Vajdaság
Elfogták Stefan Cvetković újságíró támadóját

A rendőrség elfogta a 39 éves S. Z.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy tegnap este egy fehértemplomi kávézóban rátámadt Stefan Cvetković újságíróra.

A gyanúsított ellen bűnvádi feljelentést tesznek könnyű testi sértés okozása miatt, és 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, a törvényes határidőn belül pedig az illetékes ügyészség elé állítják.

Cvetković a Beta hírügynökségnek elmondta, hogy barátaival egy fehértemplomi kávézóban tartózkodott, amikor egy ismeretlen személy odament hozzá és egy fém tárggyal fejbe vágta. Cvetković elmondása szerint, ezután megpróbált elszökni a helyszínről, a támadó viszont autójával megpróbálta őt elütni.

Cvetković saját Facebook profilján megjelentetett egy képet, amelyen látszik a vérző seb a bal szeme felett.

Az újságíró jelenleg Romániában tartózkodik, ahova saját biztonsága érdekében távozott. Állítása szerint két nappal korábban vonták vissza a rendőrségi védelmét azzal a magyarázattal, hogy az elvégzett felmérés szerint Cvetković biztonsága nincs veszélyben.

A Beta hírügynökség arra emlékeztet, hogy Stefan Cvetković eltűnését június 13-án késő este jelentették, a magas rangú állami tisztségviselők pedig június 15-én a kora délutáni órákban közölték, hogy megtalálták az újságírót. A verseci alapfokú ügyészség és a pancsovai felsőbb ügyészség eljárást indított és bűnvádi feljelentést tett a fehértemplomi újságíró ellen, az emberrablás hamis bejelentése miatt. Cvetković június 19-én Belgrádban tartott sajtótájékoztatót, ahol továbbra is azt állította, hogy három ismeretlen személy rabolta el.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A képviselő-testület ülésén döntöttek a temetők területének a megvásárlásáról, melyek eddig az egyház tulajdonát képezték. Valamivel több, mint 5 százalékkal megnőtt a kishegyesi községi költségvetés kerete az újabb forrásoknak köszönhetően, ezért a büdzsé újraelosztása is napirenden szerepelt.A temetők...
2018. NOVEMBER 9.
[ 20:23 ]
A nemzetközi női szervezet szerbiai tagszervezete 2014-ben alakult meg Szabadkán. Évente néhány jótékonysági és közösségszervező programmal hívták fel magukra a figyelmet. Segítették a Lurkó házat, a szabadkai Žarko Zrenjanin speciális iskolát… November 1-jétől új elnöke van a klubnak, a jótékonysági programok...
2018. NOVEMBER 9.
[ 19:34 ]
A pedagógusnap alkalmából idén hat, Magyarkanizsa községbeli pedagógus részesült elismerésben. A díjazottakat bemutatkozó kisfilmek után a közönséget Vajda Attila, a Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesületének elnöke, és Kávai Szabolcs, az önkormányzat oktatással megbízott tanácstagja köszöntötte.Az Év pedagógusa...
2018. NOVEMBER 9.
[ 10:11 ]
Beolvasás folyamatban