Szerbia
A Comore-szigetek is visszavonta Koszovó függetlenségének elismerését
Dačić: Hiába mondják, hogy semmilyen kis országok járnak el így, mégis tíz szavazatot jelentenek az ENSZ-ben

Az Indiai-óceánon található Comore-szigetek is visszavonta Koszovó függetlenségének elismerését, jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter.

A Koszovó függetlenségének elismeréséről szóló dokumentum visszavonását Mohamed El-Amine Souef, Comore-szigetek külügyminisztere írta alá.

Ezzel a Comore-szigeteki Unió lett a tizedik állam, amely visszavonta a dél-szerbiai tartomány függetlenségének elismerését, ezt Dačić jelentette be az RTS egyik műsorában.

A szerb külügyminiszter szerint Pristina azért titulálja hazugságnak a függetlenség elismerésének visszavonását, mert az fáj neki. Annak ellenére, hogy azt mondják, ezek semmilyen kis országok, mégis tíz szavazatról van szó az ENSZ-ben, mondta Dačić.

Eddig Granada, a Dominikai Közösség, Suriname, Libéria, Sao Tomé és Príncipe, Bissau-Guinea, Burundi, Új-Guinea és Lesotho vonta vissza Koszovó függetlenségének elismerését.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Óbecsei
2018. NOVEMBER 8. [ 12:07 ]

Mennyibe került ?


München
2018. NOVEMBER 7. [ 22:17 ]

Ezek a kicsi és szegény országok könnyen meggyőzhetőek.


Béla
2018. NOVEMBER 7. [ 17:09 ]

Mennyibe kerül nekünk eme világrangető siker?


Aleksandar Vučić szerb államfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a nap folyamán tárgyaltak a társadalmat érintő minden témáról, Koszovóról és a gazdasági együttműködés fejlesztéséről is. Putyin pedig kiemelte, hogy mindketten egyetértettek abban, hogy tovább kell...
2019. JANUÁR 17.
[ 18:09 ]
Vlagyimir Putyin orosz elnök ma hivatalos látogatásra érkezett Szerbiába. Előbb a Belgrád felszabadítóinak szentelt temetőbe látogatott, majd Aleksandar Vučić szerb államfő a Szerbia Palotába kísérte, ahol közösen tekintették meg azt a szerb-orosz kapcsolatokat bemutató kiállítást, amely az 1804 és 1918 közötti...
2019. JANUÁR 17.
[ 16:28 ]
Minden tizedik sofőr döntött úgy, hogy áthajt a vasúti átjárón annak ellenére, hogy a sorompó vagy félsoromból le volt engedve, derült ki abból a felmérésből, amely az emberi tényezők hatását vizsgálja a vasúti átjáróknál történt közlekedési balesetekre Belgrád területén.A közlekedési kar szakemberei, akik...
2019. JANUÁR 17.
[ 11:39 ]
Beolvasás folyamatban