Vajdaság
Azonosították Bilicki Ervin gyilkosait?

Bilicki Ervin 17 éves óbecsei fiatalembert, akit vasárnap hajnalban holtan találtak az óbecsei Stars pékség előtt, nem hivatalos információk szerint négy 30-40 év körüli péterrévei lakos verte agyon. A tettesek a fiú barátnőjének rokonai, akik ellenezték, hogy a lány hozzámenjen Bilickihez.

Időközben sok óbecsei lakos hangoztatta a közösségi portálokon, és kérte a médiát, ne terjessze, hogy nemzeti gyűlölet okán történt a gyilkosság.

Olyan feltételezések is felmerültek, hogy szerelemféltés áll az eset hátterében, valamint az, hogy a fiú barátnőjének édesapja lehetett a tettes, ő azonban börtönben van.

A boncolás első eredményei alapján a fiú tüdejében vizet találtak.

A rendőrség azt feltételezi, hogy Bilicki, miután megtámadták és megverték, elvesztette az eszméletét, és egy pocsolyába fulladt bele.

A Pannon RTV híre szerint Lakatos István, a fiú édesapja elégedetlen a nyomozás eredményével. Szerinte kizárt dolog, hogy a fia megfulladt. Úgy véli, halálra verték. Elmondta, hogy fiát már két évvel ezelőtt is megverték, akkor csak hajszálon múlt az élete, agyrázkódást kapott. A támadóit két éve nem sikerült kézre keríteni, hiába tettek feljelentést.

Az eset szombat késő éjjel - pontosabban már vasárnap hajnali órákban - történt, amikor Ervin hazafelé tartott egy helyi szórakozóhelyről. Szemtanúk szerint négyen verték az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet, nem mertek nyilatkozni. Azon az éjjelen az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki.

Az óbecsei egészségház igazgatója, Siniša Šijačić elmondta, éjjel negyed kettő körül riasztották őket. A bejelentés úgy szólt, hogy egy eszméletlen férfi fekszik a vasútállomással szemben. A mentősök megpróbálták újraéleszteni a fiút, de nem sikerült. Ezután megtörtént a helyszínelés, a holttestet pedig Újvidékre szállították igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra. Ennek során fulladást állapítottak meg a halál okaként.

Az áldozat holttestét tegnap hazaszállították Óbecsére. Temetése ma 15 órakor lesz.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A verbászi községi válságtörzs tegnapi ülésén, a Vajdasági Közegészségügyi Intézet javaslatára, további óvintézkedéseket hozott a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. Zárt helyiségben legfeljebb tíz személy lehet egyszerre, szabadtéren pedig száz fő a maximum. A vendéglátóhelyek 20 óráig...
2020. JÚLIUS 5.
[ 16:04 ]
A Vajdasági Klinikai Központban jelenleg 139 koronavírus-fertőzöttet kezelnek, közülük négyen vannak lélegeztetőgépen. Az elmúlt 24 órában a Vajdasági Klinikai Központ 31 olyan pácienst vett fel, akiknél kimutatták a koronavírus jelenlétét. Az intézmény emlékeztet, hogy a vírus terjedésének megfékezése és a...
2020. JÚLIUS 5.
[ 11:36 ]
Vajdaság minden tájáról, sőt az anyaországból is érkezett csapat a muzslyai határban megtartott, 37. aratóünnepségre. Az aratócsapatok a falu központjában, a Muzslai Petőfi Sándor MME előtt gyülekeztek, ahol egy alkalmi művelődési műsorral kedveskedtek a műkedvelők, bemutatkozott a Harmatcsöpp és a Százszorszép...
2020. JÚLIUS 4.
[ 20:08 ]
Beolvasás folyamatban