Szerbia
Vulin: Nem számítok rá, hogy az új kormány tagja leszek

Aleksandar Vulin védelmi miniszter tegnap este arról beszélt, hogy nem számít rá, hogy az új szerb kormány tagja lesz, írja a Tanjug.

A Pink TV Hit tvit című műsorának vendégeként a kérdésre, hogy jól végzi-e a munkáját, azt válaszolta, hogy ezt „végső soron” a választók mondják meg, de úgy értékelte, a hadsereg most jobb és erősebb, mint három évvel ezelőtt, amikor átvette a tárca vezetését.

Arra a megállapításra, hogy úgy tűnik, mintha búcsúzna a kormánytól, Vulin azt válaszolta, megmondta Aleksandar Vučić elnöknek, hogy tudja, mekkora nyomás nehezedik rá ebben a kérdésben.

„Tudom, mennyit vár a pártja tőle, s mennyit a koalíciós partnerek. Én rendelkezésre állok, de nem számítok rá, hogy az új kormány tagja leszek, mert vannak, akik úgy gondolják, előre kell venni őket” – mondta Vulin. Hozzátette, bárhol is lesz a jövőben, a politika a legfontosabb.

„Az a fontos, amit védelmi minisztériumként tettünk, s az, amihez Vučić a hadsereg főparancsnokaként ragaszkodott. Ezt nem lehet megmásítani” – húzta alá Vulin.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A koronavírus-fertőzés tüneteit mutató polgároknak ezentúl először a Covid-rendelőkben kell jelentkezniük, hogy ott elvégezzék a diagnosztikát, mindazokat pedig, akik nincsenek életveszélyben, s elemzés nélkül érkeznek a triázs rendelőkbe, visszautalják az egészségházakba, jelentette ki ma dr. Goran Stevanović, a...
2020. NOVEMBER 27.
[ 13:30 ]
Az iskolaigazgatóságok ma kapják meg a konkrét utasításokat, miután a szerb kormány döntött az online oktatásra való átállásról, jelentette ki Branko Ružić oktatási miniszter. Az utasítások azokra a helyzetekre is kitérnek, amikor a diákoknak javítaniuk kell valamelyik tárgyból, ezt az iskolában tehetik meg. A diákok...
2020. NOVEMBER 27.
[ 9:24 ]
A szerb kormány ma úgy döntött, hogy november 30-ától a téli szünidő kezdetéig, vagyis december 21-éig az általános iskolák ötödiktől nyolcadik osztályig, illetve a középiskolák áttérnek a távoktatásra, a rövidített munkaidővel kapcsolatos intézkedést pedig december 15-éig hosszabbította meg a kormány. A téli...
2020. NOVEMBER 26.
[ 18:33 ]
Beolvasás folyamatban