Vajdaság
Csempészek akadtak horogra Horgoson

A szerbiai határrendészek ma négy kilogramm kokaint foglaltak le Horgosnál, és egy személyt letartóztattak. A Belügyminisztérium (MUP) közölte, hogy folyamatban van a nyomozás, így részleteket csak később közölnek.

Az biztos, hogy ez az utóbbi évek egyik legnagyobb kokainfogása, mivel a lefoglalt drogot az utcán mintegy egymillió euróért tudták volna értékesíteni.

A horgosi határátkelőnél a vámosok megakadályozták továbbá három ismert márkájú, értékes karóra átcsempészését. Ezek becsült értéke 55.500 euró.

Az órákat egy 27 éves, albán állampolgár próbálta meg átcsempészni a határon, aki 16 óra 45 perc körül lépett be a vámellenőrzésre, egy osztrák rendszámtáblájú BMW típusú gépkocsival. A férfi a vámosoknak azt mondta, hogy nincs semmi bejelentenivalója.

A férfit mégis részletes vizsgálatnak vetették alá, így az egyik bőröndben egy Rolex Day-Date karórát találtak, amelynek értéke 24.500 euró. A másik bőröndben egy Audemars Piguet Royal Oak férfi karórát találtak, amelynek értéke 7.500 euró, illetve egy Rolex Oyster Yachtmaster karóra üres dobozát, benne a garancialevéllel és a számlával. A hiányzó órát a férfi viselte a bal karján.

Mivel a karórák felbecsült értéke meghaladja az autó értékének egyharmadát, így azt is ideiglenesen lefoglalták.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A vajdasági magyarság hitét vissza kell adni, hogy valóban történhetnek változások; közös dolgainkat együtt kell irányítani – ezek a Magyar Mozgalom (MM) legfőbb célkitűzései. A 35 fős listán olyan emberek neve szerepel, akik már sokat tettek a délvidéki magyar közösségért - hangoztatta Zsoldos Ferenc listavezető, aki...
2018. OKTÓBER 22.
[ 21:30 ]
Az erdélyi Mikóújfalutól és a magyarországi Ballószögtől, Gombos testvértelepüléseitől kapott székelykaput avattak ma a nyugat-bácskai faluban.Az újonnan felállított és felavatott székelykapu a három testvértelepülés összefogását jelképezi, tudósít a Pannon RTV.A kapu kifaragását és szállítását az erdélyiek...
2018. OKTÓBER 21.
[ 16:56 ]
Ma délutánra a rendőrség megtalálta a kilencéves zentai kislányt, Csordás Erikát, akinek eltűnését vasárnap reggel édesapja jelentette be. A hatóságok megtalálták az 56 éves Tóth Attilát, más néven Csitát is, akivel a kislányt utoljára látták. A keresett személyeket a zentai vasútállomáson találták meg.A gyermek...
2018. OKTÓBER 21.
[ 15:35 ]
Beolvasás folyamatban