Szerbia
Kilométeres sorok Horgosnál

A horgosi határátkelőn két és fél óra körüli a várakozási idő, de torlódás van a gostuni átkelőn is Montenegró felé, ahol a kilépő oldalon két órát kell várni, tájékoztat a Szerbiai Motoros Szövetség (AMSS).

Horgosnál a három kilométert is eléri a sorok hossza. A Szerbiába történő belépés 30-60 percig tart, ehhez jön még a várakozás a magyar oldalon.

Az AMSS a kelebiai és a béregi határátkelőhelyet javasolja, amelyek 24 órában működnek.

A gostuni átkelőn a Szerbiából történő kilépésre mintegy két órát kell várni, de a belépő oldalon is fokozott a forgalom, viszont a várakozási idő jelentősen kevesebb, mindössze fél óra körüli. A Szerbiai Motoros Szövetség a jabukai határátkelő használatát javasolja.

A Horvátországgal közös határon a batrovci átkelő a legforgalmasabb, körülbelül egy órát kell várni a Szerbiába való belépésre, míg a kilépő oldalon 30-60 percig tartóztatják az utazókat. A šidi átkelő használata javasolt.

A bolgár hatóságok fokozottabb ellenőrzése miatt a gradinai határátkelőn is hosszabb várakozási idő alakulhat ki, üzeni az AMSS.

A nap folyamán minden fontosabb útvonalon megnövekedett forgalomra kell számítani, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Srđan Nogo, a Dveri képviselője halállal fenyegette meg Ana Brnabić kormányfőt és Aleksandar Vučić államfőt.„Hozzák nyilvánosságra, amit mondok: fel kell akasztani a Teraziján”, jelentette ki Nogo, akinek elmondása szerint fenyegetését az váltotta ki, hogy megtudta: Ana Brnabić parafálta a dublini egyezményt, amely...
2018. OKTÓBER 18.
[ 12:42 ]
Aleksandar Vučić szerb államfő kijelentette, hogy a Nyugat-Balkán régióban szükség van az Európai Unió jelenlétének megerősítésére, a polgárok számára pedig fel kell kínálni valamilyen valós és szilárd célt a jövőre nézve.„Szerbia minden tőle telhetőt megtesz, hogy megőrizze a békét és a stabilitást a...
2018. OKTÓBER 18.
[ 11:06 ]
Ha Szerbia tagja lenne az Európai Uniónak, akkor ő lenne a legszegényebb tagországa.A szegénység elleni küzdelem világnapján Szerbia félmillió lakosa teljes szegénységben él, minden negyedik polgárt pedig fenyegeti a szegénység.A legaggasztóbb tény az, hogy a legszegényebbek közül 400.000 a kisgyerek.Az Európai...
2018. OKTÓBER 18.
[ 8:01 ]
Beolvasás folyamatban