GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaia


Internet ©tamparija reklám


Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. április 4. [8:22]

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak
Dr. Széll Endre és dr. Berényi János szobra az agrárinnovációs iroda bejáratánál

A zentai Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodája és a Szent István Egyetem Zentai Konzultációs Központja Ötletből valóság címmel agrárvállalkozói innovációs versenyt hirdetett vajdasági fiatalok számára.

A versenyen középiskolás diákok és egyetemi hallgatók vehetnek részt, háromfős csapatokat alkotva.A csapatoknakolyan új vállalat üzleti tervét kell elkészíteniük, amelynek tevékenysége egy vagy több innováción alapul. A hangsúly az újításokon van, amelyek vonatkozhatnak új termék előállítására, új szolgáltatásokra, új technológiák bevezetésére, új értékesítési módszerekre, új hirdető csatornákra és egyebekre is.

A versenyre való jelentkezés április 25-ig tart. A csapatoknak egy kitöltött jelentkezési lapot kell beküldeniük az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címre. A jelentkezési lap letölthető a http://agrarii.tanuljkertesz.hu/ és a www.fokusz.info honlapokról.A csapatok mentori segítséget is kapnak, ugyanis szakmai tematikus napot szerveznek számukra, amelyentöbb előadás, valamint tanácsadás, ötletbörze és vitafórum is segíti majd a felkészülésüket.

A legeredetibb üzleti tervet elkészítő csapatok meghívást kapnak a döntőre, amelyet június 3-án tartanak meg az V. Tudományok útja elnevezésű programsorozat keretében, ahol a fiataloknak lehetőségük nyílik arra, hogy bemutassák az üzleti terveiket. A helyezésekrőlsikeres vajdasági és magyarországi vállalatok képviselőiből álló zsűri dönt.

A verseny résztvevői oklevelet kapnak és jutalomban részesülnek,valamint részt vehetnek egy szakmai körúton, amelynek során több sikeres vállalatba is látogatást tesznek. A legsikeresebb csapatok további ajándékot iskapnak. Az első helyezett megkapja a Kárpát-medencei Agrár és Vidékfejlesztési Innovációs Központ – Szent István Egyetem Év hallgatói innovációs díját és részvételi lehetőséget nyera Bálványosi Nyári Szabadegyetemre és Diáktáborba.

Az Ötletből valóság agrárvállalkozói innovációs versennyel a Pro ScientiaNaturae Alapítvány hozzá szeretne járulni a vajdasági fiatal vállalkozói légkör erősítéséhez. A tervezett innovációs versennyel ugyanis lehetőséget kívánnak nyújtani a vállalkozó kedvű fiataloknak arra, hogy bemutathassák üzleti elképzeléseiket, amelyekakár egy életképes vállalat létrehozásának az alapjait is megteremthetik.

A versennyel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodájában, vagy az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címen kapható.

H. A.


2017. november 18. [9:08]

Hsziaoping Ren és munkatársai a kínai Harbin Orvosi Egyetemen sikeren elvégezték a világ első emberi fejátültetését.A 18 óra hosszú műtét során csak holttesteket... >>

2017. november 17. [15:14]

Magyarország története címmel jelent meg Romsics Ignác Széchenyi-díjas történész új ismeretterjesztő munkája, amely a tudomány eredményeire támaszkodva szisztematikusan... >>

2017. november 17. [13:15]

Az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) új részecskegyorsítót kap, melynek az építésén az ötven legjobb szerbiai fiatal tudós is dolgozni fog a külön erre az... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.47 dinár
1 dollár 100.32 dinár
100 forint 37.95 dinár
100 dinár 263.48 forint
Heti kérdés
Helyesli-e a közös európai hadsereg létrehozására vonatkozó terveket?
Igen.
Nem.

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka