Szerbia
Segítség azoknak, akik nem tudják, melyik bankot választották, amikor a 100 euróért jelentkeztek

Siniša Mali pénzügyminiszter közölte, hogy az államkincstár (Uprava za trezor) honlapján új opciót hoztak létre azok számára, akik nem tudják, melyik bankot választották, amikor a 100 euróért jelentkeztek.

„Tekintettel arra, hogy nagyszámú polgártól kapunk üzenetet, akik nem tudják, melyik bankot választották a bejelentkezéskor, illetve státuszuknál azt írja, hogy a befizetés megtörtént, de ők nem tudják, hova, létrehoztunk még egy opciót az államkincstár honlapján” – írta Siniša Mali az Instagram-profilján.

A pénzügyminiszter magyarázata szerint a Prijavi problem opcióra kell kattintani, akkor megjelenik a Ne znam u kojoj banci mi je izvršena uplata, vagyis a Nem tudom, melyik bankba történt meg az átutalás.

A mai nappal 6.013.861 polgár kapta meg a 100 eurót, még 75.486 vár kifizetésre.

Mali emlékeztetett, hogy az állami támogatásra való bejelentkezés határideje ma éjfélkor jár le, a kifizetésé pedig 2020. június 8-án.

„Igen elégedett vagyok, hat millió 200 ezer ember jelentkezett, ebből 4,3 millió az államkincstár honlapján vagy telefonközpontján keresztül. Plusz az 1,9 millió nyugdíjas és szociális támogatásban részesülő személy” – írta Siniša Mali. (Telegraf)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Aleksandar Vučić szerb elnök ma reagált a tegnap esti belgrádi és újvidéki tüntetésekre. Vučić abból a repülőből üzent, amellyel Párizsba tart, ahol Emmanuel Macron francia elnökkel tárgyal. „Kedves polgárok, megígértem önöknek, hogy a bűnözői és huligán erőszakos támadások ellenére, amelyek mindannyiunkat...
2020. JÚLIUS 9.
[ 10:54 ]
Predrag Kon epidemiológus ma kijelentette, hogy Belgrádban a járványügyi helyzet nagyon komoly. A szakorvos elmondta, hogy egyes pillanatokban fenn áll az esélye annak, hogy rendkívülivé váljon a helyzet. Kon az RTS-nek kifejtette, hogy Belgrádban, a tegnapi nappal bezárólag mintegy 1.500 személyt szállítottak kórházba,...
2020. JÚLIUS 9.
[ 10:44 ]
A szerb parlament előtti tüntetésben és zavargásokban 19 rendőr és 17 tüntető sérült meg tegnap este, akiket a mentőszolgálat látott el. Sérüléseik nem voltak súlyosak, közölte a mentőszolgálat a Tanjuggal. Emellett egy szolgálatban lévő rendőr megsérült 23 óra 42 perckor, amikor elütötte egy autó. A férfit...
2020. JÚLIUS 9.
[ 10:17 ]
Beolvasás folyamatban