Vajdaság
Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

Ma Újvidéken megnyílt a 85. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár, május 21-ig, hétfőig lesz nyitva. Idén Franciaország a vendégország, a tvilág számos országából érkeztek, érkeznek vállalatok.

Harminc országból 1.500 kiállító mutatkozik be, de összesen hatvan ország termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A vásárt Branislav Nedimović szerb mezőgazdasági és környezetvédelmi miniszter nyitotta meg.

A 85. mezőgazdasági vásáron idén is a legnevesebb mezőgazdasággal foglalkozó vállalatokat sorakoznak fel, hiszen itt alkalom nyílik az újdonságok bemutatására és a tapasztalatcserére. Emellett a látogatók jelentős engedményekkel tudnak mezőgazdasági gépeket vásárolni.

A kiállítási terület egyharmadát a mezőgazdasági gépek foglalják el, amelyek iránt minden évben nagyon nagy az érdeklődés.

Az Újvidéki Vásár idén ünnepli fennállásának 95-ik évfordulóját, így a 85-ik mezőgazdasági vásár látogatói között, akik részt vesznek a nyereményjátékban, két traktort és egy frézert sorsolnak ki.

A vásár minden nap 9 órától tart nyitva. A felnőttek számára egy jegy 600 dinár, a csoportos jegyek ára 400 dinár, míg a nyugdíjasok, a 7 és 12 év közötti gyermekek, valamint a diákok és egyetemista csoportok számára 200 dinár a belépő.

Pénteken családi napot tartanak, tehát a szülők a 16 évnél nem idősebb gyermekeikkel egy belépőjegy árán, vagyis 600 dinárért léphetnek be a vásárra.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Egyetemista Játékokat és Diáknapokat tartanak Újvidéken. A VaMaDiSz és az Európa kollégium hallgatói önkormányzata által szervezett kétnapos eseményen összesen több mint félszáz egyetemista vesz részt.A versenyeket az Európa Kollégium udvarában és más újvidéki helyszíneken tartják. Tóth Gabriella, a rendezvény...
2018. MÁJUS 24.
[ 10:28 ]
Egy fiatal lány életét vesztette, több személy súlyosan megsérült abban a balesetben, ami szerda este valamivel tíz óra előtt történt az autópálya Újvidék és Belgrád közti szakaszán Újkarlóca (Novi Karlovci) és Ópázova (Stara Pazova) között.A helyszínen, ahol több autó és egy kamion ütközött, a mentősökön...
2018. MÁJUS 24.
[ 10:21 ]
Nagy elégedetlenséget váltott ki a vajdasági gazdák körében a 2017. évre és az idei év első hónapjára szóló lecsapolási illeték megfizettetése. A végzéseket ezekben a napokban kézbesítik, írja a vajdasági kutató-elemző központ, a VOICE.A vízelvezetési díj megfizettetését a vajdasági földekre tavaly az...
2018. MÁJUS 24.
[ 10:16 ]
Beolvasás folyamatban