Szerbia
Vedd el a számlát és nyerj: Folytatódik a nyereményjáték

Hamarosan folytatódik a Vedd el a számlát és nyerj elnevezésű, a polgárok körében korábban igen nagy népszerűségnek örvendő nyereményjáték, amellyel a szerb kormány a szürkegazdaság visszaszorítását célozta meg. Az új ciklusban a szeptember 1-je után kiadott bolti számlákkal vehetnek részt a polgárok. Az előző forduló népszerűségéről tanúskodik, hogy volt olyan nap, amikor 250 ezer borítékot adtak fel a postahivatalokban, ahol egyébként ingyenesen fel lehetett adni a tíz nyugtát tartalmazó borítékot.

Az ingyenesség most is megmarad, vagyis a részvétel feltételeként megaszabott legalább 100 dinár értékű, összesen 10 darab bolti számlát tartalmazó borítékot a posta díjmentesen szállítja, írja a Večernje novosti.

Az újabb forduló még értékesebb nyereményekkel kecsegtet, kisorsolnak majd több Fiat 500L típusú kocsit, belgrádi lakásokat, köztük a Belgrád Víziváros részben épülő luxuslakást is, valamint más értékes nyereményeket.

A játék, akárcsak az előzőekben kétfordulós lesz, és az első körben beérkező borítékok a második körben is versenyben maradnak. A szabályok azonosak, egy borítékba 10 bolti számlát kell tenni, amelyek legalább 100 dinár értékű vásárlást igazolnak.

Az első kör az év végéig lezárul, részvételi joguk van a Szerbia területén élő nagykorú polgároknak, kivéve azokat, akik a játék szervezőihez köthető munkahelyeken dolgoznak, illetve az itt dolgozók közeli hozzátartozói.

A Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű játékot Siniša Mali pénzügyminiszter jelentette be.

A versenyt 2017 márciusában szervezték meg először, a nyeremények összege akkor 135 millió dinár volt. A második ciklust 2018 elején szervezték, két kör és négy húzás volt, a játékban a szerbiai polgárok 41 százaléka részt vett, összesen több mint 11 millió borítékot beküldve. Akkor összesen 291 nyeremény talált gazdára 257 millió dinár értékben, emlékeztet a Novosti.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az új kormány megalakításával megbízott Ana Brnabić ma hangsúlyozta, hogy az új kormánya a politikai és gazdasági folytonosság kormánya lesz, és hat olyan célt tűz ki maga elé, amelyekről külön gondot fog viselni. „Ennek a kormánynak hat célja lesz, amelyekről külön gondot viselünk: a koronavírus elleni harc,...
2020. OKTÓBER 28.
[ 13:00 ]
Szerbiában átlépte az ezres lélektani határt az új fertőzöttek száma, keddről szerdára 1053 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, és a következő héten ez a szám csak tovább fog növekedni - mondta Predrag Kon, az ország legismertebb járványügyi szakértője a szerbiai közszolgálati televízió internetes oldalának...
2020. OKTÓBER 28.
[ 8:52 ]
Az új kormány megalakításával megbízott Ana Brnabić ma a szerb parlament külön ülésén mond expozét és bemutatja a kabinet tagjait. A parlamenti ülés napirendi pontjai között szerepel a kormány megválasztása, valamint a miniszterelnök és a kormánytagok eskütétele, amellyel hivatalosan is megkezdődik a mandátumuk. A...
2020. OKTÓBER 28.
[ 8:41 ]
Beolvasás folyamatban