Vajdaság
Új intenet- és kábeltévé-szolgáltató Zentán
Portáunknak elmondták: korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát
Betűméret:             

A napokban megnyitották a Sat-Trakt kábeltelevíziós és internetszolgáltató zentai irodáját.

A hivatalos értesítések szerint a zentai Sabotronic kábeltelevíziós és internetszolgáltató vállalat egyesült a 17 éve működő topolyai Sat-Trakt telekommunikációs céggel. Ez év január elsejétől pedig megnyitották új irodájukat is Zentán, a Fő tér 1-es szám alatt, az egykori Alfa bank helyén.

A hivatalos információk ellenére különböző híresztelések keltek szárnyra , s emiatt a zentaiak elbizonytalanodtak, nem értik a fennálló helyzetet és félnek, hogy sokkal nagyobb áron kevesebb tévécsatornát nézhetnek majd. A környékbeli településeken is többen panaszkodnak a Sat-Trakt szolgáltatásaira. Ráadásul a szerződéskötésekről és a pontos csomagok meghatározásáról sem tudnak még biztosat.

A község polgárai eddig az MTS, a Pansat, a Telekom, bizonyos helyeken a Digi TV, valamint a Sabotronic cégek, illetve szolgáltatók között válogathattak, ha internetet, televízió-csatornákat szerettek volna igényelni.

Az új egyesült szolgáltató ezentúl Sat-Trakt néven működik tovább. A megnyílt ST Cable ügyfélfogadó irodájukban érdeklődhetnek a felhasználók az őket érintő változásokról. Az érintett ügyfeleiket levélben is értesítették, de a zentai akadozó kézbesítések miatt sokan még nem kapták meg a küldeményeket.

Tájékoztatásul hírportálunknak az irodában elmondták, hogy jelenleg az átállás zajlik, korszerűsítik a hálózatukat, javítanak az internet sebességén, bővítik a kábelcsatornák számát, idővel pedig vezetékes telefonnal, és riasztórendszerek felügyeletével egészítik ki a csomagjaikat. A teljes átállás és szolgáltatásaik bővítése várhatóan fél évig tart majd, s addig minden marad a régiben.

A szolgáltatások összege, a befizetés módja és a nyújtott feltételek nem változnak, egyedül rövidebb kimaradások fordulhatnak csak elő a munkálatok miatt. Minden további kérdéssel, bejelentéssel a szolgáltatóhoz fordulhatnak a 18900-as, valamint a 024 4155 155-ös telefonszámon, irodájukban személyesen is felkereshetik a munkatársaikat unkanapokon 8-tól 16 óráig, szombaton pedig 8-tól 12 óráig.

Rúzsa Mária

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Április 16. és június 13. között a Beodra (Karlova)-Zenta-Szabadka vasútvonalon a szerelvények csak Csókáig közlekednek. A Csóka-Szabadka-Csóka vonalon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, közli a szerb vasúti társaság. A változás érinti a 10.40-kor Nagybecskerekről Szabadkára induló járatot, illetve a...
2024. ÁPRILIS 17.
[ 11:21 ]
Predrag Vuletić tartományi szociálpolitikáért, demográfiáért és a nemek közötti egyenlőségért felelős titkár ma 30 nőnek adott át szerződést, akik sikeresen szerepeltek az ingatlanvásárlásra kiírt pályázaton, melynek összértéke 54 millió dinár volt. A pályázat célja a nők helyzetének javítása és gazdasági...
2024. ÁPRILIS 16.
[ 19:19 ]
Kedden további 15 energiahatékonysági szerződést kötöttek meg a topolyai önkormányzattal a kedvezményezettek. Szatmári Adrián községi elnök további 15 támogatási szerződést írt alá a tavaly kiírt pályázatra jelentkező polgárokkal. Az energiahatékonysági pályázat legutóbbi körében olyan háztartások is...
2024. ÁPRILIS 16.
[ 18:48 ]
Beolvasás folyamatban