Vajdaság
Vedd el a nyugtát és nyerj!: Kúlára került a forduló főnyereménye

A kúlai Puskás Szuzannának kedvezett szombaton este a szerencse, ő nyerte meg ugyanis a Vedd el a nyugtát és nyerj! nyereményjáték második fordulója második húzásának a főnyereményét, egy 51 négyzetméteres belgrádi lakást. A nyertes borítékot Aleksandra Krunić teniszező húzta ki.

Összesen 33 nyereményt sorsoltak ki, a belgrádi lakás mellett 12 Fiat 500L típusú gépkocsit és 20 ajándékutalványt.

A 12 gépkocsi nyertese között is vannak vajdaságiak: Dregelin Gucu (Deliblát), Marija Mosnak (Veternik), Vuk Kovijanić (Veprőd-Kruščić), Petar Blesić (Szabadka), Tanja Milošev (Pancsova) és Vér Kelemen Eleonóra (Szabadka).

Kisorsoltak 10 darab, egyenként 60 ezer dináros Gomex vásárlási utalványt, valamint ugyancsak 10 Tehnomanija vásárlási utalványt, szintén 60 ezer dinár értékben.

Az RTS stúdiójában, ahol a sorsolást tartották, ma már több mint 8 millió boríték volt. A Vedd el a nyugtát és nyerj! elnevezésű nyereményjátékot a szürkegazdaság elleni küzdelem éve alkalmából rendezik meg Szerbiában, emlékeztet a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Világos Miklós
2018. ÁPRILIS 14. [ 22:30 ]

A Körtéd nevű települést szerbül Krušica-nak hívják, s a Fehértemplomi Községhez tartozik, míg a Krušić nevű település magyar neve Veprőd és a Kúlai Községhez tartozik. A Vajdaságba kerülő gépkocsik új tulajdonosai közül Vuk Kovijanić-hoz magyarul az egyiket, szerbül meg a másik falut írták oda, s így nem derül ki, hogy akkor most hova is került a gépkocsi... Talán érdemes lenne javítani.


Török Cétényi Zsófia
2018. ÁPRILIS 14. [ 21:33 ]

csak egy kis helyreigazítás....Krušić magyar neve Veprőd nem Körtéd...

Moderátor kommentje a fenti hozzászóláshoz:
2018. ÁPRILIS 15. [ 8:14 ]
Köszönjük. Javítottunk.

Az újvidéki Városi Közlekedési Közvállalat (GSP) több mint 1500 autóbusza a 10 legforgalmasabb városi és peremvárosi útvonalon egyáltalán nem a tervezett menetrend szerint közlekedett az idén.A városi autóbuszokkal közlekedő újvidéki polgárok már hónapok óta panaszkodnak amiatt, hogy a buszok nem a menetrend szerint...
2018. DECEMBER 18.
[ 14:51 ]
Juhász Márton, a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Juhász András, a csongrádi református egyházmegye esperese, a szegedi Kálvin téri református gyülekezet lelkésze ma Nagybecskerekre látogatott, akik a református gyülekezetnek hoztak szeretetcsomagokat.Az adománycsomagok egy része tartós...
2018. DECEMBER 17.
[ 19:24 ]
A topolyai önkormányzat különböző formában támogatja a felsőfokú oktatási intézményekben tanuló fiatalokat. Az idei évi ösztöndíj-pályázaton pontosan száz beadványt hagyott jóvá az illetékes bizottság. Közülük hiányszakmát tanuló 12 egyetemista kiemelt ösztöndíjban részesül.Azok az egyetemisták és...
2018. DECEMBER 17.
[ 18:09 ]
Beolvasás folyamatban