Szerbia
Brnabić: Üzleti problémáról van szó, az N1 csinál belőle politikait
Betűméret:             

Ana Brnabić tegnap este felszólította a United Media Groupot (UMG), hogy állapodjon meg a Telekommal, hogy csatornáit a Supernován keresztül is sugározzák, s úgy értékelte, üzleti kérdésről van szó, amelyből az N1 televízió politikai kérdést csinál, azt állítva, hogy valaki szeretné megszüntetni ezt a tévét.

„Felszólítom a United Media Groupot, hogy, amíg nem születik megállapodás a Telekommal csatornáik sugárzásáról, tegyék lehetővé az N1 televízió nézését, mert ez Szerbia minden polgárának érdeke” – mondta a miniszterelnök.

Értelmetlen, hogy valaki meg akar akadályozni valamit, ami a Supernován a 36. vagy a 38. helyen áll a nézettség tekintetében, mondta a miniszterelnök. Hozzátette, üzleti kérdésről van szó, az UMG pedig az kérte a Telekomtól, hogy szakítsa meg csatornái sugárzását, ami elégedetlenséget szült a felhasználók körében, mert elsősorban a sportcsatornákról van szó, nem az N1 televízióról.

Megjegyezte, senkinek nem érdeke, hogy megszüntessenek valamit, aminek ilyen alacsony a nézettsége, mint az N1-nek a Supernován.

„Semmilyen politikai kérdésről nincs szó, de minden elismerésem az N1-nek, hogy sikerült egy mesét kanyarítaniuk és kampányt csinálniuk, megmutatták, hogy kampányolásban ügyesebbek bármelyik ellenzéki tömörülésnél” – mondta Brnabić.

Anthony Godfrey, az Egyesült Államok szerbiai nagykövete tegnap este annak kapcsán, hogy nem sikerült megállapodnia a United Groupnak és a Telekom Srbije vállalatnak, kijelentette, nem ismeri a kereskedelmi vita részleteit, de értékelése szerint az N1 televízió programja minél több polgár számára elérhető kell legyen, ez Szerbia érdeke.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Miután a rendőrség megállapította, hogy az eltűnt kislány, Danka Ilić nem tartózkodik azon a 10 négyzetkilométeren, amelyet tegnap és ma kutattak át a Bor melletti Banjsko Polje településen, a lány keresését operatív módon folytatják. Mint a Tanjug riportere a helyszínről közölte, a rendőrök megállapították, hogy a...
2024. MÁRCIUS 27.
[ 19:27 ]
Német László belgrádi érsek ma húsvéti üzenetében közölte, hogy a húsvét megváltoztatta a teremtett világ jövőjét, és benne az embert is, a hit pedig erőt ad az embereknek, hogy kitartsanak az életük útján. Üzenetében Német gratulált minden katolikusnak, aki március 31-én, a Gergely-naptár szerint ünnepli a...
2024. MÁRCIUS 27.
[ 16:40 ]
Dejan Luković rendőrtábornok, a speciális egységek rendőrigazgatóságának helyettese ma – a kétéves Danka Ilić eltűnése kapcsán – azt mondta, hogy az ügyben a bori rendőrkapitányság az illetékes, de abban a pillanatban, amikor látták, hogy egyedül nem fogják rövid idő alatt megtalálni a lányt, Bratislav Gašić...
2024. MÁRCIUS 27.
[ 13:45 ]
Beolvasás folyamatban