kell számítani, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy az Amerikai Egyesült Államok (USA) támogatja Koszovó felosztásának ötletét, amelyről a koszovói és a szerb tisztviselők egyre gyakrabban nyíltan beszélnek, ezt nyilatkozta a Szabad Európa Rádiónak Daniel Serwer amerikai Balkán-szakértő, egyetemi tanár.Fontos megemlíteni, hogy a...
2018. AUGUSZTUS 15.
[ 19:06 ]
Zorаnа Mihаjlović építésügyi, közlekedési és infrastrukturális miniszter elrendelte a rendkívüli ellenőrzést a 100 méternél hosszabb hidak és a felüljárók esetében.A rendkívüli vizsgálatot egy szakemberkből álló csoport fogja elvégezni, amelyet az illetékes minisztérium, valamint a közúti és...
2018. AUGUSZTUS 15.
[ 14:26 ]
A délkelet-szerbiai Vlasotince közelében lévő Stajkovce faluban egy újabb autótulajdonos gyújtotta fel járművét tiltakozásképpen amiért nem engedték át a műszaki vizsgálaton.A férfi Fiat Bravo típusú autója nem ment át a műszaki vizsgálaton, ezért tüntetésképpen megtömte szalmával a járművet, lelocsolta benzinnel...
2018. AUGUSZTUS 15.
[ 11:29 ]
Beolvasás folyamatban