Szerbia
Megvannak a pozsonyi gyilkosság elkövetői? Elfogtak két szerbet, akit egy bántalmazott férfi halála miatt kerestek
Betűméret:             

Magyarországon, az M1-es autópályán elfogtak két szerb állampolgárt, akit egy Pozsonyban bántalmazott férfi halála miatt kerestek a szlovák hatóságok - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

A közlemény szerint a 21 és a 26 éves férfiak ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben, ezért őket a rendőrök elfogták és előállításukat követően őrizetbe vették.

A két férfit a nemzetközi együttműködés keretén belül a későbbiekben átadják a szlovák hatóságnak, írja az MTI.

Korábbi hírünk szerint szerbiai állampolgár volt az a 22 éves férfi, akit vasárnap, december 8-án hajnalban gyilkoltak meg Pozsony központjában.

A férfit a főváros legszűkebb központjában levő Szlovák nemzeti felkelés terén támadták meg. A rendőröket 5 óra körül riasztották a helyszínre, ahol kiérkezésükkor az áldozat eszméletlenül feküdt, a szintén kiérkező mentők pedig már nem tudták megmenteni az életét. Alena Krčová, a mentőszolgálat szóvivője azt közölte, hogy hozzájuk is 5 órakor érkezett a bejelentés, miszerint a Szlovák Posta központi épülete előtt valaki eszméletlenül fekszik.

A támadót nem sikerült elfogni, sem azonosítani, ezért közzétettek egy rövid videofelvételt, és azt kérik a nyilvánosságtól, segítsenek a szemtanúk azonosításában. A támadás ugyan nem látszik a felvételen, de 20 és 35 év közötti, feltehetően szerbiai férfiak igen, akiket nem a gyilkossággal gyanúsítanak, hanem meg szeretnék őket hallgatni szemtanúként.

A Joj TV nem hivatalos információi szerint a 22 éves áldozat a Balkánról származik, a neve Nikola, a támadás során pedig halálra rugdosták. A SME napilap értesülése szerint az áldozat szerb állampolgár volt.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Miloš Vučević védelmi miniszter és Milan Mojsilović vezérkari főnök ma meglátogatta a szerb hadsereg erőit a Pešter ideiglenes gyakorlótéren, ahol a Vihar 2024 közös taktikai ​​gyakorlat keretében ​​gyakorlatoznak a lövészekkel. A Vihar 2024 gyakorlatot Aleksandar Vučić köztársasági elnök, a szerb hadsereg...
2024. ÁPRILIS 17.
[ 20:34 ]
A Vedd el a nyugtát és nyerj nyereményjáték idei első fordulójára – amelyre április 8-a óta lehet regisztrálni – ma 14 óráig 10.042.870 nyugtát küldtek be. Ebben a körben az első sorsolást május 11-én tartják, és az előző fordulókhoz hasonlóan a polgárok nem borítékban küldik be a nyugtákat, hanem...
2024. ÁPRILIS 17.
[ 19:10 ]
A népirtás áldozatainak és tanúinak egyesülete, valamint a Srebrenica és Žepa Enklávé Édesanyáinak Mozgalom felszólította Bosznia-Hercegovina ügyészségét, valamint a Bosznia-Hercegovinai Föderáció ügyészségét, hogy folytassanak vizsgálatot Aleksandar Vučić ellen, írja a Beta. Kérték továbbá, hogy Milorad Dodik...
2024. ÁPRILIS 17.
[ 18:09 ]
Beolvasás folyamatban