Szerbia
Belgrádban tárgyal az orosz védelmi miniszter

Megérkezett a belgrádi Nikola Tesla repülőtérre Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Ezzel kezdetét vette hivatalos szerbiai látogatása, jelenti a Tanjug.

Szergej Sojgu repülőjét a Szerb Hadsereg három MiG-29-es vadászgépe várta a szerb légtérbe való belépéskor, amelyek a landolásig kísérték.

Sojgu Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter meghívására érkezett az országba. A mai a két tárcavezető kilencedik találkozója, mióta Vulin vezeti a szerb védelmi tárcát.

Szergej Sojgut a belgrádi repülőtéren Alekszandr Bocan-Harcsenko, Oroszország belgrádi nagykövete és a szerb védelmi minisztérium képviselői várták.

A Szerbia Palota előtti ünnepélyes fogadtatást követően Vulin és Sojgu megbeszélést tart a szerb és az orosz védelmi minisztérium küldöttségeivel, majd díszdoktori címet adnak át az orosz tisztségviselőnek.

A két védelmi miniszter megkoszorúzza a Belgrád felszabadítóinak emlékművét és a Vörös Hadsereg emlékművét, továbbá a Belgrádi Városi Múzeumba is ellátogatnak.

Kapcsolódó cikk:

Katonai együttműködésről tárgyalt Belgrádban Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A legfrissebb adatok alapján 1060-ra nőtt az országban a koronavírus-fertőzöttek száma. Az elmúlt 24 órában 810 tesztet végeztek el, ezekből 160 minta lett pozitív. Eddig összesen 4371 személynél végeztek koronavírus-tesztet. A halottak száma 28-ra nőtt.
2020. ÁPRILIS 1.
[ 16:25 ]
A környezetvédelmi minisztérium államtitkára, Branislav Blažić szerda délelőtt elhunyt a koronavírus okozta fertőzés következtében. Miután teszteredménye pozitív lett, Blažićot a járványügyi klinikára szállították, öt nappal ezelőtt Goran Trivan környezetvédelmi miniszter azt közölte, hogy az államtitkárt...
2020. ÁPRILIS 1.
[ 14:35 ]
A szerb kormány döntése értelmében egy pár gumikesztyű kiskereskedelmi ára nem haladhatja meg a 40 dinárt PDV-vel együtt. A rendelet a Hivatalos Közlönyben is megjelent szerdán. A védőmaszkok ára továbbra is legfeljebb 120 dinár lehet PDV-vel együtt, áll a rendeletben. A kiskereskedelemben vásárolható maximális szám...
2020. ÁPRILIS 1.
[ 11:13 ]
Beolvasás folyamatban