GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaia


Internet ©tamparija reklám


Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. november 10. [11:42]

Letartóztatások Újvidéken: Drogcsempészhálozatot számoltak fel

Letartóztatások Újvidéken: Drogcsempészhálozatot számoltak fel
Fotó: MUP
Az egyik látványos rendőrségi akció

Tegnap este Újvidéken előállították Radoslav Cvijović Cvikát, előtte pedig fiát, Branislav Cvijovićot és két társát tartóztatták le 13 óra körül Csehországban, nyolc kilogramm kokaint találtak náluk 320 ezer euró értékben.

A Blic cikke szerint a letartóztatás a szervezett bűnözés elleni ügyészség, a BIA, az SPBOK és a cseh rendőrség több hónapos munkájának az eredménye.

Az idősebb Cvijović által vezetett bűnszervezet a kikötőn keresztül vitt be kokaint Hollandiába, a drogot azután két hónappal ezelőttig Németországba és Olaszországba szállította. A szállítást átirányították Olaszországból Csehországba és Magyarországra, mert Olaszországban olcsóbb a kokain, s egy kilogramm 27 ezer euróba kerül, míg Csehországban negyvenezer euróba.

Branislav Cvijović mellett Josip Capikot és Branislav Bikićet is letartóztatták, áll a belügyminisztérium közleményében.

Tegnap este Újvidéken a Március 27-e tér és a Duąan cár utca sarkán lévő villájában állították elő Radoslav Cvijovićot és vejét, Slavko Pavlovot, aki teniszedző Ulmban. A rendőrség további három lakásban és házban tartott házkutatást, a pénzügyi nyomozók pedig a széf tartalmát és a számlákat ellenőrzik. A belügyminisztérium által közzétett fényképek és videók alapján a csehországi csoportot a nyílt utcán tartóztatták le, Újvidéken pedig a szervezet egyik tagját a Miloą kenéz sugárúton fogták el.

Az értesülések szerint a bűnszervezet tagjainál Csehországban és Szerbiában további százezer eurót találtak, valamint egy Mercedes, egy Audi és egy Porsche típusú autót is lefoglaltak, melyek Pavlov tulajdonában vannak.

Cvijovićot már korábban is letartóztatták, s a montenegrói dílermaffia tagjaként emlegették, de végül nem került börtönbe. (Blic, 021.rs)


2017. november 18. [21:55]

Szabadka után Zentán tartották ma a Nemzeti Választási Iroda és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága Demokrácia 1x1 2017 elnevezésű Kárpát-medencei... >>

2017. november 18. [14:45]

Ünnepélyesen megnyitották a VM4K – Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ felújított épületét Szabadkán, az egykori Donát Mór-féle műemlék jellegű... >>

2017. november 17. [19:38]

Szabadkán és Zentán tartják a Nemzeti Választási Iroda és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága Demokrácia 1x1 2017 című Kárpát-medencei vetélkedőjének... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.47 dinár
1 dollár 100.32 dinár
100 forint 37.95 dinár
100 dinár 263.48 forint
Heti kérdés
Helyesli-e a közös európai hadsereg létrehozására vonatkozó terveket?
Igen.
Nem.

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka