Vajdaság
Új intenet- és kábeltévé-szolgáltató Zentán
Portáunknak elmondták: korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát

A napokban megnyitották a Sat-Trakt kábeltelevíziós és internetszolgáltató zentai irodáját.

A hivatalos értesítések szerint a zentai Sabotronic kábeltelevíziós és internetszolgáltató vállalat egyesült a 17 éve működő topolyai Sat-Trakt telekommunikációs céggel. Ez év január elsejétől pedig megnyitották új irodájukat is Zentán, a Fő tér 1-es szám alatt, az egykori Alfa bank helyén.

A hivatalos információk ellenére különböző híresztelések keltek szárnyra , s emiatt a zentaiak elbizonytalanodtak, nem értik a fennálló helyzetet és félnek, hogy sokkal nagyobb áron kevesebb tévécsatornát nézhetnek majd. A környékbeli településeken is többen panaszkodnak a Sat-Trakt szolgáltatásaira. Ráadásul a szerződéskötésekről és a pontos csomagok meghatározásáról sem tudnak még biztosat.

A község polgárai eddig az MTS, a Pansat, a Telekom, bizonyos helyeken a Digi TV, valamint a Sabotronic cégek, illetve szolgáltatók között válogathattak, ha internetet, televízió-csatornákat szerettek volna igényelni.

Az új egyesült szolgáltató ezentúl Sat-Trakt néven működik tovább. A megnyílt ST Cable ügyfélfogadó irodájukban érdeklődhetnek a felhasználók az őket érintő változásokról. Az érintett ügyfeleiket levélben is értesítették, de a zentai akadozó kézbesítések miatt sokan még nem kapták meg a küldeményeket.

Tájékoztatásul hírportálunknak az irodában elmondták, hogy jelenleg az átállás zajlik, korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát, idővel pedig vezetékes telefonnal, és riasztórendszerek felügyeletével egészítik ki a csomagjaikat. A teljes átállás és szolgáltatásaik bővítése várhatóan fél évig tart majd, s addig minden marad a régiben.

A szolgáltatások összege, a befizetés módja és a nyújtott feltételek nem változnak, egyedül rövidebb kimaradások fordulhatnak csak elő a munkálatok miatt. Minden további kérdéssel, bejelentéssel a szolgáltatóhoz fordulhatnak a 18900-as, valamint a 024 4155 155-ös telefonszámon, irodájukban személyesen is felkereshetik a munkatársaikat unkanapokon 8-tól 16 óráig, szombaton pedig 8-tól 12 óráig.

Rúzsa Mária

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Falunapot ünnepelt Orom - illusztráció
2018. NOVEMBER 17.
[ 15:19 ]
December 3-ig lehet betekinteni a Holt-Tisza – Gyöngysziget Természeti Park védelméről szóló tartományi képviselőházi rendelet tervezetébe.A rendelet tervezetét Óbecse, Törökbecse és Zsablya községi szolgálatainál lehet megnézni, mivel ez a természeti park ennek a három községnek a területén, pontosabban a...
2018. NOVEMBER 16.
[ 18:34 ]
A tartományi képviselőház képviselői támogatták a Vajdaság díjainak megalapításáról szóló javaslatot, amelyeket november 25-én, Bánát, Bácska és Baranya Szerb Királysághoz való csatolásának napja, május 15-én, a Májusi Közgyűlés napja és december 10-én, az emberi jogok nemzetközi napja alkalmából ítélnek...
2018. NOVEMBER 16.
[ 13:29 ]
Tizenhárom személy sérült meg abban a közlekedési balesetben, amely a Pecsince közeli Subotište településen történt tegnap, amikor egy kamion és egy kombi összeütközött, jelenti a szerbiai sajtó.Nem hivatalos információk szerint a baleset akkor következett be, amikor a kamion – eddig ismeretlen okokból – áttért az...
2018. NOVEMBER 16.
[ 9:20 ]
Beolvasás folyamatban