Vajdaság
Elfogták Stefan Cvetković újságíró támadóját

A rendőrség elfogta a 39 éves S. Z.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy tegnap este egy fehértemplomi kávézóban rátámadt Stefan Cvetković újságíróra.

A gyanúsított ellen bűnvádi feljelentést tesznek könnyű testi sértés okozása miatt, és 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, a törvényes határidőn belül pedig az illetékes ügyészség elé állítják.

Cvetković a Beta hírügynökségnek elmondta, hogy barátaival egy fehértemplomi kávézóban tartózkodott, amikor egy ismeretlen személy odament hozzá és egy fém tárggyal fejbe vágta. Cvetković elmondása szerint, ezután megpróbált elszökni a helyszínről, a támadó viszont autójával megpróbálta őt elütni.

Cvetković saját Facebook profilján megjelentetett egy képet, amelyen látszik a vérző seb a bal szeme felett.

Az újságíró jelenleg Romániában tartózkodik, ahova saját biztonsága érdekében távozott. Állítása szerint két nappal korábban vonták vissza a rendőrségi védelmét azzal a magyarázattal, hogy az elvégzett felmérés szerint Cvetković biztonsága nincs veszélyben.

A Beta hírügynökség arra emlékeztet, hogy Stefan Cvetković eltűnését június 13-án késő este jelentették, a magas rangú állami tisztségviselők pedig június 15-én a kora délutáni órákban közölték, hogy megtalálták az újságírót. A verseci alapfokú ügyészség és a pancsovai felsőbb ügyészség eljárást indított és bűnvádi feljelentést tett a fehértemplomi újságíró ellen, az emberrablás hamis bejelentése miatt. Cvetković június 19-én Belgrádban tartott sajtótájékoztatót, ahol továbbra is azt állította, hogy három ismeretlen személy rabolta el.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Sofőrhiány Észak-Bácskában - illusztráció
2018. SZEPTEMBER 19.
[ 23:51 ]
Szeptember elején hét fiatal érkezett a Kárpát-medence különböző területeiről Szabadkára, hogy egy rövid képzés után a hét délvidéki szórványközpontban állomáshelyeiket elfoglalva a Petőfi Sándor Program ösztöndíjasaiként teljesítsenek szolgálatot.„A program alapvető célja, hogy a szórványterületeken...
2018. SZEPTEMBER 18.
[ 18:33 ]
Együttműködésre készül a magyarkanizsai önkormányzat és a magyarországi Accent hotellánc az idegenforgalmi és turisztikai fejlesztések céljából. A hotellánc képviselői elsőként megtekintették Magyarkanizsa adottságait, és tárgyalásokat folytattak a lehetséges fejlesztésekről az önkormányzat képviselőivel.Az Accent...
2018. SZEPTEMBER 18.
[ 18:19 ]
Az idei év végéig elkészül Mórahalmon a szerb kulturális központ. A projekt értéke 3,7 millió euró, amelyet európai alapokból biztosítottak, a projekt szerbiai vezetője pedig a Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság.A projekt a Duna-Körös-Maros-Tisza...
2018. SZEPTEMBER 18.
[ 14:59 ]
Beolvasás folyamatban