Szerbia
Kruševac: Súlyos szerencsétlenség a csúszós út miatt, egy személy meghalt, egy kismama életéért küzdenek

Egy személy életét vesztette abban a közlekedési szerencsétlenségben, amely ma reggel 6 óra 30 perc körül történt a Kruševac és Kaonik közötti úton, amikor a Jugoprevoz vállalat egyik autóbusza egy Fiat Punto típusú személygépkocsival ütközött, erősítették meg a kruševaci rendőrségen a Beta hírügynökségnek. A rendőrség letartóztatta az autóbusz sofőrjét, J. B.-t (37).

A személygépkocsit vezető férfi vesztette életét, az autóban utazó két nő pedig megsérült, őket a kruševaci általános kórházba szállították.

A két nő közül az egyik terhes, az orvosok küzdenek a nő és a kisbaba életéért, míg az autóban utazó harmadik utas könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

A nem hivatalos információk szerint az autóbusz megcsúszott és beleszaladt az autóba. A rendőrség letartóztatta az autóbusz sofőrjét a közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt, illetve közlekedési balesetben történt részvétel miatt, közölte a helyi rendőigazgatóság.

Legfrisebb hírek szerint a súlyosan megsérült, terhessége kilencedik hónapjában lévő kismamán császármetszést hajtottak végre, a gyermeket a kruševaci kórházba szállították, állapota kielégítő, az anya életéért tovább küzdenek. (Beta)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Balkánon jelentős destabilizációs tényezőnek számít az Egyesült Államok és néhány nyugat-európai ország politikája, amely térségbeli pozíciójuk megerősítésére irányul - hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz elnök a Večernje novosti és a Politika című napilapoknak adott interjújában, amelyet egy nappal Belgrádba...
2019. JANUÁR 16.
[ 11:32 ]
Terrortámadást előkészítésével gyanúsítják azt a vahhábita muszlim férfit, akit néhány nappal ezelőtt fogott el a szerb rendőrség - jelentette a Blic című belgrádi napilap szerdán. Az újság információi szerint Armin Alibašićot január 13-án, a délnyugat-szerbiai Novi Pazarban fogták el a belbiztonsági szolgálat...
2019. JANUÁR 16.
[ 9:36 ]
Az ország európai útjáról, Koszovóról, valamint a térség helyzetéről egyeztetett az Európai Unió nagyköveteivel Aleksandar Vučić szerb államfő. Sem Fabrizi, az EU belgrádi küldöttségvezetője is jelen volt, és leszögezte, hogy továbbra is közvetítenek a Pristinával való párbeszédben az átfogó megállapodás...
2019. JANUÁR 15.
[ 16:45 ]
Beolvasás folyamatban