Vajdaság
Pásztor: Kasza előállításának nincs köze a politikához
Kasza József hétfő reggel történt őrizetbe vételének semmi köze a politikához, vagy Kasza nemzeti hovatartozásához, jelentette ki ma Pásztor István, a tartományi képviselőház és a VMSZ elnöke.
Mint mondta, az előállítás nem lepte meg, mert már napok óta "keringtek a mesék az Agrobank körül", amelynek szabadkai fiókintézetét éppen Kasza vezette.
Pásztor hozzátette, a "reggeli események" részben választ adtak azoknak, akik azt kérdezték, miért nem oldódik meg hosszú évek óta a szabadkai műtrágyagyár problémája, amelynek tulajdonosát, Zoran Maleševićet ma reggel ugyancsak előállították.
Modest Dulić szabadkai polgármester az eset kapcsán elmondta, meglepte a korábbi szabadkai polgármester, Kasza József őrizetbe vétele, de - mint mondta - a vizsgálószervek teszik a dolgukat.
"Nagyon hálátlan dolog ilyen dolgokkal kapcsolatban találgatásokba bocsátkozni. A vizsgálószervek tegyék a dolgukat", kommentálta röviden a történteket Dulić.
A hír közlésekor tart Kasza kihallgatása a bűnügyi rendőrség igazgatóságán.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A VMSZ egyedül indul a választásokon - illusztráció
2019. NOVEMBER 18.
[ 20:12 ]
Hétfő reggel 6 óra tájban erős robbanás hallatszott a szabadkai Sugárút elején. Sajtóinformációk szerint a Borsalino kávézóba dobtak be egy kézigránátot. Személyi sérülés nem történt, de nagy anyagi kár keletkezett. A rendőrség elvégezte a helyszínelést. A robbanáskor - a közvetlenül a Sugárút elején...
2019. NOVEMBER 18.
[ 10:52 ]
Ismét vetélkedtek a volt Torontál vármegyei általános iskolások Ürményházán. A szeptember végén meghirdetett versenyre 10 csapat nevezett be: 2-2 Újszegedről (fölkészítőjük Mikó Valér), Makóról (fölkészítőjük Dulka Árpád) és Torontálvásárhelyről (fölkészítőjük Onjin Hartig Viktória), valamint egy-egy...
2019. NOVEMBER 17.
[ 22:36 ]
Nagy felháborodást váltott ki a Tisza-mentén és ezen belül Óbecsén a nagymértékű halpusztulás. A halállomány megfogyatkozása mellett fennáll annak a veszélye is, hogy az ökológiai katasztrófát nem kellően komolyan véve, egyesek a piacon árulják az elpusztult halat. A kúlai környezetvédelmi ellenőr megállapította,...
2019. NOVEMBER 16.
[ 20:37 ]
Beolvasás folyamatban