Szerbia
Fokozott forgalom a szerbiai utakon és határátkelőkön

A hétvége második napján is fokozott forgalom várható a Magyarország és Horvátország irányából Bulgária és Észak-Macedónia felé vezető szerbiai autópályákon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség (AMSS).

A külföldi állampolgárok tömeges útnak indulása ma is hosszabb várakozási időt eredményez a határátkelőhelyeken, de egyes fizetőkapuknál is.

A Szerbia Útjai Közvállalattól kapott legfrissebb információk szerint a fizetőkapuknál nincs torlódás, jelenti a Tanjug.

A határátkelők esetében a legtöbbet a magyar-szerb határon kell várni. Az RTS riporterének jelentése szerint csak tegnap 19 óra és ma reggel hét között 30 ezer utas halad keresztül Horgoson 9000 személygépjárműben és 157 buszban. Ajánlott a kevésbé forgalmas határátkelők használata.

Montenegro felé a gostuni átkelőn két óra körüli a várakozási idő a kilépő oldalon, a belépőn pedig fél óra körüli, ezért a jabukai határátkelőt javasolják, ahol nincs torlódás. Preševónál mintegy negyen percet kell várni, ahogy Gradinánál is, Batrovcinál pedig körülbelül húsz percet.

A tehergépjárművek esetében nincs torlódás.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Vučić és Pompeo a koszovói helyzetről - illusztráció
2019. AUGUSZTUS 20.
[ 20:11 ]
A Néppárt, a Dveri és az Új Párt képviselői kivonultak a belgrádi Politikatudományi Karon tartott kerekasztal-beszélgetésről, mert véleményük szerint a hatalomnak nem áll szándékában teljesíteni az ellenzék tisztességes választásokra irányuló követeléseit, s nem akarja felszabadítani a médiát, ezért a Dveri és a...
2019. AUGUSZTUS 19.
[ 14:57 ]
Mike Pompeo amerikai külügyminiszter augusztus 20-án New Yorkba utazik az ENSZ ülésére. Látogatása ideje alatt találkozik Aleksandar Vučić szerb elnökkel is. Az amerikai külügyminiszter honlapja szerint Pompeo a közel-keleti béke és biztonság kihívásainak, valamint a multilaterális megoldások Egyesült Államok általi...
2019. AUGUSZTUS 19.
[ 8:28 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök vasárnap este ünnepélyesen megnyitotta az Obrenovac és Ljig között húzódó Miloš fejedelem (Miloš Veliki) autópálya-szakaszt. A korábban átadott Ljig–Preljina szakasszal együtt összesen 103 kilométeres autópályát kapott Szerbia. A szakasz megnyitásával tehermentesül a halálútnak is...
2019. AUGUSZTUS 18.
[ 19:58 ]
Beolvasás folyamatban