Vajdaság
Letartóztatták Dér Csaba feltételezett tettestársát

Alen Ciglert Szabadkán fogták el a rendőrök. A nyomozóhatóság azt feltételezi, hogy a 40 éves férfi vezette azt a Punto személygépkocsit, amelyen Dér Csaba a múlt szombaton a belgrádi gyilkosság helyszínére érkezett. Mint ahogyan arról beszámoltunk, Dér Csaba Nebojša Markovićot lőtte le fényes nappal a nyílt utcán.

Alen Cigler októberben szabadult a börtönből. Már fiatalon összetűzésbe került a törvénnyel, élete 40 évéből huszonötöt rácsok mögött töltött, írja a Kurir belgrádi napilap. Még kiskorú volt, amikor egy bűncselekmény miatt a kruševaci javítóintézetbe került, ahonnan egy társával később megszökött. Azóta több súlyos bűncselekményt is elkövetett.
2013 augusztusában Palicson tartóztatták le, amikor azzal vádolták, hogy egy hónap alatt fegyveresen négy pénzváltót is kirabolt.
Ciglert macskaembernek is nevezik, hisz néhány éve a szabadkai börtönből a falat megmászva szökött meg, a tetőn menekült, egyik épületről ugrált át a másikra.
Dér Csaba közben még mindig szökésben van, az intenzív nyomozás tovább tart. Áldozatát, Nebojša Markovićot ma, január 12-én helyezik örök nyugalomra. A férfi két gyermeket hagyott árván.
N.E.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Balesethez hívták a mentőszolgálat munkatársait szerda délben, a Thurzó Lajos Általános Iskolában egy kilencéves gyermek leesett a lépcsőről.Tegnap délben a zentai iskola első emeleti lépcsőjéről esett le az egyik tanuló. Nem hivatalos értesülések szerint egy kilencéves fiúval történt a súlyos baleset. A gyermeket a...
2019. JANUÁR 17.
[ 8:23 ]
Az eddigi jó együttműködés erősítése a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság és a nemzeti kisebbségek nemzeti tanácsai között, illetve a nemzeti tanácsok egymás közötti együttműködése elengedhetetlen a Vajdaságban élő kisebbségek érdekeinek...
2019. JANUÁR 16.
[ 18:40 ]
Számos beruházás és terv valósult meg tavaly Magyarkanizsa község településein. Martonos, Horgos és Kispiac is jól teljesített, ám a tanácselnökök szerint a 2019-es évre is bőven akad még tennivaló.Martonos helyi közössége a tavalyi évben több fontos beruházást is megvalósított. Többek között 370 ezer forint...
2019. JANUÁR 16.
[ 14:08 ]
Beolvasás folyamatban