Szerbia
Megérkeztek Belgrádba a Vuhanból kimenekített szerb állampolgárok

Vasárnap este, valamivel éjfél előtt érkezett meg a belgrádi Nikola Tesla repülőtérre az a négy szerb állampolgár, akiket a koronavírus gócpontjának számító Vuhanból menekítettek ki Franciaországba, ahol két hetet karanténban töltöttek.

Menetrend szerinti repülőjárattal érkeztek meg a szerb fővárosba, miután két hétig megfigyelés alatt tartották őket a Marseilles közelében lévő Aix-en-Provence városban.

Elmondásuk szerint egy pillanatig sem féltek, a karantén viszont monoton volt.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A legfrissebb adatok alapján 1060-ra nőtt az országban a koronavírus-fertőzöttek száma. Az elmúlt 24 órában 810 tesztet végeztek el, ezekből 160 minta lett pozitív. Eddig összesen 4371 személynél végeztek koronavírus-tesztet. A halottak száma 28-ra nőtt.
2020. ÁPRILIS 1.
[ 16:25 ]
A környezetvédelmi minisztérium államtitkára, Branislav Blažić szerda délelőtt elhunyt a koronavírus okozta fertőzés következtében. Miután teszteredménye pozitív lett, Blažićot a járványügyi klinikára szállították, öt nappal ezelőtt Goran Trivan környezetvédelmi miniszter azt közölte, hogy az államtitkárt...
2020. ÁPRILIS 1.
[ 14:35 ]
A szerb kormány döntése értelmében egy pár gumikesztyű kiskereskedelmi ára nem haladhatja meg a 40 dinárt PDV-vel együtt. A rendelet a Hivatalos Közlönyben is megjelent szerdán. A védőmaszkok ára továbbra is legfeljebb 120 dinár lehet PDV-vel együtt, áll a rendeletben. A kiskereskedelemben vásárolható maximális szám...
2020. ÁPRILIS 1.
[ 11:13 ]
Beolvasás folyamatban