Vajdaság
Vedd el a nyugtát és nyerj!: Kúlára került a forduló főnyereménye

A kúlai Puskás Szuzannának kedvezett szombaton este a szerencse, ő nyerte meg ugyanis a Vedd el a nyugtát és nyerj! nyereményjáték második fordulója második húzásának a főnyereményét, egy 51 négyzetméteres belgrádi lakást. A nyertes borítékot Aleksandra Krunić teniszező húzta ki.

Összesen 33 nyereményt sorsoltak ki, a belgrádi lakás mellett 12 Fiat 500L típusú gépkocsit és 20 ajándékutalványt.

A 12 gépkocsi nyertese között is vannak vajdaságiak: Dregelin Gucu (Deliblát), Marija Mosnak (Veternik), Vuk Kovijanić (Veprőd-Kruščić), Petar Blesić (Szabadka), Tanja Milošev (Pancsova) és Vér Kelemen Eleonóra (Szabadka).

Kisorsoltak 10 darab, egyenként 60 ezer dináros Gomex vásárlási utalványt, valamint ugyancsak 10 Tehnomanija vásárlási utalványt, szintén 60 ezer dinár értékben.

Az RTS stúdiójában, ahol a sorsolást tartották, ma már több mint 8 millió boríték volt. A Vedd el a nyugtát és nyerj! elnevezésű nyereményjátékot a szürkegazdaság elleni küzdelem éve alkalmából rendezik meg Szerbiában, emlékeztet a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Világos Miklós
2018. ÁPRILIS 14. [ 22:30 ]

A Körtéd nevű települést szerbül Krušica-nak hívják, s a Fehértemplomi Községhez tartozik, míg a Krušić nevű település magyar neve Veprőd és a Kúlai Községhez tartozik. A Vajdaságba kerülő gépkocsik új tulajdonosai közül Vuk Kovijanić-hoz magyarul az egyiket, szerbül meg a másik falut írták oda, s így nem derül ki, hogy akkor most hova is került a gépkocsi... Talán érdemes lenne javítani.


Török Cétényi Zsófia
2018. ÁPRILIS 14. [ 21:33 ]

csak egy kis helyreigazítás....Krušić magyar neve Veprőd nem Körtéd...

Moderátor kommentje a fenti hozzászóláshoz:
2018. ÁPRILIS 15. [ 8:14 ]
Köszönjük. Javítottunk.

Karlóca: Három gyerek sérült meg kutyatámadás következtében - illusztráció
2019. ÁPRILIS 19.
[ 16:48 ]
A köztársasági parlament – a kulisszák mögött címmel tartott nagysikerű ismeretterjesztő előadást csütörtökön este a zentai BeeHome Közösségi Házban a községbeli középiskolák diákjai számára Kovács Elvira köztársasági parlamenti képviselő, aki a BeeHome Közéleti fórum című rendezvénysorozatának...
2019. ÁPRILIS 19.
[ 9:25 ]
A csokoládéból és magas minőségű kakaóból készülő termékeket gyártó Barry Callebaut csoport megállapodást írt alá a szerb kormánnyal és Újvidék várossal, amelynek értelmében Délkelet-Európában az első gyárat a tartományi székvárosban építik fel. Aleksandar Vučić szerb elnök azt mondta, a Barry Callebaut...
2019. ÁPRILIS 19.
[ 8:27 ]
A húsvéti ünnepek miatt nagypénteken és húsvéthétfőn Szabadkán több intézményben is csak ügyeletet tartanak. A városháza alatti gyógyszertár megszakítás nélküli ügyeletet tart. Pénteken és szombaton a Harcosok sorakozója lakótelepen lévő, a csantavéri és bajmoki patika 8-tól 13 óráig dolgozik. A Szegedi úton...
2019. ÁPRILIS 18.
[ 21:59 ]
Beolvasás folyamatban