Vajdaság
Új intenet- és kábeltévé-szolgáltató Zentán
Portáunknak elmondták: korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát

A napokban megnyitották a Sat-Trakt kábeltelevíziós és internetszolgáltató zentai irodáját.

A hivatalos értesítések szerint a zentai Sabotronic kábeltelevíziós és internetszolgáltató vállalat egyesült a 17 éve működő topolyai Sat-Trakt telekommunikációs céggel. Ez év január elsejétől pedig megnyitották új irodájukat is Zentán, a Fő tér 1-es szám alatt, az egykori Alfa bank helyén.

A hivatalos információk ellenére különböző híresztelések keltek szárnyra , s emiatt a zentaiak elbizonytalanodtak, nem értik a fennálló helyzetet és félnek, hogy sokkal nagyobb áron kevesebb tévécsatornát nézhetnek majd. A környékbeli településeken is többen panaszkodnak a Sat-Trakt szolgáltatásaira. Ráadásul a szerződéskötésekről és a pontos csomagok meghatározásáról sem tudnak még biztosat.

A község polgárai eddig az MTS, a Pansat, a Telekom, bizonyos helyeken a Digi TV, valamint a Sabotronic cégek, illetve szolgáltatók között válogathattak, ha internetet, televízió-csatornákat szerettek volna igényelni.

Az új egyesült szolgáltató ezentúl Sat-Trakt néven működik tovább. A megnyílt ST Cable ügyfélfogadó irodájukban érdeklődhetnek a felhasználók az őket érintő változásokról. Az érintett ügyfeleiket levélben is értesítették, de a zentai akadozó kézbesítések miatt sokan még nem kapták meg a küldeményeket.

Tájékoztatásul hírportálunknak az irodában elmondták, hogy jelenleg az átállás zajlik, korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát, idővel pedig vezetékes telefonnal, és riasztórendszerek felügyeletével egészítik ki a csomagjaikat. A teljes átállás és szolgáltatásaik bővítése várhatóan fél évig tart majd, s addig minden marad a régiben.

A szolgáltatások összege, a befizetés módja és a nyújtott feltételek nem változnak, egyedül rövidebb kimaradások fordulhatnak csak elő a munkálatok miatt. Minden további kérdéssel, bejelentéssel a szolgáltatóhoz fordulhatnak a 18900-as, valamint a 024 4155 155-ös telefonszámon, irodájukban személyesen is felkereshetik a munkatársaikat unkanapokon 8-tól 16 óráig, szombaton pedig 8-tól 12 óráig.

Rúzsa Mária

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Halálos kimenetelű közúti szerencsétlenség történt szombat reggel valamivel 6 óra után Szabadkán Szentkút közelében. Egy BMW személygépkocsi lesodródott az útról, majd valószínűleg több perdülés után egy szántón állt meg. Az anyósülésen helyet foglaló D.M. (1998) a helyszínen életét vesztette, a sofőr, L.G....
2019. FEBRUÁR 16.
[ 11:28 ]
Valamennyivel kevesebben tüntettek péntek kora este Szabadkán, mint egy héttel ezelőtt. Most is 18 órakor volt a gyülekező a Jadrannál, és ismét ugyanazon az útvonalon sétáltak, amelyen első alkalommal. A szervezők nevében Szűcs Dávid elmondta, hogy nagyon sokan feltették nekik a kérdést az első tiltakozó séta után,...
2019. FEBRUÁR 15.
[ 19:55 ]
A szerb kormány mai döntése értelmében, amelyet az egészségügyi minisztérium javaslatára hozott, február 18-a és 24-e között a vajdasági iskolákban sem lesz tanítás az influenzajárvány miatt. A diákok február 25-én, hétfőn ülnek újra az iskolapadba, közölte a tartományi kormány. Egy héttel tovább tart a téli...
2019. FEBRUÁR 14.
[ 18:18 ]
Beolvasás folyamatban