Vajdaság
Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

Ma Újvidéken megnyílt a 85. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár, május 21-ig, hétfőig lesz nyitva. Idén Franciaország a vendégország, a tvilág számos országából érkeztek, érkeznek vállalatok.

Harminc országból 1.500 kiállító mutatkozik be, de összesen hatvan ország termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A vásárt Branislav Nedimović szerb mezőgazdasági és környezetvédelmi miniszter nyitotta meg.

A 85. mezőgazdasági vásáron idén is a legnevesebb mezőgazdasággal foglalkozó vállalatokat sorakoznak fel, hiszen itt alkalom nyílik az újdonságok bemutatására és a tapasztalatcserére. Emellett a látogatók jelentős engedményekkel tudnak mezőgazdasági gépeket vásárolni.

A kiállítási terület egyharmadát a mezőgazdasági gépek foglalják el, amelyek iránt minden évben nagyon nagy az érdeklődés.

Az Újvidéki Vásár idén ünnepli fennállásának 95-ik évfordulóját, így a 85-ik mezőgazdasági vásár látogatói között, akik részt vesznek a nyereményjátékban, két traktort és egy frézert sorsolnak ki.

A vásár minden nap 9 órától tart nyitva. A felnőttek számára egy jegy 600 dinár, a csoportos jegyek ára 400 dinár, míg a nyugdíjasok, a 7 és 12 év közötti gyermekek, valamint a diákok és egyetemista csoportok számára 200 dinár a belépő.

Pénteken családi napot tartanak, tehát a szülők a 16 évnél nem idősebb gyermekeikkel egy belépőjegy árán, vagyis 600 dinárért léphetnek be a vásárra.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Balesethez hívták a mentőszolgálat munkatársait szerda délben, a Thurzó Lajos Általános Iskolában egy kilencéves gyermek leesett a lépcsőről.Tegnap délben a zentai iskola első emeleti lépcsőjéről esett le az egyik tanuló. Nem hivatalos értesülések szerint egy kilencéves fiúval történt a súlyos baleset. A gyermeket a...
2019. JANUÁR 17.
[ 8:23 ]
Az eddigi jó együttműködés erősítése a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság és a nemzeti kisebbségek nemzeti tanácsai között, illetve a nemzeti tanácsok egymás közötti együttműködése elengedhetetlen a Vajdaságban élő kisebbségek érdekeinek...
2019. JANUÁR 16.
[ 18:40 ]
Számos beruházás és terv valósult meg tavaly Magyarkanizsa község településein. Martonos, Horgos és Kispiac is jól teljesített, ám a tanácselnökök szerint a 2019-es évre is bőven akad még tennivaló.Martonos helyi közössége a tavalyi évben több fontos beruházást is megvalósított. Többek között 370 ezer forint...
2019. JANUÁR 16.
[ 14:08 ]
Beolvasás folyamatban