Vajdaság
Vedd el a nyugtát és nyerj!: Kúlára került a forduló főnyereménye

A kúlai Puskás Szuzannának kedvezett szombaton este a szerencse, ő nyerte meg ugyanis a Vedd el a nyugtát és nyerj! nyereményjáték második fordulója második húzásának a főnyereményét, egy 51 négyzetméteres belgrádi lakást. A nyertes borítékot Aleksandra Krunić teniszező húzta ki.

Összesen 33 nyereményt sorsoltak ki, a belgrádi lakás mellett 12 Fiat 500L típusú gépkocsit és 20 ajándékutalványt.

A 12 gépkocsi nyertese között is vannak vajdaságiak: Dregelin Gucu (Deliblát), Marija Mosnak (Veternik), Vuk Kovijanić (Veprőd-Kruščić), Petar Blesić (Szabadka), Tanja Milošev (Pancsova) és Vér Kelemen Eleonóra (Szabadka).

Kisorsoltak 10 darab, egyenként 60 ezer dináros Gomex vásárlási utalványt, valamint ugyancsak 10 Tehnomanija vásárlási utalványt, szintén 60 ezer dinár értékben.

Az RTS stúdiójában, ahol a sorsolást tartották, ma már több mint 8 millió boríték volt. A Vedd el a nyugtát és nyerj! elnevezésű nyereményjátékot a szürkegazdaság elleni küzdelem éve alkalmából rendezik meg Szerbiában, emlékeztet a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Világos Miklós
2018. ÁPRILIS 14. [ 22:30 ]

A Körtéd nevű települést szerbül Kruščica-nak hívják, s a Fehértemplomi Községhez tartozik, míg a Kruščić nevű település magyar neve Veprőd és a Kúlai Községhez tartozik. A Vajdaságba kerülő gépkocsik új tulajdonosai közül Vuk Kovijanić-hoz magyarul az egyiket, szerbül meg a másik falut írták oda, s így nem derül ki, hogy akkor most hova is került a gépkocsi... Talán érdemes lenne javítani.


Török Cétényi Zsófia
2018. ÁPRILIS 14. [ 21:33 ]

csak egy kis helyreigazítás....Kruščić magyar neve Veprőd nem Körtéd...

Moderátor kommentje a fenti hozzászóláshoz:
2018. ÁPRILIS 15. [ 8:14 ]
Köszönjük. Javítottunk.

A melencei Rusanda szakkórházba és gyógyfürdőbe látogatott kedden egy iráni küldöttség, amelyet Szaid Hosszeini, a balkáni régióval megbízott iráni kereskedelmi központ elnöke vezetett. Szaid Hosszeini találkozott a létesítmény igazgatónőjével, Zorica Ćulibrkkel, valamint a város elöljáróival, Saša Santovaccal,...
2018. JÚLIUS 18.
[ 0:08 ]
A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége a idei évben is meghirdette Vajdaságban a Magyarok Kenyere programot. A felhívás a médiának és közösségi portáloknak köszönhetően sok helyre eljutott. Minden évben népszerűbb lett a mezőgazdasági termelők körében. Nyolc évvel ezelőtt körülbelül 400 kg búzaadománnyal...
2018. JÚLIUS 17.
[ 13:14 ]
A nagykikindai regionális hulladéktárolóból vett minták vizsgálatának eredményei egy hónap múlva lesznek ismertek, de Goran Trivan környezetvédelemmel megbízott miniszter azt állítja: nyilvánvaló, hogy sem a lakosságot, sem a környezetet nem fenyegeti veszély.Július elején a Biztonsági-Információs Ügynökség, a...
2018. JÚLIUS 17.
[ 12:32 ]
Beolvasás folyamatban