Vajdaság
Letartóztatták Dér Csaba feltételezett tettestársát

Alen Ciglert Szabadkán fogták el a rendőrök. A nyomozóhatóság azt feltételezi, hogy a 40 éves férfi vezette azt a Punto személygépkocsit, amelyen Dér Csaba a múlt szombaton a belgrádi gyilkosság helyszínére érkezett. Mint ahogyan arról beszámoltunk, Dér Csaba Nebojša Markovićot lőtte le fényes nappal a nyílt utcán.

Alen Cigler októberben szabadult a börtönből. Már fiatalon összetűzésbe került a törvénnyel, élete 40 évéből huszonötöt rácsok mögött töltött, írja a Kurir belgrádi napilap. Még kiskorú volt, amikor egy bűncselekmény miatt a kruševaci javítóintézetbe került, ahonnan egy társával később megszökött. Azóta több súlyos bűncselekményt is elkövetett.
2013 augusztusában Palicson tartóztatták le, amikor azzal vádolták, hogy egy hónap alatt fegyveresen négy pénzváltót is kirabolt.
Ciglert macskaembernek is nevezik, hisz néhány éve a szabadkai börtönből a falat megmászva szökött meg, a tetőn menekült, egyik épületről ugrált át a másikra.
Dér Csaba közben még mindig szökésben van, az intenzív nyomozás tovább tart. Áldozatát, Nebojša Markovićot ma, január 12-én helyezik örök nyugalomra. A férfi két gyermeket hagyott árván.
N.E.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Hat napos hittantábort szervezett a Magyarkanizsa községbeli és környékbeli gyerekek számára a Jó Pásztor Keresztény Ifjúsági Szervezet. A tizedik alkalommal megtartott Veled vagyok – számíthatsz rám! nevet viselő táborban az idei évben 50 általános és középiskolás gyerek vett részt. Az idei tábor témája Az út...
2019. JÚLIUS 20.
[ 16:39 ]
Hamarosan megkezdődik Kishegyesen az Anna Napok rendezvénysorozata, mely változatos és tartalmas időtöltést, jó szórakozást, kikapcsolódást ígér a helyieknek és az ilyenkor nagy számban idelátogatóknak egyaránt. A faluban idén ünneplik az újratelepítés 250. évfordulóját is. Azt szokták mondani, hogy búcsúkor...
2019. JÚLIUS 20.
[ 16:37 ]
Megállapodás született a szerb és a magyar hatóságok között arról, hogy a Királyhalom–Ásotthalom, valamint Horgos 2–Röszke 2 közúti határátkelőhely 2019. július 22-29. között az eredeti 7-19 óra helyett 7-22 óra nyitva tartással üzemel, közölte a Police.hu, a magyar rendőrség hivatalos weboldala. Arról is...
2019. JÚLIUS 20.
[ 16:21 ]
Beolvasás folyamatban