Vajdaság
Új intenet- és kábeltévé-szolgáltató Zentán
Portáunknak elmondták: korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát

A napokban megnyitották a Sat-Trakt kábeltelevíziós és internetszolgáltató zentai irodáját.

A hivatalos értesítések szerint a zentai Sabotronic kábeltelevíziós és internetszolgáltató vállalat egyesült a 17 éve működő topolyai Sat-Trakt telekommunikációs céggel. Ez év január elsejétől pedig megnyitották új irodájukat is Zentán, a Fő tér 1-es szám alatt, az egykori Alfa bank helyén.

A hivatalos információk ellenére különböző híresztelések keltek szárnyra , s emiatt a zentaiak elbizonytalanodtak, nem értik a fennálló helyzetet és félnek, hogy sokkal nagyobb áron kevesebb tévécsatornát nézhetnek majd. A környékbeli településeken is többen panaszkodnak a Sat-Trakt szolgáltatásaira. Ráadásul a szerződéskötésekről és a pontos csomagok meghatározásáról sem tudnak még biztosat.

A község polgárai eddig az MTS, a Pansat, a Telekom, bizonyos helyeken a Digi TV, valamint a Sabotronic cégek, illetve szolgáltatók között válogathattak, ha internetet, televízió-csatornákat szerettek volna igényelni.

Az új egyesült szolgáltató ezentúl Sat-Trakt néven működik tovább. A megnyílt ST Cable ügyfélfogadó irodájukban érdeklődhetnek a felhasználók az őket érintő változásokról. Az érintett ügyfeleiket levélben is értesítették, de a zentai akadozó kézbesítések miatt sokan még nem kapták meg a küldeményeket.

Tájékoztatásul hírportálunknak az irodában elmondták, hogy jelenleg az átállás zajlik, korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát, idővel pedig vezetékes telefonnal, és riasztórendszerek felügyeletével egészítik ki a csomagjaikat. A teljes átállás és szolgáltatásaik bővítése várhatóan fél évig tart majd, s addig minden marad a régiben.

A szolgáltatások összege, a befizetés módja és a nyújtott feltételek nem változnak, egyedül rövidebb kimaradások fordulhatnak csak elő a munkálatok miatt. Minden további kérdéssel, bejelentéssel a szolgáltatóhoz fordulhatnak a 18900-as, valamint a 024 4155 155-ös telefonszámon, irodájukban személyesen is felkereshetik a munkatársaikat unkanapokon 8-tól 16 óráig, szombaton pedig 8-tól 12 óráig.

Rúzsa Mária

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Vajdaság AT Képviselőháza a tömegtájékoztatási és a médiáról szóló törvény (a Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye 83/2014., 58/2015. és 12/2016) 83. szakaszára hivatkozva helyreigazítási kérelemmel fordult szerkesztőségünkhöz, mert - mint Boris Bajić képviselőházi főtitkárhelyettes a Vajdaság Ma...
2018. JÚNIUS 22.
[ 12:54 ]
Ítéletidő sújtotta pénteken reggel Versecet , majd Pancsovát. A vihar károkat okozott, a víz elöntötte a pincéket.Versecen négyzetméterenként 60 mm csapadék hullott, ami az egy havi csapadékmennyiségnek felel meg. A vízelvezető rendszerek nem tudták elnyelni a rengeteg vizet, ezért a víz és a szennyvíz elárasztotta az...
2018. JÚNIUS 22.
[ 12:37 ]
Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.Nagyon nagy az érdeklődés a hajósok körében a regatta iránt, amelyet a Vajdaság Vizei közvállalat szervez, hogy népszerűsítse a tartomány vízi útjait, de a szervezők technikai okokból nem...
2018. JÚNIUS 21.
[ 8:53 ]
Beolvasás folyamatban