Szerbia
Kilométeres sorok Horgosnál

A horgosi határátkelőn két és fél óra körüli a várakozási idő, de torlódás van a gostuni átkelőn is Montenegró felé, ahol a kilépő oldalon két órát kell várni, tájékoztat a Szerbiai Motoros Szövetség (AMSS).

Horgosnál a három kilométert is eléri a sorok hossza. A Szerbiába történő belépés 30-60 percig tart, ehhez jön még a várakozás a magyar oldalon.

Az AMSS a kelebiai és a béregi határátkelőhelyet javasolja, amelyek 24 órában működnek.

A gostuni átkelőn a Szerbiából történő kilépésre mintegy két órát kell várni, de a belépő oldalon is fokozott a forgalom, viszont a várakozási idő jelentősen kevesebb, mindössze fél óra körüli. A Szerbiai Motoros Szövetség a jabukai határátkelő használatát javasolja.

A Horvátországgal közös határon a batrovci átkelő a legforgalmasabb, körülbelül egy órát kell várni a Szerbiába való belépésre, míg a kilépő oldalon 30-60 percig tartóztatják az utazókat. A šidi átkelő használata javasolt.

A bolgár hatóságok fokozottabb ellenőrzése miatt a gradinai határátkelőn is hosszabb várakozási idő alakulhat ki, üzeni az AMSS.

A nap folyamán minden fontosabb útvonalon megnövekedett forgalomra kell számítani, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Tiltakozó megmozdulás Belgrádban - illusztráció
2018. DECEMBER 15.
[ 21:08 ]
Aleksandar Vučić elnök, a hadsereg főparancsnoka látogatást tett több egységnél. A Szerbiai Rádió és Televízió értesülése szerint a katonákkal ebédelt. Más alakulatokat is fölkeres. A helyszínről nem szól a hír, korábban azt jelezték, hogy a dél-szerbiai biztonsági övezetbe látogat. Közben Nebojša Stefanović...
2018. DECEMBER 15.
[ 9:39 ]
Szerbia teljes jogú tagja lett az Európai Nukleáris Kutatási Szervezetnek, a CERN-nek. Erről a Tanács döntött genfi ülésén. Izraelen, Svájcon és Norvégián kívül az egyetlen ország vagyunk, amelyet felvettek, bár nem tagja az Európai Uniónak.A kormányfői hivatal közleménye szerint ez lehetővé teszi, hogy egyetemistáink...
2018. DECEMBER 15.
[ 9:29 ]
Több ellenzéki párt, szövetség és mozgalom megállapodást írt alá a tisztességes és szabad választásokért.Azt kérik, hogy arányosan részt vehessenek a Szerbiai és a Vajdasági Rádió és Televízió műsoraiban, és hogy akadályozzák meg a választói névjegyzékkel való visszaélést.Az okmányt többek között aláírta a...
2018. DECEMBER 15.
[ 7:29 ]
Beolvasás folyamatban