Vajdaság
Vedd el a nyugtát és nyerj!: Kúlára került a forduló főnyereménye

A kúlai Puskás Szuzannának kedvezett szombaton este a szerencse, ő nyerte meg ugyanis a Vedd el a nyugtát és nyerj! nyereményjáték második fordulója második húzásának a főnyereményét, egy 51 négyzetméteres belgrádi lakást. A nyertes borítékot Aleksandra Krunić teniszező húzta ki.

Összesen 33 nyereményt sorsoltak ki, a belgrádi lakás mellett 12 Fiat 500L típusú gépkocsit és 20 ajándékutalványt.

A 12 gépkocsi nyertese között is vannak vajdaságiak: Dregelin Gucu (Deliblát), Marija Mosnak (Veternik), Vuk Kovijanić (Veprőd-Kruščić), Petar Blesić (Szabadka), Tanja Milošev (Pancsova) és Vér Kelemen Eleonóra (Szabadka).

Kisorsoltak 10 darab, egyenként 60 ezer dináros Gomex vásárlási utalványt, valamint ugyancsak 10 Tehnomanija vásárlási utalványt, szintén 60 ezer dinár értékben.

Az RTS stúdiójában, ahol a sorsolást tartották, ma már több mint 8 millió boríték volt. A Vedd el a nyugtát és nyerj! elnevezésű nyereményjátékot a szürkegazdaság elleni küzdelem éve alkalmából rendezik meg Szerbiában, emlékeztet a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Világos Miklós
2018. ÁPRILIS 14. [ 22:30 ]

A Körtéd nevű települést szerbül Krušica-nak hívják, s a Fehértemplomi Községhez tartozik, míg a Krušić nevű település magyar neve Veprőd és a Kúlai Községhez tartozik. A Vajdaságba kerülő gépkocsik új tulajdonosai közül Vuk Kovijanić-hoz magyarul az egyiket, szerbül meg a másik falut írták oda, s így nem derül ki, hogy akkor most hova is került a gépkocsi... Talán érdemes lenne javítani.


Török Cétényi Zsófia
2018. ÁPRILIS 14. [ 21:33 ]

csak egy kis helyreigazítás....Krušić magyar neve Veprőd nem Körtéd...

Moderátor kommentje a fenti hozzászóláshoz:
2018. ÁPRILIS 15. [ 8:14 ]
Köszönjük. Javítottunk.

A topolyai községi képviselő-testület tagjai a jövőben egy gombnyomással szavazhatnak egy névre szóló készülék segítségével. Az ülés menetét várhatóan leegyszerűsíti és gördülékenyebbé teszi, hogy a jövőben a helyükről is felszólalhatnak, hiszen minden képviselő külön mikrofonnal ellátott azonosító és...
2018. SZEPTEMBER 22.
[ 8:29 ]
Zsúfolásig megtelt a zentai BeeHome Közösségi Ház ma este Domány Szilveszter Hogyan utazd be Európát ingyen? című ismeretterjesztő előadására, amelynek során az érdeklődők megtudhatták, hogyan utazhatják be Európát az Erasmus+ program segítségével közel nulla költséggel, megismerkedhettek a program kínálta...
2018. SZEPTEMBER 21.
[ 22:02 ]
A békovai sárkányrepülő-baleset ügyében a szabadkai rendőrkapitányság arról tájékoztatott, hogy letartóztatták S. P. (63) topolyai repülésoktatót, továbbá egy 56 éves férfi ellen, akit a békovai repülőtér felelős személyeként neveztek meg, bűnvádi feljelentést tettek, mert a gyanú szerint közbiztonság elleni...
2018. SZEPTEMBER 21.
[ 17:13 ]
Beolvasás folyamatban