Szerbia
Godfrey: Száz millió dináros támogatás Szerbiának

Az Egyesült Államok belgrádi nagykövetsége csaknem 100 millió dinárt szán Szerbiának a járvány okozta következmények elhárítására - jelentette be Anthony Godfrey nagykövet.

Twitter-bejegyzésében kiemelte, az összeg egy része közvetlen támogatásként a legrászorulóbb családokhoz jut el, ami segítheti őket abban, hogy talpra álljanak.

A támogatás fennmaradt részét olyan vállalatok kapják, amelyek korszerű egészségügyi és védőfelszerelések tervezésén dolgoznak, amit egy újabb esetleges válsághelyzetben hasznosítani tudnak majd - írta a közösségi oldalon az Egyesült Államok belgrádi nagykövete.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Aleksandar Vučić államfő ma kijelentette, hogy hatalmas nyomásra számít a koszovói kérdés megoldása kapcsán, ezért fontos, hogy Szerbiának a választások után erős kormánya legyen. „De hogy könnyű dolga lesz-e Szerbiának, teljesen biztos, hogy nem‟, tette hozzá Vučić és ismét kiemelte: ebben a folyamatban Szerbia...
2020. JÚNIUS 4.
[ 20:36 ]
Az elmúlt 24 órában 4024 személyt teszteltek Szerbiában, és 48 esetben mutatták ki a koronavírus fertőzést. Egy személy belehalt a szövődményekbe – írják a covid19.rs oldalon közzétett összesítésben. 470 fertőzöttet ápolnak kórházban, lélegeztetőgépen 15-en vannak. 6910-en már kigyógyultak a kórból.
2020. JÚNIUS 4.
[ 16:33 ]
Mladen Šarčević oktatási miniszter bemutatta a középiskolai oktatásra és nevelésre, valamint az élethosszig tartó tanulásra vonatkozó keretstratégiát, a 2027-ig terjedő időszakra. A miniszter kiemelte: a legnagyobb változás a középiskolai oktatást érinti, ezt ugyanis kötelezővé tennék. „Most az általános iskola...
2020. JÚNIUS 4.
[ 14:38 ]
Beolvasás folyamatban