Szerbia
Kruševac: Súlyos szerencsétlenség a csúszós út miatt, egy személy meghalt, egy kismama életéért küzdenek

Egy személy életét vesztette abban a közlekedési szerencsétlenségben, amely ma reggel 6 óra 30 perc körül történt a Kruševac és Kaonik közötti úton, amikor a Jugoprevoz vállalat egyik autóbusza egy Fiat Punto típusú személygépkocsival ütközött, erősítették meg a kruševaci rendőrségen a Beta hírügynökségnek. A rendőrség letartóztatta az autóbusz sofőrjét, J. B.-t (37).

A személygépkocsit vezető férfi vesztette életét, az autóban utazó két nő pedig megsérült, őket a kruševaci általános kórházba szállították.

A két nő közül az egyik terhes, az orvosok küzdenek a nő és a kisbaba életéért, míg az autóban utazó harmadik utas könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

A nem hivatalos információk szerint az autóbusz megcsúszott és beleszaladt az autóba. A rendőrség letartóztatta az autóbusz sofőrjét a közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt, illetve közlekedési balesetben történt részvétel miatt, közölte a helyi rendőigazgatóság.

Legfrisebb hírek szerint a súlyosan megsérült, terhessége kilencedik hónapjában lévő kismamán császármetszést hajtottak végre, a gyermeket a kruševaci kórházba szállították, állapota kielégítő, az anya életéért tovább küzdenek. (Beta)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A közel hét év alatt, amióta hatalmon vagyunk, semmit sem vesztettünk el, pedig sokkal rosszabb helyzetet örököltünk meg, mint elődeink közül bárki is, most pedig a népünk egységesebb a régióban, mint korábban, Szerbia pedig erősebb most gazdaságilag, mint korábban bármikor, politikai tekintélye van, és semmit sem...
2019. JÚNIUS 18.
[ 9:57 ]
A biztonságos turistaszezonról szóló megállapodás értelmében a szerb és a montenegrói rendőrök együttműködnek a nyári idény alatt Montenegróban. Együtt fognak dolgozni a bűncselekmények megelőzésén és visszaszorításán. Az erről szóló megállapodást ma írták alá Belgrádban, szerb részről Valdimir Rebić...
2019. JÚNIUS 17.
[ 16:43 ]
Hashim Thaci koszovói elnök szerint a küszöbönálló párizsi csúcstalálkozónak meg kellene alapoznia Belgrád és Pristina közötti megállapodását. Thaci szerint senki sem válthatja fel a felek között közvetítő Európai Uniót, de tekintettel arra, hogy mennyire törékenyek a két oldal közötti kapcsolatok, a...
2019. JÚNIUS 17.
[ 14:43 ]
Beolvasás folyamatban