Szerbia
Kruševac: Súlyos szerencsétlenség a csúszós út miatt, egy személy meghalt, egy kismama életéért küzdenek

Egy személy életét vesztette abban a közlekedési szerencsétlenségben, amely ma reggel 6 óra 30 perc körül történt a Kruševac és Kaonik közötti úton, amikor a Jugoprevoz vállalat egyik autóbusza egy Fiat Punto típusú személygépkocsival ütközött, erősítették meg a kruševaci rendőrségen a Beta hírügynökségnek. A rendőrség letartóztatta az autóbusz sofőrjét, J. B.-t (37).

A személygépkocsit vezető férfi vesztette életét, az autóban utazó két nő pedig megsérült, őket a kruševaci általános kórházba szállították.

A két nő közül az egyik terhes, az orvosok küzdenek a nő és a kisbaba életéért, míg az autóban utazó harmadik utas könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

A nem hivatalos információk szerint az autóbusz megcsúszott és beleszaladt az autóba. A rendőrség letartóztatta az autóbusz sofőrjét a közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt, illetve közlekedési balesetben történt részvétel miatt, közölte a helyi rendőigazgatóság.

Legfrisebb hírek szerint a súlyosan megsérült, terhessége kilencedik hónapjában lévő kismamán császármetszést hajtottak végre, a gyermeket a kruševaci kórházba szállították, állapota kielégítő, az anya életéért tovább küzdenek. (Beta)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Jogerősen életfogytiglani börtönbüntetéssel sújtotta Radovan Karadžić egykori boszniai szerb elnököt szerdán az ENSZ hágai nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT), súlyosbítva a háborús bűnök miatt első fokon kiszabott ítéletet. A volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi...
2019. MÁRCIUS 20.
[ 15:09 ]
Április 3-ától megszűnik a traktorok és segédmotoros kerékpárok tartós bejegyzése, így ezeknek a járműveknek az esetében is évente kell elvégezni a bejegyeztetést, közölte a Polovni automobili honlap. Tavaly áprilisban lépett életbe a közlekedésbiztonsági törvény módosítása, amely egy éves haladékot adott a...
2019. MÁRCIUS 20.
[ 11:47 ]
A Szerbiai Újrahasznosítók Egyesülete közölte, hogy az állam közel 1,7 milliárd dinárral tartozik a veszélyes hulladékot újrahasznosítóknak a 2016-as és a 2017-es évben végzett munkájukért, de a 2018-as évre sem kaptak egy dinár támogatást sem a hulladék kezeléséért. Az állam a 2019-es költségvetésben is...
2019. MÁRCIUS 20.
[ 9:24 ]
Beolvasás folyamatban