Vajdaság
Új intenet- és kábeltévé-szolgáltató Zentán
Portáunknak elmondták: korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát

A napokban megnyitották a Sat-Trakt kábeltelevíziós és internetszolgáltató zentai irodáját.

A hivatalos értesítések szerint a zentai Sabotronic kábeltelevíziós és internetszolgáltató vállalat egyesült a 17 éve működő topolyai Sat-Trakt telekommunikációs céggel. Ez év január elsejétől pedig megnyitották új irodájukat is Zentán, a Fő tér 1-es szám alatt, az egykori Alfa bank helyén.

A hivatalos információk ellenére különböző híresztelések keltek szárnyra , s emiatt a zentaiak elbizonytalanodtak, nem értik a fennálló helyzetet és félnek, hogy sokkal nagyobb áron kevesebb tévécsatornát nézhetnek majd. A környékbeli településeken is többen panaszkodnak a Sat-Trakt szolgáltatásaira. Ráadásul a szerződéskötésekről és a pontos csomagok meghatározásáról sem tudnak még biztosat.

A község polgárai eddig az MTS, a Pansat, a Telekom, bizonyos helyeken a Digi TV, valamint a Sabotronic cégek, illetve szolgáltatók között válogathattak, ha internetet, televízió-csatornákat szerettek volna igényelni.

Az új egyesült szolgáltató ezentúl Sat-Trakt néven működik tovább. A megnyílt ST Cable ügyfélfogadó irodájukban érdeklődhetnek a felhasználók az őket érintő változásokról. Az érintett ügyfeleiket levélben is értesítették, de a zentai akadozó kézbesítések miatt sokan még nem kapták meg a küldeményeket.

Tájékoztatásul hírportálunknak az irodában elmondták, hogy jelenleg az átállás zajlik, korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát, idővel pedig vezetékes telefonnal, és riasztórendszerek felügyeletével egészítik ki a csomagjaikat. A teljes átállás és szolgáltatásaik bővítése várhatóan fél évig tart majd, s addig minden marad a régiben.

A szolgáltatások összege, a befizetés módja és a nyújtott feltételek nem változnak, egyedül rövidebb kimaradások fordulhatnak csak elő a munkálatok miatt. Minden további kérdéssel, bejelentéssel a szolgáltatóhoz fordulhatnak a 18900-as, valamint a 024 4155 155-ös telefonszámon, irodájukban személyesen is felkereshetik a munkatársaikat unkanapokon 8-tól 16 óráig, szombaton pedig 8-tól 12 óráig.

Rúzsa Mária

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A tartományi kormányban bemutatták az Office 365 Education nevű platformot, amely lehetővé teszi az oktatási folyamat digitalizálását és fejlesztését. Erre a célra a tartományi költségvetésből 20 millió dinárt fordítottak, a platformot pedig Vajdaság 52 iskolájában vezetik be.Igor Mirović tartományi kormányfő elmondta,...
2018. SZEPTEMBER 18.
[ 12:32 ]
Az éjjel tűz ütött ki Újvidéken a Petar Drapšin utcában, három személy megsérült, egyikük állapota súlyos, életveszélyesA Petar Drapšin utca 49-es szám alatti lakóépület egy harmadik emeleti lakása égett ki, a szomszédok hatalmas robbanást is hallottak.A mentőszolgálat a 021.rs hírportállal közölte, hogy a 40 éves...
2018. SZEPTEMBER 18.
[ 10:37 ]
Harmadikos tanulók látogattak hétfőn Zentára az MNT diákutaztatási programjának keretében. A városháza dísztermében fogadták őket a szervezők, majd további öt helyszíneket tekinthettek meg a nap folyamán. Az MNT diákutaztatási programja harmadik osztályos gyermekek számára teszi lehetővé minden évben Vajdaság...
2018. SZEPTEMBER 18.
[ 8:26 ]
Beolvasás folyamatban