Szerbia
Ezek a Vedd el a számlát és nyerj hivatalos szabályai, november 21-én lesz az első sorsolás

Siniša Mali pénzügyminiszter ma közölte, hogy a szerbiai polgárok eddig 140 ezer borítékot küldtek be a Vedd el a számlát és nyerj 2020 nyereményjátékra, majd bejelentette, hogy az első sorsolás november 21-én lesz.

Mali a játékszabályokról szóló sajtótájékoztatón elmondta: elégedett azzal, hogy a polgárok milyen tömegesen vesznek részt a játákban, mivel az eddig beérkezett borítékok alapján a polgárok igazából másfél millió számlát küldtek be.

Arra is emlékeztetett, hogy egy borítékban 10 bolti számlának, vagy bankkártyás fizetés után kapott szelvénynek kell lennie, amelyek értéke egyenként legalább 100 dinár.

Mali közölte azt is, hogy az első sorsolás november 21-én lesz, és az több körben zajlik majd.

A nyereményekről szólva elmondta, hogy 12 belgrádi lakás és 60 autó vár gazdára, míg kilenc helyi önkormányzat, amelyek polgárai a legtöbb számlát beküldik, 180 ezer eurót kapnak.

A miniszter arra buzdította a polgárokat, hogy vegyenek részt a nyereményjátékban és hangsúlyozta: a játék célja, hogy tudatosítsák a polgárokban, hogy minden vásárlás alkalmával vegyék el a bolti számlákat.

Hozzátette: így erősödik az állam pénzügyi helyzete, ebből a pénzből pedig kórházakat, óvodákat, iskolákat, utakat építenek, és a koronavírus elleni harcban is felhasználják.

Mali abban reménykedik, hogy a bolti számlák elvétele szokássá válik a polgárok körében, és a nyereményjáték után is folytatják majd ezt a tevékenységet. (Novosti)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Radmila Marković
2020. OKTÓBER 30. [ 12:17 ]

Bravo! Akinek sok pénze van, annak kell adni, legyen neki még több? Ez nem mód a biztatásra! megáll az eszem!


Felrobbant egy hegesztőpalack a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) belgrádi épülete melletti parkoló területén pénteken, egy ember életét vesztette, egy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - számolt be róla az RTS. A hegesztőpalack akkor robbant fel, amikor a közszolgálati média...
2020. DECEMBER 4.
[ 13:53 ]
Az elkövetkező tíz napban még egy-egy minimálbért kifizetünk a leginkább érintett ágazatok dolgozóinak, jelentette be Aleksandar Vučić szerb elnök. Hozzátette, ez az utazási irodák, az autókölcsönzők, a vendéglátó- és a szállodaipar 72,5 ezer alkalmazottjára vonatkozik. „Ez nagy segítség, ma meghozzuk az...
2020. DECEMBER 4.
[ 11:00 ]
A szerb kormány mai ülésén elfogadta a válságstáb által javasolt legújabb intézkedéseket annak érdekében, hogy megóvják a lakosság egészségét a koronavírus-fertőzéstől. A vendéglátóipari objektumok, vagyis a kávézók, éttermek, bárok és éjszakai klubok nem dolgoznak pénteken 17 órától hétfőn reggel 5...
2020. DECEMBER 3.
[ 17:29 ]
Beolvasás folyamatban