Szerbia
Zimony: Meghalt a városi autóbusz sofőrje egy autó és két busz ütközésében

Egy személy meghalt, három pedig megsérült abban a balesetben, amelyben egy autó és két autóbusz ütközött össze hajnali négy óra körül Zimonyban (Zemun).

A balesetben a 15-ös városi járat 30 éves sofőrje vesztette életét.

Három mentőegység érkezett a helyszínre. A másik autóbusz sofőrje és két utasa megsérültek, őket a zimonyi klinikai-kórházi központba szállították.

„Egységeink három sérültet szállítottak be, a másik autóbusz sofőrjét és két utasát. Az orvosok sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani a helyszínen a másik városi busz sofőrjének esetében‟, közölték a mentők az RTS-szel.

Goran Vesić, belgrádi polgármester-helyettes kijelentette, hogy a balesetre úgy került sor, hogy az autó, amely a megengedett haladási sebességnél gyorsabban közlekedett, beleszaladt a városi buszba, az pedig egy magánautóbuszba. Vesić közölte azt is, hogy az autó sofőrje megpróbált megszökni a rendőrök elől, de gyorsan elfogták.

A 21 éves fiatalt, aki a gyanú szerint a balesetet okozta, bilincselt kézzel szállították kórházban, közölte a Pink televízió. (RTS, TV Prva)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Diamond Princess óceánjáró hajón szolgáló 11 szerbiai állampolgár közül ketten fertőződtek meg koronavírussal, közölte a szerb külügyminisztérium. A minisztérium közölte, hogy S. O.-ról (29) és M. T.-ről (30) van szó. Kiemelte továbbá: arra törekszik, hogy a japán külügyminisztériumtól információt kapjon...
2020. FEBRUÁR 25.
[ 11:09 ]
A pristinai gazdasági minisztérium létrehozott egy munkacsoportot, amely megvitatja a fennálló kereskedelmi akadályok helyzetét és ajánlatot tesz a kormánynak, hogy megszüntesse vagy továbbra is fenntartsa a szerbiai árura kivetett pótvámokat, írja a Gazeta Express. A kilenc tagból álló csoport egy hete kezdte meg a...
2020. FEBRUÁR 25.
[ 10:55 ]
A Román Akadémia elnöke a román nyelv egységessége mellett érvelt abban a levélben, amelyet a Szerb Akadémia elnökének címzett, és amely hétfőn jelent meg a bukaresti intézmény honlapján. A dokumentumot Ioan Aurel Pop, a Román Akadémia elnöke írta alá. A február 18-i keltezésű levélben az akadémia elnöke...
2020. FEBRUÁR 24.
[ 15:48 ]
Beolvasás folyamatban