GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. november 10. [11:42]

Letartóztatások Újvidéken: Drogcsempészhálozatot számoltak fel

Letartóztatások Újvidéken: Drogcsempészhálozatot számoltak fel
Fotó: MUP
Az egyik látványos rendőrségi akció

Tegnap este Újvidéken előállították Radoslav Cvijović Cvikát, előtte pedig fiát, Branislav Cvijovićot és két társát tartóztatták le 13 óra körül Csehországban, nyolc kilogramm kokaint találtak náluk 320 ezer euró értékben.

A Blic cikke szerint a letartóztatás a szervezett bűnözés elleni ügyészség, a BIA, az SPBOK és a cseh rendőrség több hónapos munkájának az eredménye.

Az idősebb Cvijović által vezetett bűnszervezet a kikötőn keresztül vitt be kokaint Hollandiába, a drogot azután két hónappal ezelőttig Németországba és Olaszországba szállította. A szállítást átirányították Olaszországból Csehországba és Magyarországra, mert Olaszországban olcsóbb a kokain, s egy kilogramm 27 ezer euróba kerül, míg Csehországban negyvenezer euróba.

Branislav Cvijović mellett Josip Capikot és Branislav Bikićet is letartóztatták, áll a belügyminisztérium közleményében.

Tegnap este Újvidéken a Március 27-e tér és a Dušan cár utca sarkán lévő villájában állították elő Radoslav Cvijovićot és vejét, Slavko Pavlovot, aki teniszedző Ulmban. A rendőrség további három lakásban és házban tartott házkutatást, a pénzügyi nyomozók pedig a széf tartalmát és a számlákat ellenőrzik. A belügyminisztérium által közzétett fényképek és videók alapján a csehországi csoportot a nyílt utcán tartóztatták le, Újvidéken pedig a szervezet egyik tagját a Miloš kenéz sugárúton fogták el.

Az értesülések szerint a bűnszervezet tagjainál Csehországban és Szerbiában további százezer eurót találtak, valamint egy Mercedes, egy Audi és egy Porsche típusú autót is lefoglaltak, melyek Pavlov tulajdonában vannak.

Cvijovićot már korábban is letartóztatták, s a montenegrói dílermaffia tagjaként emlegették, de végül nem került börtönbe. (Blic, 021.rs)


2018. január 22. [20:12]

A Tijana Jurić Alapítvány elnöke, a szabadkai Igor Jurić kapta az Év személyisége díjat, amelyet a belgrádi NIN hetilap ítél oda minden évben.Az átadó ünnepségen... >>

2018. január 22. [18:48]

Tankönyvcsomagot osztottak ma a roma származású gyerekek megsegítésére a szabadkai Matko Vuković Általános Iskolában.- Szabadka város költségvetéséből 300.000 dinár lett... >>

2018. január 22. [17:36]

Ma kezdődött Szabadkán az a programsorozat melynek célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét a méhnyakrák megelőzésének fontosságára, illetve annak gyógymódjára.Szerbia... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.63 dinár
1 dollár 96.73 dinár
100 forint 38.28 dinár
100 dinár 261.21 forint
Heti kérdés
Hogyan értékeli Donald Trump elnökösködésének első évét? (Az 5-ös a legjobb.)
5
4
3
2
1

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka