Vajdaság
Újvidék: Letartóztatták az albán fiatalokra támadó személyeket

Az újvidéki rendőrség felderítette azt a támadást, amelyet két albán nemzetiségű fiatal ellen követtek el vasárnapra virradó éjjel a Futaki utcában.

Minden támadót azonosítottak és négy fiatalt letartóztattak, jelentette ki Nebojša Stefanović belügyminiszter. Megtalálták azokat a ruhákat is, amelyeket a gyanúsítottak viseltek a támadáskor, ez pedig fontos a nyomozás folytatása szempontjából.

A letartóztatottakat erőszakos viselkedéssel gyanúsítják és azzal, hogy súlyos testi sérülések okoztak egy 19 éves prizreni fiatalnak. Egy 23 éves újvidéki, albán nemzetiségű fiatal pedig könnyebb testi sérüléseket szenvedett.

„A nyomozás során kihallgatták a gyanúsítottakat és beszéltek az egyik sértettel is, és az eddigi tények arra utalnak, hogy az incidens nem nemzeti indíttatású volt, a rendőrség pedig minden feltevést alaposan kivizsgál, hogy kiderítse a teljes igazságot”, mondta Stefanović.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Lazio
2018. OKTÓBER 9. [ 17:00 ]

Az egyik áldozaton volt sapka , a másikon nem. Máris megvan az ürügy mindkettőjük megverésére.


Magyar Levente, Külgazdasági és Külügyminiszter-helyettes és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke ünnepélyes keretek között adta át Topolyán az Ipari Park területén az EM Commerce Kft. új, a legmodernebb technológiával felszerelt digitális bútorgyárát. Magyar Levente előzőleg Adán avatott fel egy...
2019. FEBRUÁR 14.
[ 15:42 ]
A kedvező időjárási viszonyok, a járható utak és a közelgő állami ünnep miatt már a kora délutáni órákban várhatóan megnövekszik a forgalom Szerbia főbb útvonalain, főként azokon, amelyek a téli üdülőközpontok felé vezetnek, közölte a Szerbiai Motorosszövetség (AMSS). A Szerbia Útjai közvállalat és a...
2019. FEBRUÁR 14.
[ 10:46 ]
Nem zárják be az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskolát – ezt Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke nyilatkozta a Vajdasági RTV magyar szerkesztőségének, és azt üzente az óbecsei polgároknak, hogy megnyugodhatnak, megmarad a szóban forgó iskola.
2019. FEBRUÁR 14.
[ 7:10 ]
Beolvasás folyamatban