Szerbia
Fokozott forgalom a szerbiai utakon és határátkelőkön

A hétvége második napján is fokozott forgalom várható a Magyarország és Horvátország irányából Bulgária és Észak-Macedónia felé vezető szerbiai autópályákon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség (AMSS).

A külföldi állampolgárok tömeges útnak indulása ma is hosszabb várakozási időt eredményez a határátkelőhelyeken, de egyes fizetőkapuknál is.

A Szerbia Útjai Közvállalattól kapott legfrissebb információk szerint a fizetőkapuknál nincs torlódás, jelenti a Tanjug.

A határátkelők esetében a legtöbbet a magyar-szerb határon kell várni. Az RTS riporterének jelentése szerint csak tegnap 19 óra és ma reggel hét között 30 ezer utas halad keresztül Horgoson 9000 személygépjárműben és 157 buszban. Ajánlott a kevésbé forgalmas határátkelők használata.

Montenegro felé a gostuni átkelőn két óra körüli a várakozási idő a kilépő oldalon, a belépőn pedig fél óra körüli, ezért a jabukai határátkelőt javasolják, ahol nincs torlódás. Preševónál mintegy negyen percet kell várni, ahogy Gradinánál is, Batrovcinál pedig körülbelül húsz percet.

A tehergépjárművek esetében nincs torlódás.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Véget vetnek a munkabeszüntetésnek a Szerbiai Posta vállalatban, miután a dolgozók képviselői és a szerb kormány késő éjjel megállapodásra jutott, tudta meg nem hivatalos forrásokból az RTS. A Szerbiai Rádió és Televízió úgy tudja, hogy visszavonják a büntetéseket, senkit sem függesztenek fel a dolgozók közül, és...
2019. DECEMBER 13.
[ 9:06 ]
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. között, ennek részleteiről csütörtökön egyeztetett a Horgos-Röszke határátkelőhelyen a szerb és a magyar fél - közölte a szerbiai vám- és pénzügyőrség. A közlemény szerint a két ország...
2019. DECEMBER 12.
[ 15:59 ]
Szerbia romániai nagykövetsége közölte, hogy hivatalosan nem értesítették arról az incidensről, amely az ukrán-román határon történt, amikor is hat szerbiai kamionsofőrt vertek meg. A nagykövetség a Tanjuggal közölte, hogy az eset a határ ukrán oldalán történt, a nagykövetséget pedig nem értesítették sem a szerbiai...
2019. DECEMBER 12.
[ 15:00 ]
Beolvasás folyamatban