Vajdaság
Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

Ma Újvidéken megnyílt a 85. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár, május 21-ig, hétfőig lesz nyitva. Idén Franciaország a vendégország, a tvilág számos országából érkeztek, érkeznek vállalatok.

Harminc országból 1.500 kiállító mutatkozik be, de összesen hatvan ország termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A vásárt Branislav Nedimović szerb mezőgazdasági és környezetvédelmi miniszter nyitotta meg.

A 85. mezőgazdasági vásáron idén is a legnevesebb mezőgazdasággal foglalkozó vállalatokat sorakoznak fel, hiszen itt alkalom nyílik az újdonságok bemutatására és a tapasztalatcserére. Emellett a látogatók jelentős engedményekkel tudnak mezőgazdasági gépeket vásárolni.

A kiállítási terület egyharmadát a mezőgazdasági gépek foglalják el, amelyek iránt minden évben nagyon nagy az érdeklődés.

Az Újvidéki Vásár idén ünnepli fennállásának 95-ik évfordulóját, így a 85-ik mezőgazdasági vásár látogatói között, akik részt vesznek a nyereményjátékban, két traktort és egy frézert sorsolnak ki.

A vásár minden nap 9 órától tart nyitva. A felnőttek számára egy jegy 600 dinár, a csoportos jegyek ára 400 dinár, míg a nyugdíjasok, a 7 és 12 év közötti gyermekek, valamint a diákok és egyetemista csoportok számára 200 dinár a belépő.

Pénteken családi napot tartanak, tehát a szülők a 16 évnél nem idősebb gyermekeikkel egy belépőjegy árán, vagyis 600 dinárért léphetnek be a vásárra.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Eltűnt a 61 éves muzslyai Bakos Illés, a nagybecskereki felsőbíróság bírája.A csendőrség búváregységének a tagjai a mai nap folyamán a Bega folyóban keresték, mert nagy a valószínűsége, hogy a vízbe fulladt, szombaton ugyanis horgászni ment, ami a kedvenc hobbijának számított. Időnként járt horgászni a Begára, nem...
2018. AUGUSZTUS 19.
[ 21:29 ]
Az új kenyér ünnepe jegyében tartottak istentiszteletet a nagybecskereki református templomban. Nemrégen üresedett meg a lelkészi állás, és kissé elhagyatottan érzik, érezhetik magukat a gyülekezet tagjai, ezért Szilágyi Zoltán, református lelkész ismeretségi körét bevetve mindent megtett annak érdekében, hogy ne így...
2018. AUGUSZTUS 19.
[ 20:03 ]
Szent István mellszobrát avatták fel vasárnap a katolikus templom kertjében. A felszentelést megelőzően misét tartottak a településen, tudósít a Pannon RTV.A Szent István-napi mise ünnepélyes bevonulással kezdődött, majd az eseményen megszentelték az új kenyeret, ezt követően pedig a hívők részvételével leleplezték...
2018. AUGUSZTUS 19.
[ 17:20 ]
Beolvasás folyamatban