Vajdaság
Letartóztatták Dér Csaba feltételezett tettestársát

Alen Ciglert Szabadkán fogták el a rendőrök. A nyomozóhatóság azt feltételezi, hogy a 40 éves férfi vezette azt a Punto személygépkocsit, amelyen Dér Csaba a múlt szombaton a belgrádi gyilkosság helyszínére érkezett. Mint ahogyan arról beszámoltunk, Dér Csaba Nebojša Markovićot lőtte le fényes nappal a nyílt utcán.

Alen Cigler októberben szabadult a börtönből. Már fiatalon összetűzésbe került a törvénnyel, élete 40 évéből huszonötöt rácsok mögött töltött, írja a Kurir belgrádi napilap. Még kiskorú volt, amikor egy bűncselekmény miatt a kruševaci javítóintézetbe került, ahonnan egy társával később megszökött. Azóta több súlyos bűncselekményt is elkövetett.
2013 augusztusában Palicson tartóztatták le, amikor azzal vádolták, hogy egy hónap alatt fegyveresen négy pénzváltót is kirabolt.
Ciglert macskaembernek is nevezik, hisz néhány éve a szabadkai börtönből a falat megmászva szökött meg, a tetőn menekült, egyik épületről ugrált át a másikra.
Dér Csaba közben még mindig szökésben van, az intenzív nyomozás tovább tart. Áldozatát, Nebojša Markovićot ma, január 12-én helyezik örök nyugalomra. A férfi két gyermeket hagyott árván.
N.E.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Pecze József Kishegyes díszpolgára - illusztráció
2019. MÁRCIUS 24.
[ 8:20 ]
Torda volt a házigazdája a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége (VASZ) tegnap megtartott, rendes évi közgyűlésének, illetve a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fóruma (KEF) ülésének. Erre az eseményre a VASZ 38 tagszervezetének képviselője jelent meg, a szövetségnek egyébként 68 tagszervezete van, amely a mostani...
2019. MÁRCIUS 24.
[ 8:12 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök szombaton látogatást tett a Vajdasági RTV új, most épülő székházában. A látottak után azt nyilatkozta, a székházat hat hónapon belül, tehát a határidő letelte előtt be fogják fejezni. “Jelentős eszközöket fektettünk be, összesen 48,4 millió eurót, vagyis majdnem 50 millió eurót...
2019. MÁRCIUS 23.
[ 15:12 ]
Az újvidéki rendőrség szervezett akciója során valamivel több mint 27 kiló marihuánát foglalt le egy régóta megfigyelt férfi házában, Újvidék környékén. A drogot műanyag zacskókba csomagolták, össz súlya 27,4 kilogramm volt. A rendőrség őrizetbe vette P.P. (1962) újvidéki lakost, akit kábítószerrel való...
2019. MÁRCIUS 23.
[ 14:56 ]
Beolvasás folyamatban