Vajdaság
Vedd el a nyugtát és nyerj!: Kúlára került a forduló főnyereménye

A kúlai Puskás Szuzannának kedvezett szombaton este a szerencse, ő nyerte meg ugyanis a Vedd el a nyugtát és nyerj! nyereményjáték második fordulója második húzásának a főnyereményét, egy 51 négyzetméteres belgrádi lakást. A nyertes borítékot Aleksandra Krunić teniszező húzta ki.

Összesen 33 nyereményt sorsoltak ki, a belgrádi lakás mellett 12 Fiat 500L típusú gépkocsit és 20 ajándékutalványt.

A 12 gépkocsi nyertese között is vannak vajdaságiak: Dregelin Gucu (Deliblát), Marija Mosnak (Veternik), Vuk Kovijanić (Veprőd-Kruščić), Petar Blesić (Szabadka), Tanja Milošev (Pancsova) és Vér Kelemen Eleonóra (Szabadka).

Kisorsoltak 10 darab, egyenként 60 ezer dináros Gomex vásárlási utalványt, valamint ugyancsak 10 Tehnomanija vásárlási utalványt, szintén 60 ezer dinár értékben.

Az RTS stúdiójában, ahol a sorsolást tartották, ma már több mint 8 millió boríték volt. A Vedd el a nyugtát és nyerj! elnevezésű nyereményjátékot a szürkegazdaság elleni küzdelem éve alkalmából rendezik meg Szerbiában, emlékeztet a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Világos Miklós
2018. ÁPRILIS 14. [ 22:30 ]

A Körtéd nevű települést szerbül Kruščica-nak hívják, s a Fehértemplomi Községhez tartozik, míg a Kruščić nevű település magyar neve Veprőd és a Kúlai Községhez tartozik. A Vajdaságba kerülő gépkocsik új tulajdonosai közül Vuk Kovijanić-hoz magyarul az egyiket, szerbül meg a másik falut írták oda, s így nem derül ki, hogy akkor most hova is került a gépkocsi... Talán érdemes lenne javítani.


Török Cétényi Zsófia
2018. ÁPRILIS 14. [ 21:33 ]

csak egy kis helyreigazítás....Kruščić magyar neve Veprőd nem Körtéd...

Moderátor kommentje a fenti hozzászóláshoz:
2018. ÁPRILIS 15. [ 8:14 ]
Köszönjük. Javítottunk.

Oktatási kiállítást tartottak a topolyai mezőgazdasági középiskolában, ahol a három topolyai középfokú oktatási intézmény mellett szabadkai középiskolák is bemutatták kínálatukat. Több száz diák, főleg pályaválasztás előtt álló nyolcadikos látogatott el a rendezvényre. A topolyai Mezőgazdasági Iskolában...
2018. ÁPRILIS 19.
[ 15:49 ]
Tóth Ugyonka Krisztina, a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium diákja nyerte a nyolcadik alkalommal megrendezett Bonus Intra Országos Történelemversenyt, amely idén az 1848-49-es forradalom- és szabadságharc témájára épült. A Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett háromkörös megmérettetésre 114 tanuló...
2018. ÁPRILIS 19.
[ 14:32 ]
Bukovinai székelyek Bácskában címmel nyílt kiállítás csütörtökön a szabadkai Városi Múzeumban. A hányattatott sorsú magyar népcsoportot 1941-ben szervezetten áttelepítették az akkor visszafoglalt Bácskába, hogy három és fél év múlva ismét menekülniük kelljen a korábban Székelyföldről Moldvába, majd Bukovinába...
2018. ÁPRILIS 19.
[ 14:02 ]
Beolvasás folyamatban