Vajdaság
Csempészek akadtak horogra Horgoson

A szerbiai határrendészek ma négy kilogramm kokaint foglaltak le Horgosnál, és egy személyt letartóztattak. A Belügyminisztérium (MUP) közölte, hogy folyamatban van a nyomozás, így részleteket csak később közölnek.

Az biztos, hogy ez az utóbbi évek egyik legnagyobb kokainfogása, mivel a lefoglalt drogot az utcán mintegy egymillió euróért tudták volna értékesíteni.

A horgosi határátkelőnél a vámosok megakadályozták továbbá három ismert márkájú, értékes karóra átcsempészését. Ezek becsült értéke 55.500 euró.

Az órákat egy 27 éves, albán állampolgár próbálta meg átcsempészni a határon, aki 16 óra 45 perc körül lépett be a vámellenőrzésre, egy osztrák rendszámtáblájú BMW típusú gépkocsival. A férfi a vámosoknak azt mondta, hogy nincs semmi bejelentenivalója.

A férfit mégis részletes vizsgálatnak vetették alá, így az egyik bőröndben egy Rolex Day-Date karórát találtak, amelynek értéke 24.500 euró. A másik bőröndben egy Audemars Piguet Royal Oak férfi karórát találtak, amelynek értéke 7.500 euró, illetve egy Rolex Oyster Yachtmaster karóra üres dobozát, benne a garancialevéllel és a számlával. A hiányzó órát a férfi viselte a bal karján.

Mivel a karórák felbecsült értéke meghaladja az autó értékének egyharmadát, így azt is ideiglenesen lefoglalták.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

2018. ÁPRILIS 25.
[ 15:24 ]
Muzslyán, a központhoz közel, a Magyar Kommün utca 65-ös szám alatt továbbra is éjjel-nappal a helyszínen tartózkodnak a rendőrök. Ebből arra következtetnek a helybeliek, hogy a valami gyanús történhetett a 73 éves Barna Ilonka halála kapcsán. Mint arról már írtunk, a lánya talált rá a megégett asszonyra, a mentőket is...
2018. ÁPRILIS 24.
[ 18:26 ]
Április 26-án és 27-én, este nyolc órától kullancs- és szúnyogirtás lesz Zenta területén, a Tisza-parton, a Halászcsárdánál.A tervezett két napokon gépjárműből való földi permetezést végeznek, repülőgéppel is irtják majd a bosszantó rovarokat, de csak később - tájékoztatta az újságírókat ma délelőtt a város...
2018. ÁPRILIS 24.
[ 16:30 ]
Aleksandar Antić energiaügyi miniszter kijelentette: az egészségügyi vizsgálatok megállapították, hogy nem kaptak mérgezést a NIS pancsovai kőolaj-finomítójában dolgozó munkások.Antić elmondta, hogy az egyik berendezés meghibásodása miatt a dolgozók erős szagot éreztek, amely rosszullétet okozott.„Több mint egy...
2018. ÁPRILIS 24.
[ 13:02 ]
Beolvasás folyamatban